[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: gods bidness »

Ale alkopoligamia ma 169k, a to na jej pomnik tyrał przez ostatnie 15 lat. Co zresztą pokazuje jak bardzo go ta sytuacja z kolegami wyruchała.
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Wiadomo nie chodzi o to żeby się licytować ale chce podkreślić że patokalipsa odbiorców ma.

Może to są rondlarze, truskule, zatrzymani w 2012 itp ale jest ich sporo i trzeba być ignorantem by nie dostrzegać że w kontrze do nowej szkoły taki rap w tych czasach dalej na zapotrzebowanie.

W sumie inny przykład, ale nawet fakt że Biak który w 2012 był w młodych wilkach a w zeszłym roku głośno się zrobiło o nim dzięki jego boombapowej płycie z Qzynem pokazuje że na taki rap dalej jest koniunktura i tyle.
Awatar użytkownika
gods bidness

Ja tam nie wiem jak te algorytmy działają, ale podejrzewam, że 150k zebrane na przestrzeni 10 lat (z czego pewnie większość w pierwsze 2-3 lata) to nie to samo co kanał, który zebrał 150k w ostatni rok. Chuj w ogóle wie ilu ludzi nadal używa konta, na którym to 10 lat temu subskrybowali.
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

W ogóle to można się jeszcze spodziewać odpowiedzi od Eripe czy to już koniec?
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

tak naprawde sporo z tych subskrybentow może juz nie żyć, a ogolnie na ziemi w historii duzo wiecej ludzi zmarlo niz zyje obecnie wiec przykladowo jesli ktos na przestrzeni dekad uzbieral 150k osob z ktorych wiele obecnie moze nie zyc, to wcale nie jest jakies wielkie osiagniecie, ciekawe ilu z nich jest jeszcze aktywnych i sie w miare regularnie loguje na tym youtube
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Sivestro

Wiesz ich kawałek Level Down złapał ponad milion wyświetleń dość szybko i to w czasach gdy muzyki już na yt się nie słucha więc mają zasięgi

W porównaniu - God Bless Mesa ledwo 200k wykręciło przez 4 miesiące
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Sivestro pisze: 13 sie 2025, 14:58 Wiesz ich kawałek Level Down złapał ponad milion wyświetleń dość szybko i to w czasach gdy muzyki już na yt się nie słucha więc mają zasięgi
To akurat dużo mówi o słuchaczach Patokalipsy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
gods bidness

jajca pisze: 13 sie 2025, 14:56 tak naprawde sporo z tych subskrybentow może juz nie żyć, a ogolnie na ziemi w historii duzo wiecej ludzi zmarlo niz zyje obecnie wiec przykladowo jesli ktos na przestrzeni dekad uzbieral 150k osob z ktorych wiele obecnie moze nie zyc, to wcale nie jest jakies wielkie osiagniecie, ciekawe ilu z nich jest jeszcze aktywnych i sie w miare regularnie loguje na tym youtube
Tu nie chodzi o to czy mogą żyć czy nie żyć, tylko czy z tych 150k w ogóle jest jakiś dochód oprócz na piwo i pizzę, bo chyba o tym była rozmowa.

Dodano po 45 sekundach:
vidar pisze: 13 sie 2025, 14:55 W ogóle to można się jeszcze spodziewać odpowiedzi od Eripe czy to już koniec?
@eripe rapuj kurwo
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

vidar pisze: 13 sie 2025, 14:55 W ogóle to można się jeszcze spodziewać odpowiedzi od Eripe czy to już koniec?
na 200k subów także dajcie lajka, zostawcie suba widzowie
Awatar użytkownika
Sivestro

Mi po tygodniu w końcu wszedł ten diss Hit Me Bedi One More Time :lol: dalej uważam że mało wnosi ale ten bicik i bekowe punche robią robotę. Ale więcej i tak zapetlalem dissy bedoesa
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

a to jak zapetlasz disy bedoesa to w takim razie jestes obiektywny, a twoja opinia jest wiarygodna
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Sivestro

No zapetlam bo delivery w nich jest dopierdolone i siadają jako bangery, od początku to pisałem
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Będę bardzo zaskoczony jeśli Eripe nie odpowie. Ja po cichu liczę, że True Man Show tego beefu jest jeszcze przed nami.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

A ja będe bardzo zaskoczony jak odpowie, wyglądał w drugim jakby nie miał kompletnie pomysłu na wersy - czasami lepiej nie dostać 4 czy 5 bomby na ryj i sie zawinąć
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

albo dostac jedna i sie zlozyc
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

a jakby Eripe się faktycznie przekręcił to myślicie że kto zamiast Bedoesa zagrałby support 50centa?
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

oki lub young leosia z bambi, najpopularniejsze chyba
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

gods bidness pisze: 13 sie 2025, 15:05 czy z tych 150k w ogóle jest jakiś dochód oprócz na piwo i pizzę, bo chyba o tym była rozmowa.
Na luzie imo dałoby się z tego wyciągnąć coś więcej niż frytki. Nie wiem, jak oni działają/działali pod względem milkowania swoich zasięgów, ale na 100% są w stanie pogonić trochę fizyków, merchu czy pokoncertować - to raczej nigdy nie będzie dodatkowy dochód, ale o wiele mniejsi zasięgowo to robią i coś im skapuje
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

Swoją drogą grać support przed typem który skurwił i skomercjalizował na max$$a hip-hop a tak generalnie nie ma dobrego albumu będąc top 5 polskich raperów to :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Co by nie mówić Pięćdziesiąt Groszy w czasach candy shop i reszty popularnych tracków latał wszędzie w kraju
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ODPOWIEDZ