[beef] Eripe - Bedoes
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: [beef] Eripe - Bedoes
to w odroznieniu od eripe ktory jak widac niczego sie nie wstydzi i zadnych wnioskow nie wyciaga
jeszcze mu powinna bambi swoja oki's property najebac
jeszcze mu powinna bambi swoja oki's property najebac

No niestety Kali zepsuł Bedoesa mówiąc mu, że musi dawać przykład na trackach. Gość, który sam pierdoli kocopoły całe życie i kradł babciom torebki na Plantach przy krakowskim rynku z czego jeszcze był dumny.
Zresztą Kali od mlodego miał zachowania zwykłego cwela:

To jest największa wada na wizerunku Borka, że zamiast mu wypłacić liścia jak Eripe to go posłuchał.
Ale no jak tak patrzę po fakcie to nie dziwne, że Penxema i resztę bolał młody Borek, gdy on nagrywał kawałki, na poziomie nieosiągalnym dla nich pod wieloma względami:Jak tworzyłem te piosenki Biały i Młody, to w ogóle o tym nie wiedziałem. Pewnego razu gramy festiwal w Wolsztynie i tam był Pawbeats i Kali. Oni wzięli mnie i chłopaków do siebie do hotelu. Tam mieliśmy rozmowę, taką solidną. Na temat m.in. odpowiedzialności za swoje teksty. Kali starał mi się powiedzieć, „ty wiesz mówisz do tych wszystkich dzieciaków i oni ciebie słuchają i musisz być za to odpowiedzialny.” Wtedy przytakiwałem, mówiłem ” wiem, wiem„. Nie rozumiałem tego, dopiero po jakimś czasie uświadomiłem to sobie i stworzyłem Kwiat Polskiej Młodzieży – owoc tego.
czy przytoczone NFZ
a oni w tym czasie mierzyli się z pierwszym spadkiem zainteresowania nimi i kręcili klipy o łącznym budżecie 30 zł na skateparku z puszkami piwa w ręce
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- qualite_de_schizoide
o penxie to faktycznie mało kto mógł słyszećvidar pisze: ↑14 sie 2025, 14:39taka zagryweczka w stylu, że nie obchodzi mnie co rapuje ta cała Peja xDBurak pisze: ↑14 sie 2025, 14:35 Zezłomowanie Penxa w wywiadzie klasyk, zapomniałem o tym XD
Nazywanie go PenxEM legendarne zagranie, jak to mu na nieświadomce przyszło to tym bardziej, propsy, Bedoes mógłby się zestanawić nad kariera bitewnego rapera bo nadawałby się bardziej od całej tej pożal się Boże Patokalipsy![]()
ja go totalnie nie znam, patokalipsa jako skład i eripe się obili o uszy, ale penx sam w sobie nie
spokojnie mógł go nie kojarzyć, jest to jednak dosyć nołnejm
Ostatnio zmieniony 14 sie 2025, 14:54 przez qualite_de_schizoide, łącznie zmieniany 1 raz.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Kurwa ale żenujące się to zaczyna trochę robić, będzie pierdolić teraz 100 głów na ten temat się wypowiadać, kafar, buczer petepe musi wszystkim oznajmić że go bedoes zlał jak go zaprosił na plytę, zichkrk sie oburzy że świnia mu zajebała bit, kto mówi prawdę, kto kłamie, kto ma kurwa sto tysięcy fanów walących konia do spoconego grubasa, jutuberzy będą analizować kurwa wszystko, jeszcze brakuje co na to paluch i mógłby się eldo wypowiedzieć hugokopter. Przydałoby się nagranie z kamer żeby cieć z hotelu nagrał telefonem i wrzucił do internetu. Jak eripe jest tym mitycznym zjadaczem łaków a bedoes kurwa geng geng dwajedenjedenpięć to powinni się po prostu napierdalać maczetami albo w klatce, chociaż myślę że krakowskiego alkoninjy to wyszło na rękę bo podejrzewam że w chuj osób w ogóle się dowiedziało o jego istnieniu, a grubas sobie w sumie zrobił wizerunek teraz groźnego bo klip pod tupaka i zdjął menela na strzała, ale po eripe się spodziewałem w chuj więcej jak tyle lat wszystkich zaczepiał
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Mój dziadek często mówił, że pies, który najgłośniej szczeka, nie gryzie, to chyba pasuje do całej patokalipsy
- qualite_de_schizoide
No raczej.
Jak zajmujesz się swoim życiem i robisz jakieś rzeczy, to mało się interesujesz innymi ludźmi i nie wylewasz frustracji na nich. Dlatego od tej muzyki patokalipsy bije taka chujowa aura.
Jak zajmujesz się swoim życiem i robisz jakieś rzeczy, to mało się interesujesz innymi ludźmi i nie wylewasz frustracji na nich. Dlatego od tej muzyki patokalipsy bije taka chujowa aura.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Dodano po 18 sekundach:Nowa, wakacyjna wersja już w sieci. Dobrego wypoczynku!
Hahahahaha na beacie CrackHouse
Dodano po 3 minutach 57 sekundach:
Szkoda, że pod koniec wakacji.
Jeszcze by Eripe z żoną na urlop pojechał, leży na plaży, a tam obok 13 latki napierdalają diss na niego na beacie CrackHouse z JBLa
- przedszkolanek
to brzmi jak letniak o trzymaniu dzieci w beczce po kapuście kiszonej
fajne
fajne
Szczerze, to ten bit to tylko dodaje kolejną bramkę, przez śmieszność tego XD Teraz czekać tylko na remix ft. skolim
Ostatnio zmieniony 14 sie 2025, 15:18 przez Hubson99, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jednak dalej będę szukał reuploadow na bicie Zicha xd
przedszkolanek pisze: ↑14 sie 2025, 15:17 to brzmi jak letniak o trzymaniu dzieci w beczce po kapuście kiszonej
fajne
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Aż się przypominają:
Wersja na lato:
Wersja na zimę:
Dodano po 1 minucie 37 sekundach:
Bedoes jak to czytasz dawaj acapelę w neta i niech dzieciaki robią blendy jak z HG właśnie na bekowych bitach.
Wersja na lato:
Wersja na zimę:
Dodano po 1 minucie 37 sekundach:
Bedoes jak to czytasz dawaj acapelę w neta i niech dzieciaki robią blendy jak z HG właśnie na bekowych bitach.
- Cz4rny1337
- Moderator
dawaj tik tok viral z tego i psycha poteznego pato rozkminiacza juz total przysiad

Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Żona Eripe podobno tam w TOP 10 jest, tak pisali tam gdzie było info, że Borek ruchał 14 latke.
CracHouse
disco Polo
zajebiste zagranie Bedoes już nic nie musi odpowiadać, najbardziej jednostronny beef w Polskim rapie a może i światowym 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111