że ten ulany grubas z poczwórnym bipolarem skacze do artystów, którym się udało odnieść sukces to wielkie XD
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- scam_sakawa
Re: [beef] Tede - T̶e̶n̶ ̶T̶y̶p̶ ̶M̶e̶s̶ / Wini
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
beef Tomasz Lis vs Ten Typ Mes to byłoby coś, niech ktoś tam podrzuci mu na X-ie te wersy w zięcia i córkę

ten typ cwel, jacek bierz gandziora i idzcie nagrywać filmik jak kopiesz mu grób
O człowieku, dzięki za opis workflow!myron pisze: ↑12 sie 2025, 13:53Spoiler
Notatnik i przeglądarka(Opera) xD. Tak serio, to robię cały czas na aimusic.so Jakaś pomroczność jasna mnie złapała i zamiast na miesiąc kupiłem jakoś w lutym subskrypcje na cały rok. Te cuty, co na końcu wyszły, to rozjebały mi łeb xD
Jak mam gotowy tekst, to zastanawiam się jaki vibe ma być, z reguły prompt ma z 200-500 liter. Robię dwoma różnymi silnikami. Jak mi się spodoba beat i AI trafia w melodię, i przy tym czuć emocje, to pobieram WAV, licencje. Wrzucam plik na magiczną stronę do masteringu AI, ściągam.
Słucham już pewnie 10 raz i sprawdzam, czy lepiej to brzmi. Gdzieś podczas odsłuchu oczywiście już przychodzą nowe pomysły, że tu można poprawić, tu chujowo wyszło, tam jeszcze fajnie podbitka by weszła. Możliwości jakieś są przegenerowywania, ale to mam wrażenie, że zawsze traci na jakości i to imo tylko polecam na koniec kawałka, dodać outro, czy jeszcze jeden refren, zależnie czego niedosyt jest.
Największą u mnie bolączką jest, że z reguły gdzieś jakąś literówkę pierdolnę, albo AI zamiast lecieć Jacka leci Dżaczka i to już w sumie przy przeróbce Wjaazdu powinienem dobrze napisać, bo na Flokku już mi tak nawijał, ale zawsze jestem kurwa napalony, żeby pchać w tę generację, w pogoni za dopaminą.
Ja-cka zamiast Jacka a-ka zamiast Aka, bo EJ-KEJ-EJ poleci, trzeba w chuja robić na patencie nie raz, żeby dobrze nawinął.
A zdradzisz jeszcze jaki adres ma magiczna strona do masteringu AI?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Mes jest właśnie zajęty rozkminianiem modelu Opla ze zdjęcia KP PSP Radomsko na insta ale jak już się dowie to napewno ten diss nagra
Już każdy ma wyjebane w tego dissa
nie zdziwilbym się jakby mes w ramach wyparcia już sobie ujebał, że on nie odpowiadając dyktuje warunki
I ogólnie Jacełę kazał na siebie tyle czekać, to i on może. zresztą już i tak wykreślony z tematu, chuj z nim essa
Rozkręci się, cierpliwości!
-
dobryjoint
Jak wierzyć w to co mówił w wywiadach to tak XD, ale nigdy nie mówił, że wygrywał i często raczej dostawał wpierdol po pijaku. Jestem w stanie w to uwierzyć, gość co chodził codziennie najebany po pubach i nocą po mieście musiał nieraz mieć takie przygody, zwłaszcza z jego bucowatością i charakterem. Gadał też, że nie umie się bić ale jest waleczny i zadziorny.
Jaca to raczej pacyfista i pewnie zaczepki rozwiązuje na zasadzie "Ale o co Ci chodzi ziąąą? Luzik, nie mam żadnego problemu".
Jak myślicie Tede powinien nagrać filmik, że sorry Piotrek, ale jak z ciebie taki chuj nie raper, że nie potrafisz przez 2 tygodnie kawałka jednego nagrać, to mi się już nie chce odpowiadać, bo nie będę ci robił promocji płyty pedale i masz ostatnie 48h na odpowiedź? I powiedzieć "nie odpowiesz to ja kończę ten beef, bo nie mam godnego sobie przeciwnika"?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- gods bidness
To by było easy way out, ale jak powiedzmy za pół roku Mes nagrałby naprawdę mocny diss, a o tym Tedego już nikt by nie pamiętał (w sumie chyba już nikt nie pamięta), to co?
To Tede normalnie odpowiada, że no fajny diss Piotrek, na tyle wart uwagi, że ci odpowiem dodając szkoda, że zajęło ci to pół roku.gods bidness pisze: ↑12 sie 2025, 21:28 To by było easy way out, ale jak powiedzmy za pół roku Mes nagrałby naprawdę mocny diss, a o tym Tedego już nikt by nie pamiętał (w sumie chyba już nikt nie pamięta), to co?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji