[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Pshemass1

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: Pshemass1 »

2:1 RIP :D
Hyphap! |:rotfl: |
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

imo chuj najlepsze wcielenie so far az do czasu jak sie zjebal tj pare dni temu
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

ART pisze: 09 sie 2025, 23:24
bronek pisze: 09 sie 2025, 23:21 @ART Nie wiem czy remixowanie to jakis szczegolny kwitflip (chyba ze nie wysle plyt z remixami :lol: ) za to jak na wielkiego milosnika hiphopu jakos zadko wypuszcza nowe numery, ciekawe czemu... Moze jednak nie jest az tak zakochany w tym hiphopie albo psycha siadla i juz moze boi sie ze nie bedzie tylu bowdownow pod nowymi rzeczami? W kazdym razie z perspektywy sluchacza ciezko powiedziec ze zajawka u niego kipi
ewidentnie przez problemy ze soba nie moze sie realizowac w taki sposob jakby chcial bo jest zajety walka z samym soba, ale przyklad HAU pokazuje nam jak bardzo hibob w nim jest wielki, tam jest tyle holdu i tzw love-letterow dla klasykow i hip hopu w trackach ktorych holdami nie sa ze ja cie pierdole, w polsce zdecydowanie takiego materialu pod takim wzgledem nie ma drugiego
Kurde moze nie robmy offtopu z tym mlodym g ale no zgadzam sie ze hau fajny material i ze pokazuje zajawke na klasyki itd, co nie zmienia faktu ze chlop praktycznie nic nie nagrywa (abstrachujac juz z jakich powodow, bo przeciez diss nagle raczej nie wykasuje magicznie tych powodow z rzeczywistosci) i jakby ktos go zdissowal to pewnie tez by mu zajelo troche zeby odpowiedziec (jezeli by w ogole odpowiedzial kawalkiem a nie storka na ig :lol: )
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
2do5

Post autor: 2do5 »

baqlashan propsowal gwpi a @chuj kladzie na nią @chuj więc nie byłbym taki pewien, ale ja jestem słaby w przewidywaniach

eripe nieźle, oprócz kwadratowego flow najgorsze jest to pierdolenie o przyjaźni pod koniec piosenki, eripe prowadzi narrację jak zip skład przeszło dwie dekady temu, z tym że zipy nie chodziły do roboty akurat no a eripe chodzi i jego koledzy również bo im nie wyszło w rapie, dlatego bedoesy muszą być fejkami bo im wyszło, a skoro im wyszło to geng nie może być prawdziwy, 2115 wy się naprawdę nie lubicie, chodzi o szmal!
Spoiler
Obrazek
btw to nie jest tak, że ziomale z 2115 znają się już od dawna, w sensie trzymali razem jeszcze przed sławą bediego (przynajmniej niektórzy)? jeśli tak, to dlaczego pato-fani od wielokrotnego cofania dissu żeby go rozkminić nie chcą rozkminiać zarzutów wyssanych z palca czy jakichś dziwnych fantazji swojego idola na potrzeby beefu, może to rip jest strasznie niedowartościowany #roskminka
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

wszyscy zdrowi? wy tu rap rozkminiajcie a nie jakieś chuje i bakłażany ty
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Imo porównywanie patokalipsy do 2115
2115 to takie typowe punchable type że szok
a z drugiej u pato wchodzi sepleniący zygson z tekstem że,,zjada” :rotfl:
Ostatnio zmieniony 10 sie 2025, 0:48 przez oKulTywowany, łącznie zmieniany 1 raz.
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

nie wiem na chuj on próbuje kombinować z flow i luzem, jak to są jego chujowe strony. By wjechał ze spiętym dupskiem na flow iwona, ale z mocnymi wersami, to by lepiej się tego słuchało. Tomb by mu się przydał do pisania beefów, bo akurat on Bediego wpierdolił jak ta lala, a tu miał być achtung a wyszedł korsarz xd
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

tomb był jednak w innej pozycji. raz że nei został przez boryska oklepany, dwa że bedi to był wtedy wystraszony życia świeżo upiecozny 18latek.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Jasek

Ale Tomb był wtedy młodszy niż Eripe i z chujowszym statusem na scenie, a od niego lepiej nagrał
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

usun to ktos
Ostatnio zmieniony 10 sie 2025, 1:11 przez BENGAL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

w ogole ocb ze raperzy maja jakies fantazje z waleniem sie po czokach albo opierdalaniem pretow
chlop najpierw nawija jakies
Czemu ze sterczącą pałą na mnie diss pisałeś?
Czy to jakiś przekaz homo podprogowy?
Ty jak spełnisz to marzenie z "Brokeback Mountain" — Ty pało
To co następne? Transatlantykiem z Rafalalą?
albo
Że byś ssał koledze jajca, zamiast podać surowice
a potem nagle
Jestem chujem, jedni mają mnie w uszach, drudzy w dupie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Jasek

najłatwiej jakieś wersy o podwójnym znaczeniu na rapgeniusa wymyślać, odkąd z mitologią przypał
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

mitologia zawsze na propsie, bo wygrałem jakiś wojewódzki konkurs w podstawówce i przeczytałem parandowskiego
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

pe el rap jest huja warty raperzy jebani sa przekalkulowanymi stojakami do kurwa wspolprac reklamowych kumacie to?? jest 42 strony sie napinacie i rozkminiacie co to bedzie a huja bedzie tak naprawde rozkmincie kurwa ten bedoes jest najebany sosem i jedyna odpowiedz jaka powinien zrobic to kurwa wynajac pierdolona ciezarowke z platforma zamontowac kurwa sound system zajebac post na instagram na spontanie ze dzisiaj gra publicznie w krakowie na takiej ulicy kilka piosenek dla swoich fanow kurwa adres to dom eripe podjechal tam z samego rana z ziomalami 2115 fani wbijaja na miejsce jest grube zamieszanie i bedoes nawija kurwa dissa swojego na eripe pod jego chawira zeby pokazac dobitnie swoja pozycje raperska na scenie i to ze eripe maks co kurwa moze to na psy zadzwonic ze sie zrobilo nielegalne zgromadzenie a bedoes by robil interakcje z publika ja mowie eripe wy mowicie dziwka i dyzurny ma problem ze zrozumieniem przez sluchawke tak to bym widzial skurwysyny zarobili hajs niech cos zrobia dla kultury a nie tna w huja z zasobami

Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
albo takim busikiem kurwa Obrazek
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

BENGAL pisze: 10 sie 2025, 1:14 a bedoes by robil interakcje z publika ja mowie eripe wy mowicie dziwka i dyzurny ma problem ze zrozumieniem przez sluchawke
:lol: :lol: o kurwa ale parsknalem
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
oKulTywowany

BENGAL pisze: 10 sie 2025, 1:14 pe el rap jest huja warty raperzy jebani sa przekalkulowanymi stojakami do kurwa wspolprac reklamowych kumacie to?? jest 42 strony sie napinacie i rozkminiacie co to bedzie a huja bedzie tak naprawde rozkmincie kurwa ten bedoes jest najebany sosem i jedyna odpowiedz jaka powinien zrobic to kurwa wynajac pierdolona ciezarowke z platforma zamontowac kurwa sound system zajebac post na instagram na spontanie ze dzisiaj gra publicznie w krakowie na takiej ulicy kilka piosenek dla swoich fanow kurwa adres to dom eripe podjechal tam z samego rana z ziomalami 2115 fani wbijaja na miejsce jest grube zamieszanie i bedoes nawija kurwa dissa swojego na eripe pod jego chawira zeby pokazac dobitnie swoja pozycje raperska na scenie i to ze eripe maks co kurwa moze to na psy zadzwonic ze sie zrobilo nielegalne zgromadzenie a bedoes by robil interakcje z publika ja mowie eripe wy mowicie dziwka i dyzurny ma problem ze zrozumieniem przez sluchawke tak to bym widzial skurwysyny zarobili hajs niech cos zrobia dla kultury a nie tna w huja z zasobami

Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
albo takim busikiem kurwa Obrazek
Kurwa stary wstał :lol:
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Eripe 2 jeszcze lepszy niż pierwszy, przez cały diss się świetnie bawiłem
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
oKulTywowany

oburzenie za 3 2 1 :rotfl:
Kaczor35

Post autor: Kaczor35 »

Zajebisty diss i jedziec bedoesiary
taka

Post autor: taka »

czyli jednak nie było ekipy z ripem a przez 10 stron jebaliście po nich że mu nie pomogli
jeżeli rzeczywiście wleciał partyzant od tyłu to jebać tego śmiecia, tosz to kurestwo jak kopanie leżącego
ODPOWIEDZ