[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Piters

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: Piters »

Ja pierdole Bedi co znowu zrobił :bowdown: Ale sobie respektu wyrobił tym beefem u mnie, props Bedi pozjadane, nie ma co zbierać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
gracjangk

Post autor: gracjangk »

Bedi 3:0, koniec tematu :bowdown:
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Przed beefem: Bedoesowi się nie opłaca - wizerunek, współprace, kampanie

Tymczasem: "zapierdolę cię kurwo jak Osame Bin Ladena"
edenmar

Post autor: edenmar »

będzie kolejna runda? trudny wybór między kapitulacją a obłapywaniem ciężkiego wpierdolu za każdym razem
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

1) Kurew ruchaczu nawróć się i wierz w ewangelię bo grzeszysz takimi myślami i słowami.
2) @Jose jako jedyny może i nie ale jako najbardziej prawdopodobny i co by o człowieku nie sądzić wkurwe dobry jeśli chodzi o linijki to ( drażni mnie nadużywanie ostatnimi czasy Barsy) trzeba mu oddać
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Quetzalcoatl pisze: 10 sie 2025, 10:52
LuckyStrike pisze: 10 sie 2025, 9:31
Quetzalcoatl pisze: 10 sie 2025, 9:01 najwieksze plusy tego dissu
+ szybka odpowiedz
+ smieszny refren z mam wyjebane

Cala tresc i forma z darciem ryja i glownie o populizmach laczona z losowo wrzucanymi tytulami ripa w ramach odbitki to :what:
Co Ty pierdolisz, wszystko ładnie poodbijał i jeszcze mu dopierdolił, bardzo mocny diss.

Kto by się kiedyś spodziewał, że ten pocieszny, wyśmiewany przez wszystkich grubasek, zniszczy doszczętnie liryczny postrach podziemia :lol:
No ja sie nie zgodze. W dluzszej czesci tego dissu to jest doslownie potwierdzenie punktu widzenia Ripa, jaki dzis Borek sie wylosuje? A byl pelen mix - agresywny, ordynarny, ale po chwili przytulasny kochajacy swoich sluchaczy, 2115 geng rodzina i wyszedlem z patologia a ty nia dalej jestes i zywisz sie nienawiscia, jak tak mozna 🤬 no i przykro mi bylo ze peja (moj idol) wrzucil na mnie diss. :( Nie wiem, czuje obraz w nim meczennika ktory ciagle sie tlumaczy ze sie do niego przyjebali starsi raperzy i...znowu musi sie tlumaczyc, a on chce tylko tworzyc muzyke dla fanow. :roll:
THIS
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Myślę, że Bedoesowi napisał ten diss Eripe, w końcu on jest dobrym tekściarzem przecież, w beefie dałby rade pewnie. A nie, czekaj.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

wiadomo za całokształt populista młody borek nie ma u mnie propsów ( propsuje za freshville i pierwsze squad shity, asmz ma spoko momenty). Propsuje bedoesa za beef, gdzie wpierdala wielki panczlajn-truskul rap dupą. To że bedoes umie w beefy, pokazał juz w beefie z matiaxem pdk

są folołapy pancze kurwa jest wszystko to co ma dobry diss. Dla mnie ten drugi diss jest lepszy. Pierwszy jako diss a drugi kawałek z zajebistym bitem, gdzie bedoes ma fajne flow

kurwa dziękuje polska sceno za ten beef. Czuje sie jak gimb teraz co uzasadnia swoje zdanie ehhh mentalne przenosiny do beefu sb z deysem :)
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Clay pisze: 10 sie 2025, 11:07 Przed beefem: Bedoesowi się nie opłaca - wizerunek, współprace, kampanie

Tymczasem: "zapierdolę cię kurwo jak Osame Bin Ladena"
Przecież już były te wersy tylko inaczej podane. „Ty gardzisz samobójcami a Szpaku to mój przyjaciel, jeszcze słowo to osobiście to powiesz jego tacie” Bedi GOAT.
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Eripe po chuj wracałeś :what:
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Bedoes obecnie forma życia, niech on już dropnie ten nowy album po ponad 4 latach przerwy w solowych projektach
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Cześć, mógłby ktoś potwierdzić, że stworzyłem właściwą playlistę? Wszystkie piosenki i zachowanie chronologii wymagane.
1. ERIPE - RAPUJ KURWO (BEDOES DISS)
2. młodszy brat - Grubasy i Cieniasy (ERIPE, BEDOES, TEDE, TEN TYP MES, WINI DISS)
3. Bedoes 2115 - Hit 'Em Up
4. ERIPE - HIT ME BEDI ONE MORE TIME
5. Bedoes 2115 - Helikopter w ogniu
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

Teraz to Rip może ponownie kończyć karierę, bo o czym on będzie rapował? Jak się spruje do kogoś, to znowu dostanie na łeb, bo Bedi przetarł szlaki.
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Co za dissiwo :bowdown:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
jerzy_klemens_werner

Post autor: jerzy_klemens_werner »

Niesamowity jest ten koleś, mam nadzieję, że zacznie przykładać się do tekstów teraz. Swoją drogą słuchałem sobie jego beefu z Tombem i on dał wtedy naprawdę niezłe dissy, oczywiście Tomb miał tam wersy dekady, ale nie dało się słuchać tych numerów xD
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

jak obydwa dissy Bedoesa były faktycznie pisane przez niego (w co szczerze wierze), to props za te wszystkie followupy, jakoś miałem wcześniej błędne wrażenie że Bedoes nie żyje hip-hopem ale zostałem wyjaśniony
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Fiu fiu, się Tomb napracował przy tym dissie, no kapitalnie wyszło :bowdown: :bowdown: :bowdown: Bardzo naturalnie tytuły albumów i kawałków wplecione w tekściwo
Ostatnio zmieniony 10 sie 2025, 11:37 przez Luxair, łącznie zmieniany 1 raz.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Kurwa beka z was pedały, że przygłup Tomb wam wcisnął bajkę ze on pisze wszystkie dobre teksy raperom, bo sami nie potrafią.

A Borek zniszczył Eripe to co zostało z resztek kariery. Menel niech wraca do glebiekiego podziemia i trochę się podszkoli, jak chce zaczynać z prawdziwym bossem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

W ogóle co to za mądrość wymyślił na końcu

"Beefy z reguły wygrywa albo lepszy raper albo lepszy człowiek"

Wytłumaczy ktoś?
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

No to ostatnio podziemie słaba passa, tu Bedoes król, wcześniej Szpaku upokorzył White Widow. Chyba, że to nie podziemie (Eripe albo White Widow), ja tam nie wiem.
ODPOWIEDZ