bartek koko
-
jerzy_klemens_werner
Re: bartek koko
Sprawdzam co jakiś czas, bo postanowiłem sprawdzać wszystkie premiery na Popkillerze (żeby odzyskać wiarę w polski rap xD) i to jest niestety taki sztandarowy rap z polskiego podziemia: mamy samplowane bity, mało wyświetleń, murzyńską modulację głosu i co 4 wersy mówimy "hip-hop" albo "funk". Jednak kiedy już idzie o tematyke, jakieś ciekawe wersy i punchline'y albo wielokrotne rymy niepisane od linijki to jest już gorzej albo wcale. Życzę sukcesów, bo to są dobrze wyprodukowane rzeczy, jednak to nic ciekawego. Np. Reno 50/50 jest przykładem, że można wydać fajną, luźną, podziemną płytę, która jednak jest świetnie poskładana a np. Mielzky, że z rapera kasztana, rapującego o niczym, można konsekwentną pracą się bardzo rozwinąć (to chyba nagrywanie ze Sławami tak go włączyło).
masz tu wielkokrotne, tematyke, przekaz i co tam potrzebujesz. A do tego jest to odpowiedź na twój komentarz. 
props bardzo fajne 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
Również props, dużo fajnych rzeczy od Bartka ostatnio. Płyta z Amatowskym, zwrotki na mixtape Daj Nam Tylko Pretekst, jakieś inne luźniejsze featy/solo. W zasadzie to gdziekolwiek jest, zawsze fajna energia, dobrze poskładane.

Pierdolenie. Już nie dziwią mnie takie Twe opinie, jak ostatnio trzeba było Ci tłumaczyć czym są rymy niedokładne, i że "rapie-naście" to też rymjerzy_klemens_werner pisze: ↑10 sie 2025, 8:38 Jednak kiedy już idzie o tematyke, jakieś ciekawe wersy i punchline'y albo wielokrotne rymy niepisane od linijki to jest już gorzej albo wcale.
-
jerzy_klemens_werner
Rapie i naście to nie rym, pozdrawiam.
Oczywiście, że jest to rym.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- CeHaTeHaCe
przypomnimy ci ten take za rok żeby ci było przykro jak już otworzysz łeb