Anime - normiki out
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Anime - normiki out
Samurai champloo to sie oglada w kolko, pozdrawiam z 8 rewatcha
Nie no samurai champloo I cowboy bebop za dobre na pewno nawet jak nie ma ciągłości między odcinkami to się wciągnę pewnie, ghibli dobry pomysł w sumie dzięki, conana też zobacze
Soundtrack edgerunners to byla piekna rzecz.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
- ToMojaStaraKsywka
Wątpię, że tutaj to było. Całkiem przypadkiem szukając jakiegoś anime trafiłem na niepozornie zaczynającą się donghue, tzn chińską bajkę. Na szczęście 9/10 odcinków jest z japońskim dubbingiem, ale ten chiński tylko za 1 razem jest dziwny. Kolesie mają moc przenoszenia się do zdjęć na 12 godzin i wyciągać różne ważne informacje - w zależności czego dotyczy zlecenie. Bez bicia daje na luźno ocenę 9. Bardzo gorąco polecam każdemu.
Tytuł: Shiguang Dailiren
Tytuł: Shiguang Dailiren
@ToMojaStaraKsywka obejrzałem 2 albo i 3 odcinki kiedyś, ale trochę nudne mi się to wydawało
będzie tam coś ciekawszego czy będą zawsze randomowo skakać do zlecen?
będzie tam coś ciekawszego czy będą zawsze randomowo skakać do zlecen?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ToMojaStaraKsywka
Tak jest. Bardzo emocjonalnie później będzie, będzie też trochę bijatyk i śledztwo.
Anime - moje małe guilty pleasure po godzinach, ale ogólnie mam słabość do dobrych animacji.
Unikam tasiemnców, choćby nie wiem jak dobre, by było, to np takiego One Piece nigdy nie planuje oglądnąć.
A tak to wpadam spropsować Dan Da Dan sezon 2, po 2 odcinkach, póki co jest zajebiście.
Aktualnie czekam też mocno na kolejny sezon One Punch Man.
Unikam tasiemnców, choćby nie wiem jak dobre, by było, to np takiego One Piece nigdy nie planuje oglądnąć.
A tak to wpadam spropsować Dan Da Dan sezon 2, po 2 odcinkach, póki co jest zajebiście.
Aktualnie czekam też mocno na kolejny sezon One Punch Man.
jak lubisz niedługie to obczaj takopii no genzai z tego sezonu, 5 odcinków jest, a 6 będzie łącznie
- CeHaTeHaCe
podbijam Takopii solidne gówno
lepiej se obczajcie Gachiakuta bo po pierwszych dwóch odcinkach benger w chuj
no zapowiada się git, ale przeca nikt nie będzie ogladał po odcinku animca przez pół roku, zobaczymy na koniec roku
ja wole po odcinku od jakiegoś czasu, łatwiej mi się tak zaangażowac w coś bo nie "wymaga" ode mnie na raz tak dużo, tylko 20 minut xd
Oho fajnie ze w koncu dorobili animacje do tej mangi, powiem tylko ze fabula was na pewno nie zawiedzie 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- CeHaTeHaCe
dojebane to Gachiakuta, fajna kreska posrane sfxy fabuła z potencjałem no bede śledził
Gdzie oglądać anime za darmo, oglądałem ostatnio na 9animetv.to ale nie działa teraz
Demon Slayer Infinity Castle to taka petarda że ja pierdolę, ufotable po raz kolejny pokazuje, że pod względem wizualnym nie ma konkurencji
Na Netflixie jest sztos o nazwie "Pantheon", niedawno odkryłem. Tylko ustawienia języka trzeba ustawić a angielski, bo w polskim nie wyszuka Wam.
Serial animowany "Pantheon" opowiada historię Maddie, nastolatki, która otrzymuje tajemnicze wiadomości od zmarłego ojca, Davida. Okazuje się, że jest on świadomością wgrana do chmury po eksperymentalnym skanie mózgu, stając się pierwszą "Wgraną Inteligencją" (UI). Wkrótce Maddie odkrywa spisek związany z technologią, który może wywołać globalny konflikt.
Serial animowany "Pantheon" opowiada historię Maddie, nastolatki, która otrzymuje tajemnicze wiadomości od zmarłego ojca, Davida. Okazuje się, że jest on świadomością wgrana do chmury po eksperymentalnym skanie mózgu, stając się pierwszą "Wgraną Inteligencją" (UI). Wkrótce Maddie odkrywa spisek związany z technologią, który może wywołać globalny konflikt.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike