[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Ja pierdole Bedi co znowu zrobił
Ale sobie respektu wyrobił tym beefem u mnie, props Bedi pozjadane, nie ma co zbierać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bedi 3:0, koniec tematu 
Przed beefem: Bedoesowi się nie opłaca - wizerunek, współprace, kampanie
Tymczasem: "zapierdolę cię kurwo jak Osame Bin Ladena"
Tymczasem: "zapierdolę cię kurwo jak Osame Bin Ladena"
będzie kolejna runda? trudny wybór między kapitulacją a obłapywaniem ciężkiego wpierdolu za każdym razem
1) Kurew ruchaczu nawróć się i wierz w ewangelię bo grzeszysz takimi myślami i słowami.
2) @Jose jako jedyny może i nie ale jako najbardziej prawdopodobny i co by o człowieku nie sądzić wkurwe dobry jeśli chodzi o linijki to ( drażni mnie nadużywanie ostatnimi czasy Barsy) trzeba mu oddać
2) @Jose jako jedyny może i nie ale jako najbardziej prawdopodobny i co by o człowieku nie sądzić wkurwe dobry jeśli chodzi o linijki to ( drażni mnie nadużywanie ostatnimi czasy Barsy) trzeba mu oddać
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
THISQuetzalcoatl pisze: ↑10 sie 2025, 10:52No ja sie nie zgodze. W dluzszej czesci tego dissu to jest doslownie potwierdzenie punktu widzenia Ripa, jaki dzis Borek sie wylosuje? A byl pelen mix - agresywny, ordynarny, ale po chwili przytulasny kochajacy swoich sluchaczy, 2115 geng rodzina i wyszedlem z patologia a ty nia dalej jestes i zywisz sie nienawiscia, jak tak moznaLuckyStrike pisze: ↑10 sie 2025, 9:31Co Ty pierdolisz, wszystko ładnie poodbijał i jeszcze mu dopierdolił, bardzo mocny diss.Quetzalcoatl pisze: ↑10 sie 2025, 9:01 najwieksze plusy tego dissu
+ szybka odpowiedz
+ smieszny refren z mam wyjebane
Cala tresc i forma z darciem ryja i glownie o populizmach laczona z losowo wrzucanymi tytulami ripa w ramach odbitki to![]()
Kto by się kiedyś spodziewał, że ten pocieszny, wyśmiewany przez wszystkich grubasek, zniszczy doszczętnie liryczny postrach podziemia![]()
no i przykro mi bylo ze peja (moj idol) wrzucil na mnie diss.
Nie wiem, czuje obraz w nim meczennika ktory ciagle sie tlumaczy ze sie do niego przyjebali starsi raperzy i...znowu musi sie tlumaczyc, a on chce tylko tworzyc muzyke dla fanow.
![]()
Myślę, że Bedoesowi napisał ten diss Eripe, w końcu on jest dobrym tekściarzem przecież, w beefie dałby rade pewnie. A nie, czekaj.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- FruitOffTheWall
wiadomo za całokształt populista młody borek nie ma u mnie propsów ( propsuje za freshville i pierwsze squad shity, asmz ma spoko momenty). Propsuje bedoesa za beef, gdzie wpierdala wielki panczlajn-truskul rap dupą. To że bedoes umie w beefy, pokazał juz w beefie z matiaxem pdk
są folołapy pancze kurwa jest wszystko to co ma dobry diss. Dla mnie ten drugi diss jest lepszy. Pierwszy jako diss a drugi kawałek z zajebistym bitem, gdzie bedoes ma fajne flow
kurwa dziękuje polska sceno za ten beef. Czuje sie jak gimb teraz co uzasadnia swoje zdanie ehhh mentalne przenosiny do beefu sb z deysem
są folołapy pancze kurwa jest wszystko to co ma dobry diss. Dla mnie ten drugi diss jest lepszy. Pierwszy jako diss a drugi kawałek z zajebistym bitem, gdzie bedoes ma fajne flow
kurwa dziękuje polska sceno za ten beef. Czuje sie jak gimb teraz co uzasadnia swoje zdanie ehhh mentalne przenosiny do beefu sb z deysem
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
georgefloyd
Przecież już były te wersy tylko inaczej podane. „Ty gardzisz samobójcami a Szpaku to mój przyjaciel, jeszcze słowo to osobiście to powiesz jego tacie” Bedi GOAT.
Eripe po chuj wracałeś 
Bedoes obecnie forma życia, niech on już dropnie ten nowy album po ponad 4 latach przerwy w solowych projektach
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- scam_sakawa
Cześć, mógłby ktoś potwierdzić, że stworzyłem właściwą playlistę? Wszystkie piosenki i zachowanie chronologii wymagane.
1. ERIPE - RAPUJ KURWO (BEDOES DISS)
2. młodszy brat - Grubasy i Cieniasy (ERIPE, BEDOES, TEDE, TEN TYP MES, WINI DISS)
3. Bedoes 2115 - Hit 'Em Up
4. ERIPE - HIT ME BEDI ONE MORE TIME
5. Bedoes 2115 - Helikopter w ogniu
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Teraz to Rip może ponownie kończyć karierę, bo o czym on będzie rapował? Jak się spruje do kogoś, to znowu dostanie na łeb, bo Bedi przetarł szlaki.
Co za dissiwo 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
-
jerzy_klemens_werner
Niesamowity jest ten koleś, mam nadzieję, że zacznie przykładać się do tekstów teraz. Swoją drogą słuchałem sobie jego beefu z Tombem i on dał wtedy naprawdę niezłe dissy, oczywiście Tomb miał tam wersy dekady, ale nie dało się słuchać tych numerów xD
jak obydwa dissy Bedoesa były faktycznie pisane przez niego (w co szczerze wierze), to props za te wszystkie followupy, jakoś miałem wcześniej błędne wrażenie że Bedoes nie żyje hip-hopem ale zostałem wyjaśniony
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Fiu fiu, się Tomb napracował przy tym dissie, no kapitalnie wyszło
Bardzo naturalnie tytuły albumów i kawałków wplecione w tekściwo
Ostatnio zmieniony 10 sie 2025, 11:37 przez Luxair, łącznie zmieniany 1 raz.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Kurwa beka z was pedały, że przygłup Tomb wam wcisnął bajkę ze on pisze wszystkie dobre teksy raperom, bo sami nie potrafią.
A Borek zniszczył Eripe to co zostało z resztek kariery. Menel niech wraca do glebiekiego podziemia i trochę się podszkoli, jak chce zaczynać z prawdziwym bossem.
A Borek zniszczył Eripe to co zostało z resztek kariery. Menel niech wraca do glebiekiego podziemia i trochę się podszkoli, jak chce zaczynać z prawdziwym bossem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
W ogóle co to za mądrość wymyślił na końcu
"Beefy z reguły wygrywa albo lepszy raper albo lepszy człowiek"
Wytłumaczy ktoś?
"Beefy z reguły wygrywa albo lepszy raper albo lepszy człowiek"
Wytłumaczy ktoś?
No to ostatnio podziemie słaba passa, tu Bedoes król, wcześniej Szpaku upokorzył White Widow. Chyba, że to nie podziemie (Eripe albo White Widow), ja tam nie wiem.