[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Skoro inni sobie radzili za komuny lub w Stanach
To ja też sobie poradzę, odrzucając banał
Choćby mówili "przepite dziwadło"
Ale przyznają, nie dał sobie skurwiel włożyć jaj w imadło
Przypomniały mi się te profetyczne wersy z pierwszej płyty.
To prawdziwy artysta, co się nie sprzedał banałom i nagrał niszowy diss.
To ja też sobie poradzę, odrzucając banał
Choćby mówili "przepite dziwadło"
Ale przyznają, nie dał sobie skurwiel włożyć jaj w imadło
Przypomniały mi się te profetyczne wersy z pierwszej płyty.
To prawdziwy artysta, co się nie sprzedał banałom i nagrał niszowy diss.
Przy poziomie odklejenia Mesa wydaje mi się bardzo prawdopodobne, że wydaje mu się, że tak rozjebał, że na diss Tedego już nie nagra odpowiedzi uznając, że nie ma na co 
Pojechałeś mi na ślizgawce, mam cię za kurwę
ale nie będę cię bił, też byłem wyszczekanym kundlem
ale nie będę cię bił, też byłem wyszczekanym kundlem
literalnie to

Spoiler

O chuju złoty, on pod to nakręcił teledysk i to taki jaki by AI wypluło, gdybyś chciał parodie polskiego teledysku hip-hopowego sprzed 10 lat. To już kontynuacja tańczących lodówek byłaby lepsza, przynajmniej coś by zapadło w pamięć.
Osobna beka z tytułu płyty, ego trip trwa kolejną dekadę mimo (a może dzięki) terapii.
Osobna beka z tytułu płyty, ego trip trwa kolejną dekadę mimo (a może dzięki) terapii.
-
VerminatorX
Ech, może powiem coś kontrowersyjnego ale nie czerpię specjalnej radości z upadku Mesa. Trzymałem kciuki za ten diss żeby był dla niego iskrą która da mu siłę do comebacku. Bo stare tracki nadal fajnie się słucha, i pomimo kiepskiej zawartości lirycznej to bit, nawijka i refren są bardzo spoko.
Już można zaczynać po fali hejtu, fala spustów, czy jeszcze za wcześnie ?
Bo już z 3 raz słucham dzisiaj tego badziewia xd
Bo już z 3 raz słucham dzisiaj tego badziewia xd
- francocarlos
ja pierdole jakiej w ogole mocy zyskuja te wersy w obliczu tej potyczki
A propos Bukowski bardzo poczytny w liceum
Co jest kurwa żałosne jak potyczki pionierów
Po piętnastu latach dają zwrotki, że idź w pizdu
A propos Bukowski bardzo poczytny w liceum
-
VerminatorX
Mes już w 2014 zauważył, że za późno dla niego na powrót do dresiarstwa, a teraz nagina swój wizerunek w te tory.
Na szesnastu lata lepiej użytkownik ślizgufrancocarlos pisze: ↑15 sie 2025, 15:22 A propos Bukowski bardzo poczytny w liceum
Więcej w temacie viewtopic.php?t=12160
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 15:28 przez Malloy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Aha czyli tyle czasu trwala publikacja bo krecil teledysk do tego i chcial zeby premiera byla na spotku? W sumie ma to sens, szkoda tylko ze no imo slaby diss, przesluchalem 2 razy i w sumie dalej nie rozumiem za co on nie lubi jacka i dlaczego my tez nie powinnismy go lubic, wiec no slabo jak na kawalek ktory mial nas przekonac ze mamy go nie lubic 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- francocarlos
nie no, ten teledysk to chyba krecili ze dwie godziny (jedna w poludnie, jedna w nocy), a montaz tez nie mogl zajac wiecej. podobno wrzucanie na spotka trwa tydzien, wiec uwzgledniajac nawet to, w ogrodku mesa znajduje sie wielki kamien, zeby nie powiedziec glaz
swoja droga tak odjebany teledysk mocno kontrastuje z tak dopieszczana muzyka. nie zebym mial cos do teledyskow za dwa zlote, ale jesli mes kreuje sie na takiego artyste, czy to nie powinno byc mu wstyd?
swoja droga tak odjebany teledysk mocno kontrastuje z tak dopieszczana muzyka. nie zebym mial cos do teledyskow za dwa zlote, ale jesli mes kreuje sie na takiego artyste, czy to nie powinno byc mu wstyd?
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 15:38 przez francocarlos, łącznie zmieniany 1 raz.
jebany chyba sie juz wstydzi tego kawalka, bo zero info o nim na jego insta
- FruitOffTheWall
ciekawe czy patokalipsa skomentuje diss
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Niesamowity wysryw biorąc pod uwagę, że ten diss tworzył miesiąc i bez presji - bo beef przez względu na czas odpowiedzi z urzędu przegrał.
Bit fajny na pierwszy odsłuch, po 2-3 już się nudzi. Dodatkowo te wersy o dzieciaku i o 50 latku który śmiga rowerem i nie ma dziecka
nie zła hipokryzja i przedłużanie kutasa
Mes wersy na The Chauvinist (2013) :
2-1 Tede
Bit fajny na pierwszy odsłuch, po 2-3 już się nudzi. Dodatkowo te wersy o dzieciaku i o 50 latku który śmiga rowerem i nie ma dziecka
Mes wersy na The Chauvinist (2013) :
Nieźle szambo wylało, Mes nie ma lepszych argumentów? Już lepiej było się przyjebać do pracy w Kanale Zero.Jeden recenzent mierzy dojrzałość posiadaniem synka
Choć nie przeżył jednego dnia samodzielnie w pojedynkę
Życie jest łatwiejsze, tak sądzę, gdy masz rodzinkę
Ale co ja wiem o rodzince? Tutaj się przymknę...
2-1 Tede
mes to mi się w ogóle kojarzy z takim trochę mądrzejszym, bardziej pretensjonalnym lygrysem, który też kreuje rzeczywistość na bazie egocentrycznych wyobrażeń o sobie i o świecie, aktualnie mesik jest na misji streetowych wjazdów na chatę oraz rozprawiania się z potwierdzaczami, zobaczycie, że pietrek jeszcze całkiem poważnie wkręci sobie tę gangsterkę i w wieku 50 lat czy ile on tam ma będzie przejmować warszawskie kawiarenki nie mylić z kawalerki (bo jeszcze któraś mogłaby się okazać własnością ojca) z ukraińskimi odrzutkami z ptsd na bani, żeby koniec końców zostać ich dłużnikiem, poor mesiwo
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 15:45 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
wie ktos jakie opinie na temat dissa na forum tentyp.pl?

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
W ogóle to Mes ma jakiś kompleks (pewnie tego, że na hustlera się robił, a szło średnio), który próbuje zatuszować naturalistyczno-wulgarnym podejściem do genitaliów, które są chyba wspomniane w większości jego kawałku.
Co mi do głowy z żenady przychodzi:
Teraz też coś o chujach, które otwierają kapsle i jądrach.
Co mi do głowy z żenady przychodzi:
Kod: Zaznacz cały
potem wezmę twoją cip*
wsadzę dwa palce, i zrobię z niej hydrantKod: Zaznacz cały
Zostawiłem sygnet, w twojej starej. Spadł mi z palca, przez chwilę była coś warta. - Bunnymen77
Kurcze, to mogło się udać, gdyby poprosił Eripe albo Bedoesa o napisanie jakiś punchy. Dostaliśmy bardzo dobry refren, dobry bit i fatalne zwrotki, a w rezultacie słaby diss. Szkoda, bo imo był potencjał.
Kurwa niby niesamowite gowno, ale Suka mówi Mes, to suka wtedy kłamie się nuci 
Piękna reakcja Jacka 
Ogólnie fajnie od strony psychologicznej, która zawsze mnie bardzo interesuje oglądać pojedynek dwóch mega buców
Ogólnie fajnie od strony psychologicznej, która zawsze mnie bardzo interesuje oglądać pojedynek dwóch mega buców
Bez kitu dobra diagnoza. Kiedyś oczywiście grał film pt. Pimp2do5 pisze: ↑15 sie 2025, 15:44 mes to mi się w ogóle kojarzy z takim trochę mądrzejszym, bardziej pretensjonalnym lygrysem, który też kreuje rzeczywistość na bazie egocentrycznych wyobrażeń o sobie i o świecie, aktualnie mesik jest na misji streetowych wjazdów na chatę oraz rozprawiania się z potwierdzaczami, zobaczycie, że pietrek jeszcze całkiem poważnie wkręci sobie tę gangsterkę i w wieku 50 lat czy ile on tam ma będzie przejmować warszawskie kawiarenki nie mylić z kawalerki (bo jeszcze któraś mogłaby się okazać własnością ojca) z ukraińskimi odrzutkami z ptsd na bani, żeby koniec końców zostać ich dłużnikiem, poor mesiwo
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY