[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
234
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 402

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: marmolad_k2 »

Mam nadzieję, że Tede odbije te wersy po raz kolejny nawiązując do zlania się w spodnie.
Jak lubisz te tematy, to ci wjadę na Kabaty do chaty i złożę graty na mordę i się zleję na kołdrę
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

na tej samej zasadzie pih w 2014 po akcji z quebo był powszechnie znany przez ówczesnych młodych słuchaczy

Dodano po 30 sekundach:
a nawet jeszcze w 2015
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Ja jestem rocznik 98 i wszystkie patusy z moich terenów oraz kilka roczników młodsi w latach 2011-2018 słuchali Chady

Warto też pamiętać że Chada nakurwial w tamtych czasach tyle fitow, że fani innych raperów chcąc nie chcąc odpalali nuty Chady by zobaczyć jakie zwroty rzucili ich ulubieni raperzy

Przykład to B.R.O czy Sitek choćby z którymi numery w chuj milionów wyświetleń złapały w tamtych czasach i dalej są wspominane

Dodano po 9 minutach 47 sekundach:
Ema pisze: 15 sie 2025, 19:54
mes na Ig pisze:mordy, każdy w indywidualnym odsłuchu śmiał się z panczy na jacka, wajbował do bitu, rozumiał przekaz. "Nagła śmierć" też miała nucony refren. Dajecie się ponieść jakiejś (kolejnej 🙄) fali hejtu i i mogę Wam tylko współczuć, bo świadczy to o Was nie o moim kawałku, peace ludzie, war jacek✌️⚔️
nie znacie się ludzie , mesiu twierdzi, że nagrał petardę
Mogę wiedzieć gdzie to napisał?
Awatar użytkownika
przedszkolanek

ale my mówimy o młodych słuchaczach polskiego rapu, a jak powszechnie wiadomo homo polonicus hiphopus to postać larwalna polaka robaka między circa 10 a circa 35 rokiem życia
młody słuchacz to najdalej okolice lat 20, ty i twoje patusy (pomijając, że dowód anegdotyczny z pizdy) już się na tę kategorię nie łapiecie
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Jak lubisz te tematy, to ci wjadę na Kabaty do chaty i złożę graty, bo w około psubraty sprzedają się na raty jak punto fiaty
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

suce do łańcucha przyczepiiiiimy kaaamień
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

przedszkolanek pisze: 15 sie 2025, 20:10 na tej samej zasadzie pih w 2014 po akcji z quebo był powszechnie znany przez ówczesnych młodych słuchaczy

Dodano po 30 sekundach:
a nawet jeszcze w 2015
No nie, Pih w oczach młodych to był jakiś najebany grubas co wyszedł się pluć do króla hip hopu. Nawet jak jakiś młody słuchacz chciał sprawdzić z czego był znany to muzyka Piha dla osób z młodszych roczników jest strasznie niestrawna i się nie dziwię. A u Chady film o nim, dwupłytowa składanka z soundtrackiem z filmu, ta płyta z followupami do jego numerów gdzie nawijał m.in. Kabe.

Filmik o historii Chady ma w 3 miechy ćwierć miliona viewsow.

Oczywiście, że mało który małolat siedział i słuchał całej dyskografii Chady ale u niejednego jakieś The Best Of poleciało.

Numery Chady mają na Spotku kozackie wyświetlenia, nikt mi nie wmówi, że wszystkie nabite przez 30 letnich typków.
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Sivestro

przedszkolanek pisze: 15 sie 2025, 20:23 ale my mówimy o młodych słuchaczach polskiego rapu, a jak powszechnie wiadomo homo polonicus hiphopus to postać larwalna polaka robaka między circa 10 a circa 35 rokiem życia
młody słuchacz to najdalej okolice lat 20, ty i twoje patusy (pomijając, że dowód anegdotyczny z pizdy) już się na tę kategorię nie łapiecie
Ok, fair enough

To tym bardziej młodzi jeśli nawet nie z Obrachunku Moralnego nie znają go już z niczego innego bo hitów bangerow Mes też nie ma (na zasadzie choćby Paluch Bez Strachu) więc potwierdza to moją teorię że Mes nie ma za bardzo już odbiorców a fala hejtu będzie go przytlaczac bardziej i bardziej dopóki nie nagra czegoś co boomerom którzy słuchali Kandydatów na Szaleńców podpasuje

Dodano po 50 sekundach:
@oldschool dokładnie, dzięki za dorzucenie argumentów
Awatar użytkownika
gracjangk

Post autor: gracjangk »

przedszkolanek pisze: 15 sie 2025, 20:07 ludzie, który jarali się chadą jak wychodził przez okno proceder og zbliżają się do 40
:lol:

A z tym bronieniem Pjusa może chodziło o ten wers:
Mówią Tedę się Mes spruł a Ja go jebię 247 tak jak ten zespół
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

chuj pisze: 15 sie 2025, 16:42
Bunnymen77 pisze: 15 sie 2025, 15:48 Kurcze, to mogło się udać, gdyby poprosił Eripe albo Bedoesa o napisanie jakiś punchy
xD to otrzymalibyśmy diss z jakimiś panczami, ale nadal nie byłoby tam argumentów. bo co mes ma do zarzucenia tedzikowi?
Właśnie dlatego potrzebne są pancze, tej. Widac, że nie chcą wyciągać brudów, bo każdy się boi, że może na tym stracić więcej niż to warte, więc niech chociaż będą dobre pancze, gnojenie, bo to kurwa diss. A może jak będą dobre pociski to kogoś poniesie i zacznie wywlekać krzywe akcje. A tak to skończy się obwąchaniem, powarczeniem na siebie i promocja plyty rozejściem się.
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Sivestro pisze: 15 sie 2025, 19:51 Wychodzi na to że obecny Mes... Nie ma targetu za bardzo. Tak bardzo szukał chuja do dupy przez większość swojej kariery że zostali z nim tylko ci słuchacze po 30 którzy z sentymentu słuchają czasem ZnP, KnS albo TBZD
Jestem po 30 i mozna powiedzieć jako młodszy odbiorca byłem słuchaczem twórczości Piotra choć nigdy fanem otoczki wiec unikałem jak ognia wywiadów itp bo starannie psuło to odbiór płyt.

Teraz uważam że te płyty są paskudne i beznadziejnie sie zestarzały a najlepiej określił to on sam:

Ich dzieci będą pytać wtedy:
Tato, słuchałeś Mesa? Boże co za przypał jak koledzy się dowiedzą...

Z tą różnicą że będą pytać Ryszarda czy to jego ojciec...
F1 to królowa. Zawsze była.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

oldschool pisze: 15 sie 2025, 20:25 No nie, Pih w oczach młodych to był jakiś najebany grubas co wyszedł się pluć do króla hip hopu.....
no tak, ale (do)wiedzieli się dzięki temu, że jest taki raper #torylanez
oldschool pisze: 15 sie 2025, 20:25 Filmik o historii Chady ma w 3 miechy ćwierć miliona viewsow.
tylko odpowiedzmy sobie na pytanie, kto to ogląda, jak mnie pamięć nie myli, to roczniki u25 są na yt potężnie niedoreprezentowane
oldschool pisze: 15 sie 2025, 20:25 Numery Chady mają na Spotku kozackie wyświetlenia, nikt mi nie wmówi, że wszystkie nabite przez 30 letnich typków.
a gdzie tam, poza tym żyć aż do bólu, to wystarczy, że te 250k osób z yt puści sobie dany numer 10 razy w życiu i już masz takie osiągi
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 20:36 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

Sivestro pisze: 15 sie 2025, 20:00 Ej w komentarzu pod postem na GlamRapie nawet Bonson pocisnal Mesowi
w jaki sposób
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Sivestro

Obrazek
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Boli, że Izabelka takiego refrenu nigdy nie zrobi
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
2do5

Post autor: 2do5 »

chłop jednym chujowym dissem świecącym w ciemności ugotował beef z połową sceny zaraz przed premierą płyty Bukowski a heaterzy coś będą pierdolić że nie dowiózł #hellyeah #oczywiściemesik
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

bonson to niech zamknie pysk lepiej, bo ten diss mesa jest lepszy niż cokolwiek co ten strach na wróble wypierdział
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
przedszkolanek

ta suka to jacek
Awatar użytkownika
Sivestro

chuj pisze: 15 sie 2025, 20:41 bonson to niech zamknie pysk lepiej, bo ten diss mesa jest lepszy niż cokolwiek co ten strach na wróble wypierdział
Bez przesady, Bons ma w chuj dobrych klasyków plus beef z Sulinem na koncie więc imo ma prawo się wypowiedzieć
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Ty no mial to byc kozak beef dla mnie bo moich dwoch ulubionych raperow za szczeniaka, no ale jest jak jest

beka, bo Mes nie ma w sumie nic do stracenia i takie kurwa gówno
Obrazek
ODPOWIEDZ