[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Imo diss Patokalipsy na miuosha był zajebisty
Wytkneli mu że jadł gówno na kamerze jak się bawił w jackass, czy klasyczny wers Co to za film że chewbacca chce udawać Tupaca
Wytkneli mu że jadł gówno na kamerze jak się bawił w jackass, czy klasyczny wers Co to za film że chewbacca chce udawać Tupaca
Hmmm i mimo tego publika kiepsko się bawiła na supporcie? Ciekawe
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Nie wiem czy by dużo lepiej wypadł ale Oxona diss był dużo lepszy (i wyszedł później) i nie dziwie się, że chciał nagrać to sam zamiast z Pato wtedy.
Eripe śmieszna linijka o jedzeniu gówna a reszta ekipy bez komentarza a u Oxona dostajemy cały zarys sytuacji, która sprawia, że ta spina na linii Miuosh (+Onar w sumie) vs Pato wygląda jakoś zabawniej.
A spina o bit - jak się okazuje, że raper (w sumie to na spółe pewnie z Kubim), który zajebał ci bit jest milionerem to większość będzie łasa na upomnienie się o hajs i nie ma znaczenia z czego to się cała kultura. Przecież to tylko biznes.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Robić biznes na darmowym klipie dissowym to trzeba mieć łeb do interesów, pewnie dlatego firma cały czas na topie
Nieźle trzeba miec najebane w bani żeby byc zdziwionym, że producent sie wkurwił że ktos podjebał jego bit i podpisał jako swój a nastepnie na tym bicie zdissowany został reprezentanta jego miasta
i to jeszcze przez kogos takiego jak bedoes, który nie raz pokazał prawdziwa zjebana twarz. jebnijcie sie w łeb dziaciaki.
No i zajebał taga Jezu Chryste Kubi na tym bicie przypominam
Za to powinien już być naliczany przez uliczny zaiks
mocne słowa jak na kogoś o nicku jbcslg
przypominam że to był bit do utworu pod tytułem MAM WYJEBANEJbcslg pisze: ↑12 sie 2025, 10:56 Nieźle trzeba miec najebane w bani żeby byc zdziwionym, że producent sie wkurwił że ktos podjebał jego bit i podpisał jako swój a nastepnie na tym bicie zdissowany został reprezentanta jego miasta i to jeszcze przez kogos takiego jak bedoes, który nie raz pokazał prawdziwa zjebana twarz. jebnijcie sie w łeb dziaciaki.
Jest jakiś forumkowy mirror tego dissu usuniętego? Może być samo audio
- Cz4rny1337
- Moderator
eripe mordo to jezu chryste kubi jest gdy jest bit switch co Ty pierdolisz w ogole

Ale tam było dwóch podanych producentów, Kubi Producent oraz HardKnock. Jezu Chryste Kubi jest jeszcze na bicie z mam wyjebane, a kolejność ich wymienienia sugeruje że drugi bit zrobił HardKnock
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
To tez ciekawe, Kafar z Dixonów na storce:
„Ja pierdole, ale to jest żal. Zgłaszać komuś dissa, bo producent się popłakał o sampel… Wspaniała ta "stara szkoła".
„Ja pierdole, ale to jest żal. Zgłaszać komuś dissa, bo producent się popłakał o sampel… Wspaniała ta "stara szkoła".
Ostatnio zmieniony 12 sie 2025, 11:54 przez AideN, łącznie zmieniany 1 raz.
No przeciez to producent zgłosił co ten kafar gada 
A producent bitu sprzed 15 lat nie należy do starej szkoły?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Czy jest jakiś artysta na którym młody Borek się nie wychowywał?eddy_wata pisze: ↑12 sie 2025, 11:47 https://glamrap.pl/buczer-jest-po-stron ... g-z-eripe/
lejzi floł tez chcial najebać ripowi![]()
![]()
Nie o to chodzi, nikt nie zglosil dlatego, ze producent sie splakal, tylko producent sam zglosil a kafariusz dixq37 mysli ze to zglosil eripe na zyczenie poplakanego proda
- Cz4rny1337
- Moderator
a skad Ty kurwa wiesz co on mysli, na twitterze jakieś piswoskie konto pisało???