HEWRA

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
ART

Re: HEWRA

Post autor: ART »

ta koncowka rzeczywiscie rozpierdol, ale to co przed sredniawka i w sumie takie samo jak x ostatnich kawalkow
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
andrzej

Post autor: andrzej »

Dla mnie calosc piekna :bowdown: :bowdown:
rubinstein

Post autor: rubinstein »

srednio mnie to lezy :/
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Mi siadło pięknie. Poldon pokazuje shafterowi jak powinno się łączyć polski z angielskim, ogólnie patent poldona na wpierdalanie innych piosenek jest super, ale tu wyszło bardzo kozacko.

Swoją drogą nie wiem na co te narzekania, spot bardzo dobry numer, kawałek z poldonika z dronem tez trzyma poziom przecież
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

Nuda w chuj ten kawałek, ciężko dotrwać do końca.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

takie meh
mołpy są kozackie
crl

Post autor: crl »

Super to jest
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

tylko eh
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Hewra Hewrą, ale tego Młodego Drona się powinno wyjebać gdzieś z dala od ludzi. Serio nie czaję, co w tym się może gimbusom podobać. O ile w miarę lubię Herwę, choć bez większej podjarki, o tyle jego tych cipowatych jęków i pisków nie idzie słuchać. Typ nie dość, że jest bezmózgiem, co udowodnił u Winiego, to jeszcze nieudolnie próbuje stworzyć styl 11-latka co przechodzi mutację. Ani to śmieszne, ani mądre, ani skillowe, ani stylowe. Taka przećpana, rozmemłana ciepła klucha. To nie jest żadna awangarda, tylko nieśmieszne gimbo-upośledzenie.

A reszta Hewry nawet spoko. Choć ten z tyłu za Winim, też niezły debil.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

up czyli w sumie 50% hewry to debile
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Dron ma fajnego wąsa
#freefromage

GVMBLER
oyche

Post autor: oyche »

wjechał nowy track, lepszy niż poprzedni
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

gods bidness pisze: 03 lis 2019, 18:18 Hewra Hewrą, ale tego Młodego Drona się powinno wyjebać gdzieś z dala od ludzi. Serio nie czaję, co w tym się może gimbusom podobać. O ile w miarę lubię Herwę, choć bez większej podjarki, o tyle jego tych cipowatych jęków i pisków nie idzie słuchać. Typ nie dość, że jest bezmózgiem, co udowodnił u Winiego, to jeszcze nieudolnie próbuje stworzyć styl 11-latka co przechodzi mutację. Ani to śmieszne, ani mądre, ani skillowe, ani stylowe. Taka przećpana, rozmemłana ciepła klucha. To nie jest żadna awangarda, tylko nieśmieszne gimbo-upośledzenie.

A reszta Hewry nawet spoko. Choć ten z tyłu za Winim, też niezły debil.
słuchałeś kiedyś chief keefa?
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

Nie, ale słuchał sariusa pewno
Kurwa Dron to jedyny bezbłędny typ w hewrze (z raperów bo Kuba O ponad wszystkim wiadomo) który nadaje kolorytu temu kolektywowi
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

można chyba zamknąć temat :dunno:
zwracam honor
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

w końcu posłuchałem bardziej na spokojnie (a nie jakoś w tle) ₪POLNIUMANBLEKSZABAT-ACAPULCO₪ i o kurcze, o kurde :shock: :bowdown: co za sample :oops: co tam się dzieje od około 3:24 to już w ogóle :bowdown:
Obrazek
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

no całkiem git jest ten trak, ale gdyby nie Spot to chewra od roku (czyli jakoś od the wallet) nie nagrała nic co miałoby podjazd do starszych traków, aj karamba
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

Mlody Dron z Hewry to mój idol (zresztą avatar mówi sam za siebie). Wszystkie sceny w klipie Pomoli trwają może kilkanascie sekund, ale to i tak wystarczyło by zagrał postać, która dziś jest kultowa. A kultowa jest dlatego bo Mlody Dron to ziomal z którego emanuje kwintesencja luzu. Jest cały czas nawciągany, ma swój własny świat i jedyny w swoim rodzaju tok myślenia. Kiedy coś rapuje w zależności od sytuacji zawsze zarzuci jakąś nietypową anegdotę lub ciekawą rozkminkę (której nikt się z natury nie spodziewa) i nigdy nie brakuje mu pozytywnego nastawienia. Czasami pod wpływem zbyt dużego nawąchania nie ogarnia logicznie co się dzieje gadając nieraz śmieszne rzeczy, nie za bardzo pasujące do danej sytuacji. Te wszystkie czynniki sprawiają że Dron jest jak ikona takiego nawciąganego wyluzowanego superzioma. Co tu dużo mówić Dron po prostu rozpierdala system w byciu samym sobą. Szkoda że po klipie Pomoli nie powstał cały film z Dronem w roli głównej, albo nawet i cały serial. Gdyby powstał cały serial to np taki Świat według Kiepskich nawet z najlepszych czasów mógłby się schować. Mlody Dron co prawda dziś jest trochę jak Tony Halik, bo jeździ po świecie gdzie się da, ale gdyby od razu poszedł za ciosem i zrobił karierą aktorska, to dużo lepiej by na tym wyszedł według mnie. A taką postać jak najbardziej można ponownie zekranizować, najlepiej jako młodego chłopaka. Tylko że nie wiem czy drugi taki Dron może się gdzieś jeszcze znaleźć. Najpodobniejszą osobą do niego zarówno wizualnie jak i z charakteru jest według mnie Buka, ale to i tak nie to samo.
Mam ziomów z którymi nie raz ciagnalem kreski. Zawsze wtedy jest dobry klimat. Najczęściej wtedy słuchamy dobrego rapu i gadamy o rapie, raz ziomy zarzucają jakiś freestyle, a czasami pogawędzimy na różne tematy i lecą nieraz ciekawe rozkminki, ale każdemu z nich daleko do takiego Drona. Gdyby taki Dron był w naszym towarzystwie to pozytywny klimat wzrósł by dużo dużo bardziej, i pewnie w pozytywny sposób by się to przełożyło na przyszłość. Sam się czasami zastanawiam czy na prawdę istnieją takie ziomy mocno podobne do Mlodego Drona. A Wy macie może takich ziomów w stylu Drona??
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

Przyznamm że emanuje niego luz. Ale jak dla mnie to musi a moze być kwestia odkurzania. To taki skejterski styl bycia. Jak ktos jeźzdil i miał doświadczenie z ludxmi ze środowiska to wie o czym mowie, to samo z surferami.... ahh surfing szkoda, że w Polsce ten sport jest praktycznie niedostepny :(
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

Dopiero dzisiaj odpaliłem Acapulco i :bowdown: się należy w chuj. Topka hewry
ODPOWIEDZ