Esport Livescore
Moderator: con shonery
Re: Esport Livescore
W tej grze to imo od g2 bedzie jeszcze wolniejsze tempo xD
No i znowu, w skt padl effort, w g2 jankos. Effort po prostu wroci na linie, a jankos ma zjebane early bo bedzie caly czas behind, a oni pierdola ze super start. Wylaczam to, za duzo jednak
No i znowu, w skt padl effort, w g2 jankos. Effort po prostu wroci na linie, a jankos ma zjebane early bo bedzie caly czas behind, a oni pierdola ze super start. Wylaczam to, za duzo jednak
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
no ale ja się nie kłócę że byli w danym momencie słabsi, tylko mówię że wcale ten komentarz o rozgrywaniu skt jak pacynki nie był jakiś zły bo rzeczywiście to g2 zajebiście rozegrało, jakby to był wczorajszy finał to pewnie chińczyki by się wjebali na barona 5v5 i elo a tu makro klasa światowa
G2 too cocky, do spania, dawać SKT 
Podoba mi się jaki Perkz jest bezradny gdy mu zabiorą/zbanują Xayah
A ten polski komentarz, ja pierdole kurwa mać

Podoba mi się jaki Perkz jest bezradny gdy mu zabiorą/zbanują Xayah
A ten polski komentarz, ja pierdole kurwa mać
chujowy draft imo był ze strony g2 jak już mówiłem i dużo błędów indywidualnych 
SKT jest po prostu lepsze, padne jak znowu zbanują Perkzowi jego jedyny pick
A tych komentatorów z Polsatu którzy już stawiali G2 na podium po 1 mapie to zdelegalizować
no trudno tego nie robic skoro nie przegrali zadnego bo5 i rozkurwiali jak na razie wyszstkich po kolei, wlacznie z skt
znowu raczej dla skt draft imo, ta oriannna mi się nie podoba w ogóle
Koreaboos nawet tutaj, no nieźle
ale wunder w piździe
//
idealnie jak pisałem jankos wpadł ale nadal jest w piździe
//
idealnie jak pisałem jankos wpadł ale nadal jest w piździe
G2 3 mapa @ 2.09 1xBet lekko ruszę
ktoś ogarnia topa dobrze i wie czy w ogóle camille ma kiedykolwiek szanse na rene 1v1 jak on ma conq i sobie włócznie złoży? Pamiętam zanim go dodali to na 3 itemach już wygrywała ale teraz się wydaję że przez ten item zawsze będzie wpierdol dla kamilki ale nie jestem pewien
Kwestia spierdolenia z E, gdy rene odpala erke i przeczekac, pozniej free killem jesy
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
ale zjebali, faker w inna gierke chyba gra
3.1M+ Peak Viewers - 2nd game @T1LoL vs @G2esports
proste że LOL > dead csgo
proste że LOL > dead csgo
mata wchodzi za efforta
ja pierdolę to polskie studio serio, na chuj oni tego rajona tam mają, chłop nic wspólnego nie ma z gierką, miał jakiegoś golda na solokolejcie najwyżej i jest kurwa ekspertem na analyst desku, już lepiej by jakiegoś arkela dali