[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

2do5

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: 2do5 »

buczer jeden parkur lubie
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Bo to wynika z konstrukcji zdania, a tak w ogole to zaklady opieki psychicznej jeszcze dzis otwarte, poszukaj pomocy :crazy: @Cz4rny1337
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

Cz4rny1337 pisze: 12 sie 2025, 12:01 a skad Ty kurwa wiesz co on mysli, na twitterze jakieś piswoskie konto pisało???
załóżcie se swój temat [beef] eddi - czarny co
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

leeejzi flooow d-_-b
niech sie bedoes nie pierdoli tylko teraz niech wypuszcza melanzowy mixtape na zajebanych bitach firmy
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no przeciez wcale tak nie wynika, on zaklada ze producent/ktos z firmy zglasza tera i zdejmuje, a nie, ze eripe

Dodano po 18 sekundach:
ffeee pisze: 12 sie 2025, 12:03
Cz4rny1337 pisze: 12 sie 2025, 12:01 a skad Ty kurwa wiesz co on mysli, na twitterze jakieś piswoskie konto pisało???
załóżcie se swój temat [beef] eddi - czarny co
nie chce mi sie bo potem placzliwe oswiadczenia na pw sa i musze skrzynke czyscic
Obrazek
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

ffeee pisze: 12 sie 2025, 12:03 załóżcie se swój temat [beef] eddi - czarny co
jest temat polityka, ale ostatnio jedno z plemion ma slabszy okres to i frustracja sie rozlewa
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
ffeee

albo znudziło im się wyjaśnianie kłamstw tych drugich petów ale to już zostawmy w tamtym temacie :joint:
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

Nie wiem czy to jakaś niepopularna opinia ale według mnie w beefie wszystkie chwyty dozwolone i jak jesteś w stanie komuś ściągnąć dissa to zajebista akcja i nieważne czy to zrobisz w białych rękawiczkach czy dzwoniąc do Aviego.
Przecież to wpada w tą samą grupe uprzykrzania komuś życia co odwoływanie koncertów chociaż to drugie jest pewnie bardziej imponujące.

Fajnie natomiast pokazuje jak Bedoes to zrobił - bez kalkulatora chciał wrzucić diss jak najszybciej i tutaj to pewnie Kubi najbardziej zjebał.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
Vixm

Post autor: Vixm »

Ripowi do dissow Penera trochę brakuje mimo wszystko.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

gdzie Rzym a gdzie Krym, pener elegancko zjadł Parias na luzie. Miedzy innymi panczem gdzie drwi z eldoki że zaczął jarać szlugi w wieku trzydziestu lat. A eripe pomawia bedoesa o pedofilie xD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

jak juz jest 65 stron tematu i pojawil sie watek buczera, to moze ktos wrzuci filmik z jego parkourem na maluchu?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Jaayu pisze: 12 sie 2025, 12:03 leeejzi flooow d-_-b
niech sie bedoes nie pierdoli tylko teraz niech wypuszcza melanzowy mixtape na zajebanych bitach firmy
wyprawa nocna 2115
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Vixm

Post autor: Vixm »

Eripe powinien nagrać diss w konwencji problem 200 procent prawdy i prześmiewczo udawać bedoesa
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Awatar użytkownika
ffeee

rondel za bardzo go uciska w łeb na taką akcję zresztą co by pomyśleli obrońcy prawdziwego hibhobu
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Dzisiaj oglądałem teledysk do dissu dixonów na bedoesa ze wszystkimi zbliżeniami w slo-mo na otwierające się bagażniki. :bowdown:
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

A czemu z YouTuba został usunięty z oficjalnych kanałów diss Bedoesa na Dixonów (Bedoes - "00:45" Rest Dixon37 Diss) oraz usunięty został trzeci diss Bedoesa na Filipka (Rocket Jump)? Tylko reuploady latają
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Połas

Post autor: Połas »

Bosski skomentował sytuację z bitem dla Popkillera.
"Cieszę się, że mogę skomentować dla Was tę sytuację, bo od rana mam zasypaną skrzynkę. Przede wszystkim - Firma nic nie zablokowała, nie wykonywaliśmy żadnych ruchów w tym kierunku.

Jeśli chodzi o moje wrażenie to można patrzeć na tę sytuację z dwóch stron - rozumiem argument, że jest to hołd dla Firmy i miło mi z tego względu, ale rozumiem też argumenty Zicha. Zich jako producent "Mam wyjebane" zablokował ten diss sam z siebie - nie jest fanem Bedoesa, ale przede wszystkim nie podobało mu się użycie tego motywu bez zapytania, bez informacji i w numerze, który atakuje innego artystę. Zich podjął taką decyzję, więc oczywiście muszę ją wesprzeć, ale nie wykonywałem żadnego ruchu i prosiłbym media o to, by nie manipulowały i nie pisały o tym, że Firma coś blokuje.

Bedoes jest dla mnie osobą neutralną - nie znam go, nic do niego nie mam, nie czuję się wrogiem i rozumiem intencję, ale Patokalipsę znam i nie chcę mieszać się w atak na innych artystów z Krakowa. Argument Zicha by nie wykorzystywać naszej twórczości do ataku na kogokolwiek jest ciężki do odparcia mimo wszystkich dobrych intencji z drugiej strony. Absolutnie nie mam problemu z follow-upami, ale co innego gdy stają się one elementem beefu. Nie biorę udziału w konflikcie, nie jestem jego stroną. Sam brałem kiedyś udział w beefach, ale obecnie nie kręci mnie ta forma - swoje stare dissy usunąłem, bo nie chciałbym zostawiać takiej wizytówki.

Ciężko aktualnie przebić się z pozytywnym przekazem, ale stawiam na takie wartości a nie konflikty i podziały. Ja sam nie potrzebuję popularności, ale chciałbym by przebijały się same wartości, które propagujemy np za sprawą Drużyny Mistrzów. Jeśli więc nasza muzyka nadal jest dla kogoś inspirująca to polecam nowy album "Uliczny Przekaz Dla Dobrych Ludzi 3", a także nowy singiel Drużyny Mistrzów, który pojawi się w najbliższy piątek."
Obrazek
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

romek jest jakis ciezko zapetlony (moze to po tym lisciu od oskar pam pam), kazda jego wypowiedz i kazdy jego live na youtube mozna podsumowac ostatnim akapitem z cycatu wyzej
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

czy oswiadczenie firmowców bylo konsultowane z tadeuszem i pomidor feat robsonE uliczny dom wariatów
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

ale elegancko wytłumaczył, Zdzichu nie jest fanem bedoesa, jest z krakowa, wiec nic dziwnego, ze nie chce byc brany jako argument drugiej strony
cztery żubry i dwie kurwy
ODPOWIEDZ