[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: jajca »

dobrze daje sivek, tylko zabawna ta szopka ze nie jest fanem eripe xD cos jak zemsta piszacy ze nie glosuje na PO
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

No tak

Przypomnijcie sobie nawet tego chłopa metalowego który postanowił się przekonwertować na rap i miał tutaj konto, pisał sobie na spokojnie że to mu się podoba, a tamto nie, co prawda miał kilka odchyleń od normy typu uważanie Słonia za GOATa, ale wszystko mniej lub bardziej logicznie argumentował, niestety nie dał rady udźwignąć specyficznej atmosfery

a teraz nagrywa se recenzje dla x razy większej publiki niż udziela się na tym forum i dostaje donejty za które moglibyśmy przedłużyć serwer na tyle w przód, że może Mes zdążyłby już do tego czasu odpowiedzieć

Pamiętajcie że to my jesteśmy schowaną w internecie ciekawostką, a nie tacy ludzie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

SWN pisze: 14 sie 2025, 12:35 Pamiętajcie że to my jesteśmy schowaną w internecie ciekawostką, a nie tacy ludzie
No ta. Czytając komentarze na yt, facebooku, gdybyś nie posłuchał tych dissów, to mógłbyś pomyśleć, że Eripe nie dość że wjebał Bedoesowi pod hotelem, a nie odwrotnie, to jeszcze nagrał 3 mocarne dissy, wyruchał mu kobietę i nasrał na łeb - tak celebrowana jest skala "zwycięstwa" Sebka w pewnych kręgach. Kręgach 100x większych niż to forum.
starygawor

Post autor: starygawor »

forumowy elitaryzm chyba wszędzie taki jest, ja jakiś czas temu przerzuciłem sie z rapu na metal (czyli konwersja w drugą strone) ale nie wyobrażam sobie żeby zbierać opierdol od elitystów za to że wole sobie prawilnie slayerka odpalić zamiast męczyć się z jakąś techniczną rąbanką w metrum 21/37
Ostatnio zmieniony 14 sie 2025, 12:46 przez starygawor, łącznie zmieniany 1 raz.
to im bokiem wychodzi, jak endomorfikowi
Zwikk

Post autor: Zwikk »

gods bidness pisze: 14 sie 2025, 11:15 Ale zgadzam się ze Zdzichem, że bit faktycznie przesterowany, bo rzężą te basy nawet w słuchawkach za 2 koła.
:lol:
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

SWN pisze: 14 sie 2025, 12:35 No tak

Przypomnijcie sobie nawet tego chłopa metalowego który postanowił się przekonwertować na rap i miał tutaj konto, pisał sobie na spokojnie że to mu się podoba, a tamto nie, co prawda miał kilka odchyleń od normy typu uważanie Słonia za GOATa, ale wszystko mniej lub bardziej logicznie argumentował, niestety nie dał rady udźwignąć specyficznej atmosfery

a teraz nagrywa se recenzje dla x razy większej publiki niż udziela się na tym forum i dostaje donejty za które moglibyśmy przedłużyć serwer na tyle w przód, że może Mes zdążyłby już do tego czasu odpowiedzieć

Pamiętajcie że to my jesteśmy schowaną w internecie ciekawostką, a nie tacy ludzie
No imo forumek by sporo zyskal na wiekszej otwartosci co do odmiennych gustow i zrozumienia wobec ludzi ktorzy mysla kompletnie na odwrot (bo przeciez tez maja racje w taki samym stopniu, taka specyficznosc subiektywnych opinii ze wszystkie sa siebie warte i wszystkie sa wartosciowe) no ale no z drugiej strony to nie zmienisz ludzi i jak klimat sie zmieni to i ci ludzie ktorzy teraz pisza by sie od niego odcieli a nie zmienili.
Ale no forumek to taka oaza wyrzutkow ktorzy wierza w to ze oni maja prawde objawiona a ci wszyscy inni ludzie tzw normiki sie myla i sa czesto zalosni, troche taki casus eripe i patokalipsy forsujacych ich wizje tego czym jest zajebisty rap :dunno: Ja osobiscie rozumiem raperow ktorzy tutaj lookneli przez jakis czas i moze nawet zalozyli konto ale sie stad zawineli

Dodano po 2 minutach 51 sekundach:
Ofc no offense, lubie spora czesc uzytkownikow tutaj i kazdy ma prawo byc zgorzknialy albo jakikolwiek chce byc, nie mi oceniac jak kto ma zyc i myslec
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Ja tam uważam, że tu jest właśnie cały przekrój od rondlarzy jarających się jimsonem, reno czy innym chujowym truskulem spod trzepaka, po "otwarte głowy", czyli discopolowców jarających się sentino i oki.
Awatar użytkownika
bronek

Hmm moze tak moze nie, w kazdym razie jednak sporo uzytkownikow ma mocne poglady i maja dosyc ciety sposob ich wyrazania, co moze nie pasowac sporej ilosci ludzi bo jak masz zajawke na cos to nie potrzebujesz i nie masz checi wymiany z ludzmi ktorzy cie nie rozumieja i do tego jeszcze obrazaja ciebie lub twoj gust
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no wiadomo, ze tu elita, a wokol normiki - jak gadam z niby wczutymi w rap ziomkami o tym beefie to pierdola kocopoly takie ze glowa boli
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Delikatne spięcie się i spocony posting dodaje charakteru forumingowi wiedzieć tylko kiedy przestać i znać umiar żeby traktowac to jako sport i zabawę słowem, a nie się za bardzo wczuwać w swoją opinię

Dodano po 2 minutach 37 sekundach:
Takiego dystansu brakowało Eripowi który nie wiedział kiedy przestać, myślał że może sobie pluć na Bedoesa bezkarnie, a ten będzie udawał że to deszcz i nic mu nie zrobił, do czasu aż Borys nie powiedział sprawdzam i wyjaśnił sobie sprawy na żywo w cztery oczy
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
bronek

Nie no ja osobiscie lubie bojowy foruming niektorych, jak np uz. @ART, ale juz np foruming uz @gods bidness i @chuj mi duzo mniej siada. Moze to tez kwestia lepszej znajomosci, nie z kazdym sie ciagnelo dziewiatki w rytmie zules bagiete? Kasuj moj numer
A foruming @Bolo jest nieistniejacy bo juz nie pisze tylko czyta
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

zaganiasz na psiarni?
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

SWN pisze: 14 sie 2025, 12:35 a teraz nagrywa se recenzje dla x razy większej publiki
- Kim on jest?
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

pogonionym z forum lamusem
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

jogi pisze: 14 sie 2025, 13:47
SWN pisze: 14 sie 2025, 12:35 a teraz nagrywa se recenzje dla x razy większej publiki
- Kim on jest?
Skoproz czy jakoś tak, moim zdaniem typ trochę zapatrzony w siebie z wyjebanym ego
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

wgl peja ma prawa do cichej nocy? Bo kiedyś niby musiał mocno zabulić i nie powiem wolałbym to zamiast drin za drinem, a najlepiej oba bo jakby wjechał wersik typu dostałeś bombę i ci zgasły światła w refrenie to jeszcze większą beka z eripe i z rycha
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Dogadał się z Stanem Borysem więc temat już czysty
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Przez jakiś czas była afera z tym związania, bo Peja czy tam producent nie wyczyścił sampla i Stan Borys miał o to problem. Dopiero chyba przy reedycji w 2014 sytuacja się wyjaśniła, wydawca coś posmarował i Stan Borys odblokował numer, ale praw autorskich do Na Legalu Peja nadal nie ma bo jakim innym prawem tłumaczyć ten kniot Na Legalu co wyszedł na dwudziestolocie Na Legalu ostatnio?

Wszystko to jest oparte na moich domysłach nie wiem ile z tego to prawda
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Burak pisze: 14 sie 2025, 13:49
jogi pisze: 14 sie 2025, 13:47
- Kim on jest?
Skoproz czy jakoś tak, moim zdaniem typ trochę zapatrzony w siebie z wyjebanym ego
W ogóle meta na wyjaśniaczy wersów na YouTube w stylu legendarnego filmu Kaza

to beka opór. Głupia gawiedź czeka aż im jakiś cwel powie co mają myśleć xD

Jedyny który ma jakąś moją sympatię to:

ale @ART powie, że to cwel
Spoiler
i nie sposób odmówić racji
Ale że te wszystkie Lil Konony, Multi, Takefuny itd. co często chuja wiedzą o tej muzyce stały się głosem słuchaczy to tylko wskazuje, że przydałby się lekki reset.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

każdy nowy użytkownik który daje coś od siebie i nie jest bakłażanem czy innym prowo zasługuje na props. Łatwo można to pierdolić, bo ktoś zawsze ci wytknie SIEMA BORTWICK i mozna mieć wtf o chuj chodzi, ale jeżeli zarzucasz pierdol to rapera pono i to pierdolisz to szacun
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
ODPOWIEDZ