[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
niuhniuh

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: niuhniuh »

nie zapomnijmy o ruchu głową w 3:28

jarzysz, kurwa, jarzysz?

Kurde, Rychu to jednak poleciał na tym bicie jak pierdolony fachmistrz w porównaniu z Eripe. Blado w chuj wypadł Sebek.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

haha dopiero teraz widze, że tam jeszcze żurom jest w teledysku jako jajo wielkanocne z faktu że słejzi zapuszkował dża rula złoto
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Argument o Quebie pięknie odbity XD
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Swoją drogą Eripe musi być ślepy albo głupi jak nie widzi że Peja w oryginale rapuje o ludziach tacy jak on co za bardzo żyją życiem innych ludzi zamiast swoim się zainteresować
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Sivestro pisze: 14 sie 2025, 10:53
georgefloyd pisze: 14 sie 2025, 10:49 No jak się wypłaca takiego porządnego ojcowskiego, że wysyłasz poczwarę prawie na drugi świat to trochę ręka może boleć. Ale potężnego Borysa nic nie boli. Ręka jak młotek, no to co, cyk ogłuszył karpia. Delikatne uderzenie było.
On z łokcia mu zajebał nie z pięści, więc nie miało prawa go boleć za bardzo
To co z partyzanta mu strzelił z łokcia? Co oni się całowali najpierw, że tak blisko ze sobą byli?
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Sivestro pisze: 14 sie 2025, 11:00 https://glamrap.pl/bedoes-i-2115-oszuka ... 4A0Ln7amkg

O kurwa Zichu się rozkręca xd
Ale zakuty łeb z tego Zicha. "W sporze BDSM vs Eripe chciałem być neutralny"

coś tam, trzy linijki wcześniej

"darcie mordy otyłego jegomościa" :lol:
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Ehh pamiętam jak na zielonej szkole chciałem koleżance w zlotych myslach w rubryce ulubiona piosenka wpisać "Co Cie boli?" Ale spanikowałem ze zle to zrozumie, wiec wpisałem "skarby" :oops:
Ostatnio zmieniony 14 sie 2025, 11:04 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 1 raz.
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Sivestro pisze: 14 sie 2025, 11:00 https://glamrap.pl/bedoes-i-2115-oszuka ... 4A0Ln7amkg

Chłop co ma ból dupy bo ktoś inny śmiał zainteresować się jego muzyką, mógł to jeszcze obrócić tak żeby na tym zarobił spoko, ale lepiej być zakutym łbem rondlarzem hip-hipowym i mentalnie mieć 15 lat nadal

Dodano po 5 minutach 59 sekundach:
Typ nie rozumie że taka podmiana żeby oryginał miał taki sam link i ID video na YT pewnie od strony technicznej chwilę się procesuje i to nie takie hop-siup jeden klik i podmienione elegancko :dunno:
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Newschoolowiec Rusina dobrze wiedział, że jak robili parodie ośmieszającą go to podłączał zarabianie i chuj. Becel się zgadza a te zjeby jak zwykle. Tutaj macie odpowiedź dlaczego kiedyś w rapie teoretycznie pieniędzy nie było w PL. Były, tylko zjeby dali się ruchać albo nie nie potrafili wypełnić rubryki w dokumentach. Ktoś zarabiał gruby szmal tylko nie ułomni raperzy. Wydawcy im jeszcze nawkręcali, że zajawa nie pieniądze i chuj. Zjeby były ruchane i jeszcze było im przyjemnie. Później jak ktoś chciał robić becel to robili nagonkę na niego bo jak on śmie zarabiać.
Awatar użytkownika
gods bidness

Elitarny head movement.

Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Burak pisze: 14 sie 2025, 11:10 Chłop co ma ból dupy bo ktoś inny śmiał zainteresować się jego muzyką, mógł to jeszcze obrócić tak żeby na tym zarobił spoko, ale lepiej być zakutym łbem rondlarzem hip-hipowym i mentalnie mieć 15 lat nadal
Przecież jakby na tym bicie dissa nagrał nie wiem Peja to nie byłoby żadnego problemu, tutaj chłop po prostu nie chce być utożsamiany z frajerskim pedalskim i dodaj sobie jeszcze inne epitety raperem, klasyczny ból dupy o bedoesa
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
gods bidness

Ale zgadzam się ze Zdzichem, że bit faktycznie przesterowany, bo rzężą te basy nawet w słuchawkach za 2 koła.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

No i chuj że przesterowany może to być specjalnie takie zagranie brzmieniowe bo teraz jest moda na bass boosted wersje czy inne przestery. Jakby użył jak w oryginale to z drugiej strony ktoś mógł sie zesrać że to nie sampling a plagiat

Dobra rozkminka z tym że jebanie chcących zarabiać na muzyce to masońskie zagranie labelów żeby nie musieć się hajsem dzielić z raperem / producentem a wszystko do własnej kieszeni pchać i jeszcze wmówić raperowi że tak jest lepiej zajawka mordo, sztywno a nie komercja ziooom 🤔
Ostatnio zmieniony 14 sie 2025, 11:18 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

W kafara ładnie przyjebał xd
Kocham, pozdrawiam
2do5

Post autor: 2do5 »

gods bidness pisze: 14 sie 2025, 11:13 Elitarny head movement.
przecież skreczowanie japą przez rycha klasyk, proszę z akuratnym time stampem :joint:
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Cz4rny1337 pisze: 14 sie 2025, 10:45 ale ten zihh to jest łeb, zanim wkleisz przychlaście jego oświadczenie spłakane to chłop ewidentnie nie wie jak działa YT, bo po odblokowaniu ustawili jako prywatny i pewnie podmieniają wersję, a ten już się zdążył spłakać

poza tym w całym tekście ewidnetnie ciśnie bedoesa, weź go borys wyjaśnij i nasraj mu na grób

rap producent spłakany o sample, ludzie kochaaaani
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Jednym słowem Zdzich nie da sampla, bo Bedoes jest brzydki i gruby, co innego jakby był wysportowanym ciasteczkiem.
2do5 pisze: 14 sie 2025, 11:20
gods bidness pisze: 14 sie 2025, 11:13 Elitarny head movement.
przecież skreczowanie japą przez rycha klasyk, proszę z akuratnym time stampem :joint:
Ja wiem, tylko dawno nie widziałem tych klasyków.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

obchodzi cię mój wygląd? Mnie wygląd dziewczyn
Ostatnio zmieniony 14 sie 2025, 11:24 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Cz4rny1337 pisze: 14 sie 2025, 11:20

Cz4rny1337 pisze: 14 sie 2025, 10:45 ale ten zihh to jest łeb, zanim wkleisz przychlaście jego oświadczenie spłakane to chłop ewidentnie nie wie jak działa YT, bo po odblokowaniu ustawili jako prywatny i pewnie podmieniają wersję, a ten już się zdążył spłakać

poza tym w całym tekście ewidnetnie ciśnie bedoesa, weź go borys wyjaśnij i nasraj mu na grób

rap producent spłakany o sample, ludzie kochaaaani
No wiem że mnie uprzedziłes i w chuju to mam, dzieje się to wrzucam i jest dyskusja
ODPOWIEDZ