[beef] Eripe - Bedoes
- ebismolarek
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Trzeba se obejrzec Helikopter w ogniu klasyczek zajebisty filmos
Ktoś przedwczoraj wrzucił screeny z tej grupki patokalipsy to tam wbilem poczytać.SWN pisze: ↑10 sie 2025, 12:23Sam uważasz, że Eripe wypada gorzej, ale biegniesz z ratunkiem do każdej opinii, która go wyśmiewa
Nie jesteś fanem Eripe i w sumie to za bardzo cię nie interesuje, ale wiesz co się dzieje na zamkniętej grupie na fb i kto ma passy do fanpejdża
Pracujesz może w Kanale Zero??
Robię to bo lubię dyskusje zamiast wzajemnego walenia konia spamujac emocjami
Tak czasem zarzuce jakaś nieścisłość Bedoesowi bo jestem ciekaw waszej opinii i jestem w stanie się zgodzić bądź nie
Props @Sivestro za foruming, trzeba nam kontrastów z różnymi opiniami na forum zamiast kółka wzajemnej masturbacji
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Ładnie go Borys poskładał, ale po co popełnia ten sam błąd co Eripe i robi jakąś drugą część prawie mówioną? Wystarczyło skończyć na tym bicie Kubiego. Tak czy siak chyba po beefie chociaż pewnie RIP jeszcze odpowie
Eripe niepotrzebnie dał się podpuścić swoim sajko i zaczął dissować Bedoesa
z perspektywy czasu powinien na jakimś tracku nie skierowanym do Bedoesa potwierdzić że sytuacja z wpierdolem miała miejsce ale dalej zostaje przy swoim zdaniu w stosunku do rapu w stylu 2115, Bedoes by nie odpowiedział i na jednorożcu odjechał w kierunku tęczy
a skończyło się lirycznym wpierdolem, Bedoes to (jak mu się chce) conajmniej solidny tekściarz i mając sytuację na pustą bramkę tego nie marnuje
z perspektywy czasu powinien na jakimś tracku nie skierowanym do Bedoesa potwierdzić że sytuacja z wpierdolem miała miejsce ale dalej zostaje przy swoim zdaniu w stosunku do rapu w stylu 2115, Bedoes by nie odpowiedział i na jednorożcu odjechał w kierunku tęczy
a skończyło się lirycznym wpierdolem, Bedoes to (jak mu się chce) conajmniej solidny tekściarz i mając sytuację na pustą bramkę tego nie marnuje
ebismolarek pisze: ↑10 sie 2025, 12:28 Trzeba se obejrzec Helikopter w ogniu klasyczek zajebisty filmos
oglądalem nie dawno i potwierdzam ale jest jeszcze lepszy / większy klasyk od tego (jak byś odpowiadal eripe to masz nazwe na diss) Czas apokalipsy
Na dodatek filmowy Czas apokalipsy jest followupem do Jądra ciemności, a stąd już tylko krok do punchy o ssaniu jaj. Dawaj rip, fani będą mieli co rozkminiać na geniusie
- rany1odbytu
Chciał wyjaśniać scenę, scena wyjaśniła jego. Życie
Glamrap już pisze o " populistycznej zagrywce Borka" że nawija że przykro mu się zrobiło że Peja go pocisnal z Decksem 
-
LuckyStrike
A Czas Apokalipsy rymuje się z rap Patokalipsy
Jak odpowie to i tak już nie zdoła odmienić losu, został wpierdolony w całości
więcej w temacie o ukrytych bananowcach w plhhSivestro pisze: ↑10 sie 2025, 11:46 Swoją drogą co Bedoes ma z tym podkreślaniem ze jest z patologii?
Okej, nie miał ojca, ale śp dziadka Leszka 2115, babcie Halinę 2115 i mamę Grażynę 2115 kocha nad życie i umarłby za nich
Bez przesady, gdzie tą patologią? Ok żył w bloku, ale czy patologią było chodzenie do prywatnej szkoły jak nawinął w Gustawie, albo ćpanie mefedronu
jajca pisze: ↑28 sie 2022, 13:47 Tak jak aleksy mowi, bloki to bylo normalne miejsce zamieszkania, u nas w miescie mieszkali w blokach lekarze, celnicy (w 90s byli oni absolutna elita finansowa xD), biznesmeni i politycy, klatke obok byl reprezentant polski w kosza, ale tez totalni patusy, ochlejmordy, menele i mordercy, proporcje rozne ale wszystko bylo wymieszane, dla bananow to może było getto bo czuli sie tam moze niepewnie, ale w domach w miescie to chyba tylko ludzie z listy forebesa. A i tak najwieksza patola mieszkala w kamienicach na rynku, obecnie przerobionych na fancy apartamenty warte miliony na airb'n'b xD mieszkanie w bloku to byl sen polskiej klasy sredniej
- rany1odbytu
W sumie jak stary wypierdala wam dobytek z chaty i idzie w długą to lekkie pato jest, kij wie jak tam było
No właśnie, mi ta zagrywka Bedoesa z tym z ciągłym podkreślaniem z jakiej to on patologii pochodzi się nie klei w chuj
Skoro tak kocha bliskich to znaczy że nie zrobili mu oni krzywdy. Bogactwa może nie było ale kurwa, dużo osób nie ma ojca.
Gość chodzi do prywatnej szkoły a zarzuca Eripe że on nie jest z patologii, ale ja Borys jestem i wyszedłem z niej
Wiem że ćpał, że daleko mu było do bogactwa, brak ojca to też jakaś trauma
ALE PATOLOGIA? Urodzić się w Bydgoszczy to co prawda duży pech ale cmon. Czy ktoś ma jakieś głębsze info z jego biografii które potwierdzaloby ten statement o patologii?
Gość grał se w GTA, miał kompa, rapował se z alcomindz w 2012, wdał się w złe towarzystwo na własne życzenie ale patologia to imo dużo mocniejsze słowo.
Skoro tak kocha bliskich to znaczy że nie zrobili mu oni krzywdy. Bogactwa może nie było ale kurwa, dużo osób nie ma ojca.
Gość chodzi do prywatnej szkoły a zarzuca Eripe że on nie jest z patologii, ale ja Borys jestem i wyszedłem z niej
Wiem że ćpał, że daleko mu było do bogactwa, brak ojca to też jakaś trauma
ALE PATOLOGIA? Urodzić się w Bydgoszczy to co prawda duży pech ale cmon. Czy ktoś ma jakieś głębsze info z jego biografii które potwierdzaloby ten statement o patologii?
Gość grał se w GTA, miał kompa, rapował se z alcomindz w 2012, wdał się w złe towarzystwo na własne życzenie ale patologia to imo dużo mocniejsze słowo.
No wtedy moze nawet trzeba czesne w prywatnej szkole (bo do takowej Borys uczeszczal) na raty rozlozycrany1odbytu pisze: ↑10 sie 2025, 12:59 W sumie jak stary wypierdala wam dobytek z chaty i idzie w długą to lekkie pato jest, kij wie jak tam było
- rany1odbytu
No ogólnie koloryzowanie swojego życiorysu to 5 element hip hopu. Ilu murzynów ciężkich zabójców i dilerów poczytasz biografia a tam mamusia za dzieciaka do kościoła prowadzała na chórek
-
georgefloyd
Bedi zagra pierwszy diss na narodowym?
Zleci na scenę helikopterem i zagra drugi
oldschool pisze: ↑10 sie 2025, 11:37 Kurwa beka z was pedały, że przygłup Tomb wam wcisnął bajkę ze on pisze wszystkie dobre teksy raperom, bo sami nie potrafią.
A Borek zniszczył Eripe to co zostało z resztek kariery. Menel niech wraca do glebiekiego podziemia i trochę się podszkoli, jak chce zaczynać z prawdziwym bossem.
To samo myślę, dlaczego Tomb w swoich kawałkach tego swojego geniuszu tekściarskiego nie pokazuje? Nie ma złych tekstów, ale wybitnych też nie.