[beef] Eripe - Bedoes
- gods bidness
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Ale alkopoligamia ma 169k, a to na jej pomnik tyrał przez ostatnie 15 lat. Co zresztą pokazuje jak bardzo go ta sytuacja z kolegami wyruchała.
Wiadomo nie chodzi o to żeby się licytować ale chce podkreślić że patokalipsa odbiorców ma.
Może to są rondlarze, truskule, zatrzymani w 2012 itp ale jest ich sporo i trzeba być ignorantem by nie dostrzegać że w kontrze do nowej szkoły taki rap w tych czasach dalej na zapotrzebowanie.
W sumie inny przykład, ale nawet fakt że Biak który w 2012 był w młodych wilkach a w zeszłym roku głośno się zrobiło o nim dzięki jego boombapowej płycie z Qzynem pokazuje że na taki rap dalej jest koniunktura i tyle.
Może to są rondlarze, truskule, zatrzymani w 2012 itp ale jest ich sporo i trzeba być ignorantem by nie dostrzegać że w kontrze do nowej szkoły taki rap w tych czasach dalej na zapotrzebowanie.
W sumie inny przykład, ale nawet fakt że Biak który w 2012 był w młodych wilkach a w zeszłym roku głośno się zrobiło o nim dzięki jego boombapowej płycie z Qzynem pokazuje że na taki rap dalej jest koniunktura i tyle.
- gods bidness
Ja tam nie wiem jak te algorytmy działają, ale podejrzewam, że 150k zebrane na przestrzeni 10 lat (z czego pewnie większość w pierwsze 2-3 lata) to nie to samo co kanał, który zebrał 150k w ostatni rok. Chuj w ogóle wie ilu ludzi nadal używa konta, na którym to 10 lat temu subskrybowali.
W ogóle to można się jeszcze spodziewać odpowiedzi od Eripe czy to już koniec?
tak naprawde sporo z tych subskrybentow może juz nie żyć, a ogolnie na ziemi w historii duzo wiecej ludzi zmarlo niz zyje obecnie wiec przykladowo jesli ktos na przestrzeni dekad uzbieral 150k osob z ktorych wiele obecnie moze nie zyc, to wcale nie jest jakies wielkie osiagniecie, ciekawe ilu z nich jest jeszcze aktywnych i sie w miare regularnie loguje na tym youtube
Wiesz ich kawałek Level Down złapał ponad milion wyświetleń dość szybko i to w czasach gdy muzyki już na yt się nie słucha więc mają zasięgi
W porównaniu - God Bless Mesa ledwo 200k wykręciło przez 4 miesiące
W porównaniu - God Bless Mesa ledwo 200k wykręciło przez 4 miesiące
To akurat dużo mówi o słuchaczach Patokalipsy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- gods bidness
Tu nie chodzi o to czy mogą żyć czy nie żyć, tylko czy z tych 150k w ogóle jest jakiś dochód oprócz na piwo i pizzę, bo chyba o tym była rozmowa.jajca pisze: ↑13 sie 2025, 14:56 tak naprawde sporo z tych subskrybentow może juz nie żyć, a ogolnie na ziemi w historii duzo wiecej ludzi zmarlo niz zyje obecnie wiec przykladowo jesli ktos na przestrzeni dekad uzbieral 150k osob z ktorych wiele obecnie moze nie zyc, to wcale nie jest jakies wielkie osiagniecie, ciekawe ilu z nich jest jeszcze aktywnych i sie w miare regularnie loguje na tym youtube
Dodano po 45 sekundach:
@eripe rapuj kurwo
Mi po tygodniu w końcu wszedł ten diss Hit Me Bedi One More Time
dalej uważam że mało wnosi ale ten bicik i bekowe punche robią robotę. Ale więcej i tak zapetlalem dissy bedoesa
No zapetlam bo delivery w nich jest dopierdolone i siadają jako bangery, od początku to pisałem
Będę bardzo zaskoczony jeśli Eripe nie odpowie. Ja po cichu liczę, że True Man Show tego beefu jest jeszcze przed nami.
A ja będe bardzo zaskoczony jak odpowie, wyglądał w drugim jakby nie miał kompletnie pomysłu na wersy - czasami lepiej nie dostać 4 czy 5 bomby na ryj i sie zawinąć
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
a jakby Eripe się faktycznie przekręcił to myślicie że kto zamiast Bedoesa zagrałby support 50centa?
kark to nie debil, mówił mi tak laik
oki lub young leosia z bambi, najpopularniejsze chyba
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Na luzie imo dałoby się z tego wyciągnąć coś więcej niż frytki. Nie wiem, jak oni działają/działali pod względem milkowania swoich zasięgów, ale na 100% są w stanie pogonić trochę fizyków, merchu czy pokoncertować - to raczej nigdy nie będzie dodatkowy dochód, ale o wiele mniejsi zasięgowo to robią i coś im skapujegods bidness pisze: ↑13 sie 2025, 15:05 czy z tych 150k w ogóle jest jakiś dochód oprócz na piwo i pizzę, bo chyba o tym była rozmowa.
Swoją drogą grać support przed typem który skurwił i skomercjalizował na max$$a hip-hop a tak generalnie nie ma dobrego albumu będąc top 5 polskich raperów to

Co by nie mówić Pięćdziesiąt Groszy w czasach candy shop i reszty popularnych tracków latał wszędzie w kraju
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia