[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
ebismolarek

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: ebismolarek »

Trzeba se obejrzec Helikopter w ogniu klasyczek zajebisty filmos
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

SWN pisze: 10 sie 2025, 12:23
Sivestro pisze: 10 sie 2025, 11:49 wczorajszy diss Eripe mi się nie podoba za bardzo
Sivestro pisze: 10 sie 2025, 10:34 dla mnie wczorajszy diss Eripe jest przeciętny co najwyżej
Sivestro pisze: 08 sie 2025, 18:28 Bedoes > Eripe
Sivestro pisze: 06 sie 2025, 20:52 ja nie jestem fanem Eripe nawet, nie pamiętam kiedy ostatnio go słuchałem, w 2014?
Sam uważasz, że Eripe wypada gorzej, ale biegniesz z ratunkiem do każdej opinii, która go wyśmiewa

Nie jesteś fanem Eripe i w sumie to za bardzo cię nie interesuje, ale wiesz co się dzieje na zamkniętej grupie na fb i kto ma passy do fanpejdża

Pracujesz może w Kanale Zero??
Ktoś przedwczoraj wrzucił screeny z tej grupki patokalipsy to tam wbilem poczytać.

Robię to bo lubię dyskusje zamiast wzajemnego walenia konia spamujac emocjami :bowdown:

Tak czasem zarzuce jakaś nieścisłość Bedoesowi bo jestem ciekaw waszej opinii i jestem w stanie się zgodzić bądź nie
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Props @Sivestro za foruming, trzeba nam kontrastów z różnymi opiniami na forum zamiast kółka wzajemnej masturbacji
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ładnie go Borys poskładał, ale po co popełnia ten sam błąd co Eripe i robi jakąś drugą część prawie mówioną? Wystarczyło skończyć na tym bicie Kubiego. Tak czy siak chyba po beefie chociaż pewnie RIP jeszcze odpowie
Awatar użytkownika
killah

Post autor: killah »

Eripe niepotrzebnie dał się podpuścić swoim sajko i zaczął dissować Bedoesa

z perspektywy czasu powinien na jakimś tracku nie skierowanym do Bedoesa potwierdzić że sytuacja z wpierdolem miała miejsce ale dalej zostaje przy swoim zdaniu w stosunku do rapu w stylu 2115, Bedoes by nie odpowiedział i na jednorożcu odjechał w kierunku tęczy

a skończyło się lirycznym wpierdolem, Bedoes to (jak mu się chce) conajmniej solidny tekściarz i mając sytuację na pustą bramkę tego nie marnuje
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

ebismolarek pisze: 10 sie 2025, 12:28 Trzeba se obejrzec Helikopter w ogniu klasyczek zajebisty filmos

oglądalem nie dawno i potwierdzam ale jest jeszcze lepszy / większy klasyk od tego (jak byś odpowiadal eripe to masz nazwe na diss) Czas apokalipsy
2do5

Post autor: 2do5 »

killah pisze: 10 sie 2025, 12:40 Eripe niepotrzebnie dał się podpuścić swoim sajko i zaczął dissować Bedoesa
przecież on o tym marzył bratku bo myślał, że będzie mordować lirycznie, wystarczyła tylko iskierka tzn karetka
edenmar

Post autor: edenmar »

Na dodatek filmowy Czas apokalipsy jest followupem do Jądra ciemności, a stąd już tylko krok do punchy o ssaniu jaj. Dawaj rip, fani będą mieli co rozkminiać na geniusie
Awatar użytkownika
rany1odbytu

Post autor: rany1odbytu »

Chciał wyjaśniać scenę, scena wyjaśniła jego. Życie
Awatar użytkownika
Sivestro

Glamrap już pisze o " populistycznej zagrywce Borka" że nawija że przykro mu się zrobiło że Peja go pocisnal z Decksem :D
LuckyStrike

Post autor: LuckyStrike »

edenmar pisze: 10 sie 2025, 12:46 Na dodatek filmowy Czas apokalipsy jest followupem do Jądra ciemności, a stąd już tylko krok do punchy o ssaniu jaj. Dawaj rip, fani będą mieli co rozkminiać na geniusie

A Czas Apokalipsy rymuje się z rap Patokalipsy :lol:

Jak odpowie to i tak już nie zdoła odmienić losu, został wpierdolony w całości
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Sivestro pisze: 10 sie 2025, 11:46 Swoją drogą co Bedoes ma z tym podkreślaniem ze jest z patologii?

Okej, nie miał ojca, ale śp dziadka Leszka 2115, babcie Halinę 2115 i mamę Grażynę 2115 kocha nad życie i umarłby za nich

Bez przesady, gdzie tą patologią? Ok żył w bloku, ale czy patologią było chodzenie do prywatnej szkoły jak nawinął w Gustawie, albo ćpanie mefedronu
więcej w temacie o ukrytych bananowcach w plhh
jajca pisze: 28 sie 2022, 13:47 Tak jak aleksy mowi, bloki to bylo normalne miejsce zamieszkania, u nas w miescie mieszkali w blokach lekarze, celnicy (w 90s byli oni absolutna elita finansowa xD), biznesmeni i politycy, klatke obok byl reprezentant polski w kosza, ale tez totalni patusy, ochlejmordy, menele i mordercy, proporcje rozne ale wszystko bylo wymieszane, dla bananow to może było getto bo czuli sie tam moze niepewnie, ale w domach w miescie to chyba tylko ludzie z listy forebesa. A i tak najwieksza patola mieszkala w kamienicach na rynku, obecnie przerobionych na fancy apartamenty warte miliony na airb'n'b xD mieszkanie w bloku to byl sen polskiej klasy sredniej
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
rany1odbytu

W sumie jak stary wypierdala wam dobytek z chaty i idzie w długą to lekkie pato jest, kij wie jak tam było
Awatar użytkownika
Sivestro

No właśnie, mi ta zagrywka Bedoesa z tym z ciągłym podkreślaniem z jakiej to on patologii pochodzi się nie klei w chuj

Skoro tak kocha bliskich to znaczy że nie zrobili mu oni krzywdy. Bogactwa może nie było ale kurwa, dużo osób nie ma ojca.

Gość chodzi do prywatnej szkoły a zarzuca Eripe że on nie jest z patologii, ale ja Borys jestem i wyszedłem z niej

Wiem że ćpał, że daleko mu było do bogactwa, brak ojca to też jakaś trauma

ALE PATOLOGIA? Urodzić się w Bydgoszczy to co prawda duży pech ale cmon. Czy ktoś ma jakieś głębsze info z jego biografii które potwierdzaloby ten statement o patologii?

Gość grał se w GTA, miał kompa, rapował se z alcomindz w 2012, wdał się w złe towarzystwo na własne życzenie ale patologia to imo dużo mocniejsze słowo.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

rany boskie jaki gwalt
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

rany1odbytu pisze: 10 sie 2025, 12:59 W sumie jak stary wypierdala wam dobytek z chaty i idzie w długą to lekkie pato jest, kij wie jak tam było
No wtedy moze nawet trzeba czesne w prywatnej szkole (bo do takowej Borys uczeszczal) na raty rozlozyc
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
rany1odbytu

No ogólnie koloryzowanie swojego życiorysu to 5 element hip hopu. Ilu murzynów ciężkich zabójców i dilerów poczytasz biografia a tam mamusia za dzieciaka do kościoła prowadzała na chórek
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Bedi zagra pierwszy diss na narodowym?
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Zleci na scenę helikopterem i zagra drugi
Awatar użytkownika
Hubson99

Post autor: Hubson99 »

oldschool pisze: 10 sie 2025, 11:37 Kurwa beka z was pedały, że przygłup Tomb wam wcisnął bajkę ze on pisze wszystkie dobre teksy raperom, bo sami nie potrafią.

A Borek zniszczył Eripe to co zostało z resztek kariery. Menel niech wraca do glebiekiego podziemia i trochę się podszkoli, jak chce zaczynać z prawdziwym bossem.
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
To samo myślę, dlaczego Tomb w swoich kawałkach tego swojego geniuszu tekściarskiego nie pokazuje? Nie ma złych tekstów, ale wybitnych też nie.
ODPOWIEDZ