[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
3:1 Bedoes wpierdolil Ripa jak chciał.
Mowie to jako byly sajko tego rapera.
Ostatni diss podsumował ripa konkretnie.
Mowie to jako byly sajko tego rapera.
Ostatni diss podsumował ripa konkretnie.
co z ciebie za fan eripe jak wersów bez geniusa nie rozkminiasz
@Bolo
Ostatnio zmieniony 10 sie 2025, 11:45 przez Czak, łącznie zmieniany 1 raz.
Swoją drogą co Bedoes ma z tym podkreślaniem ze jest z patologii?
Okej, nie miał ojca, ale śp dziadka Leszka 2115, babcie Halinę 2115 i mamę Grażynę 2115 kocha nad życie i umarłby za nich
Bez przesady, gdzie tą patologią? Ok żył w bloku, ale czy patologią było chodzenie do prywatnej szkoły jak nawinął w Gustawie, albo ćpanie mefedronu?
Dodano po 57 sekundach:
Wartościowanie w tym kontekście "lepszy człowiek" mi się nie klei. Jakiś potężny skrót myślowy zaszedl
Okej, nie miał ojca, ale śp dziadka Leszka 2115, babcie Halinę 2115 i mamę Grażynę 2115 kocha nad życie i umarłby za nich
Bez przesady, gdzie tą patologią? Ok żył w bloku, ale czy patologią było chodzenie do prywatnej szkoły jak nawinął w Gustawie, albo ćpanie mefedronu?
Dodano po 57 sekundach:
Wartościowanie w tym kontekście "lepszy człowiek" mi się nie klei. Jakiś potężny skrót myślowy zaszedl
Dobra Eripe spokojnie już, zaraz ci agresywną faza po tych Harnasiach zejdzie i zacznie zmula, brak kontaktu a potem rzyganie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Po 2dwa jak sam pisal ( ale kurwa nie pisal...
)
Powinien na pelnej z nim wjechać teraz...od ulancow spocencow, ze battlowac to sie powinien z Tombem czy tam innym bobrem, jeszcze bosski powinien się włączyć hehe, wystawił mu sie pięknie, niech juz kończy kurwa grubego i niech spierdala skakać przed fiftim,
Grozny bedi sie wylosowal
dawaj rip kurwo minuta
#bedoestonieraper
Powinien na pelnej z nim wjechać teraz...od ulancow spocencow, ze battlowac to sie powinien z Tombem czy tam innym bobrem, jeszcze bosski powinien się włączyć hehe, wystawił mu sie pięknie, niech juz kończy kurwa grubego i niech spierdala skakać przed fiftim,
Grozny bedi sie wylosowal
dawaj rip kurwo minuta
#bedoestonieraper
Hyphap! |
|
Pół tonu ciszej, jak ze mną rozmawiasz
Bo to nie ta półka w wadze, w rapie i w punchline'ach

Bo to nie ta półka w wadze, w rapie i w punchline'ach
- Bryx Fenrir
@@CCORD Bardzo ciekawe spostrzeżenie. Imo podziemie np 08 a teraz to są dwie różne sprawy, kiedyś był taki system, taka niepisana zasada, że raper musi odjebać 10 lat w podziemiu, Oxon o tym mówił, natomiast onegdaj wyjście na legal było czymś ważnym, w twórczości Peerzeta to aż przerysowane w kawałku 'Na Legalu', który zestarzał się okrutnie. Dzisiaj podziemie to tik tok, jakieś głupoty, nikomu się nie chce 10 lat robić rapu żeby potem coś zarobić, i kumam to. Wyjście na legal nie jest niczym ważnym, wystarczy, ze znasz jakiegoś Tomka Olejnika czy innego lamusa i możesz być na legalu, przez to młodym się nie chce ćwiczyć skillsów (tak tak, wiem, boomer, rondel, kurła kiedyś to było), ale tak po prostu jest, przez to podziemie jest słabe, bo po co ćwiczyć skillsy, skoro można kogoś znać. White Widow jak petami są tak byli i wtedy, i nie wiem czy to podziemie, bo Krystian Maciek od nich walczył już na jakiejś patogali właśnie, tak więc obecne podziemie ma słabą passe, bo...go po prostu nie ma, nie istnieje to chyba terminologicznie, chyba, że u nas na forum, gdzie na całe szczęście niektórzy sobie jeszcze porapują
- Moltisanti
Bedoes wygrał ale ten diss eripe bardzo spoko, zaśmiane przy paru wersach na głos.
Bedoes ma mocny handicap za bycie handicapped
Bedoes ma mocny handicap za bycie handicapped
No nie wiem, bycie grubasem bo się lubi wpierdalac to o wiele mniejszy wstyd niż bycie menelem, który ledwo kontaktuje jak go zaproszą do ludzi (i powtarza się to od 10+ lat, a nie raz się zdarzyło)
komentarz pod dissem borka:
pewnie fejur jak chuj, ale mam nadzieje ze komus bedzie chcialo sie zglebic temat xDDBedi wszedl, i rozjebał, klasyk.
A ja mam pytanie z innej beczki xD Co laska ERIPE robi na bzykoczacie? Nazwy nie pamietam ale profil w top 100 znajdziecie
FUCK OFF MR LAHEY
To było podbijane pod boty, patokalipsa to wrzucała na story. Po 5 min było po 1000 lajków pod takimi komentarzami
Diss
bit
teledysk
szkoda mi az eripe
Natomiast ten diss ripa oceniajac bez kontekstu, niezly
Natomiast ten diss ripa oceniajac bez kontekstu, niezly
Ostatnio zmieniony 10 sie 2025, 12:24 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 3 razy.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- chilipvlmer
pomysł na kawałek, wykonanie, luz, ja tutaj kupuję takiego Bedoesa, oczywiście to jest klimat "bedoesowski", no, i "haters gonna hate" i true-school'owe głowy będą kręcić głowami
Pięknie odpowiedziane w helikopterze, kiedy eripe wstaje teraz z helikopterem po zmieszaniu browarów z puchy.
Sam uważasz, że Eripe wypada gorzej, ale biegniesz z ratunkiem do każdej opinii, która go wyśmiewa
Nie jesteś fanem Eripe i w sumie to za bardzo cię nie interesuje, ale wiesz co się dzieje na zamkniętej grupie na fb i kto ma passy do fanpejdża
Pracujesz może w Kanale Zero??
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ja na trzaskowskiego głosowałem ale to co odpierdala KO to już przesada