Oki
- oKulTywowany
Re: Oki
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- Pomiot_Liryczny
Szczerze fakt oki to cwel ale wylizał bym dupkę bambi jak miskę po kremie na karpatkę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
@wujot Bambiszcze czy Belliszcze ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
georgefloyd
Wie jak trzymać krótko ladacznice, props już nie małolat.
Belliszcze, bez namysłu. Obie urodziwe, ale Bambi jako poznanianka to ruletka, nigdy nie wiadomo czy jej nie odbije szajba i nie stanie się jak taka chciwa poznanska raszpla z dowcipow. Bel jednak pewniejsza, dobra ślunsko dziołcha, w wyrze ogień, ale też i kotleta ubije, karminadle zaserwuje po robocie, kluski urychtuje. Do tego we krwi miłość do porządku i czystych okien, a nawet jak się ukula na starość to i tak się wyszykuje zawsze, a w razie czego cementu nanosi, a jak się napijesz i na ulicy zaczepi Cię jakiś cwel to go najebie. Czy Bambi zrobiłaby to wszystko? Przypuszczam, że wątpię.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- gods bidness
Wszedłem w instagram tej bambi i cała jej stylówa wygląda jak "inspiracja", czytaj podjebka, stylówy Fergie z Black Eyed Peas sprzed +20 lat.
- yungXpaproch
nie lubię ich obu ale props. niech mu tam młoda tańczy dupa przed ryjem. tort też fajny
Mam nadzieję że będzie gruby beef jak to się wydarzy, chociaż życzę im szczęścia
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111