Diox
Re: Diox
Czyli mamy już 2 osoby do wiadomego tematu na 2026 - Diox za całokształt i Jacula jak Mes wypuści Diss
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Kompletnie niezrozumiały ruch z tym jego kurwa pożal się Boże rapowaniem. Ludzie starszej daty kojarzą go tylko z tych odpałów czy to z alc czy to z rozjbaniem się na koleszke, młodzi natomiast nie mają pojęcia o istnieniu kogoś takiego jak diox, bo skąd mają wiedzieć. Patryk Skoczylas kręć klipy i daj się siana kurwa
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Spoko kawalek, ale bez pomocy kogos fejmowego nie wybije sie na takich nutkach, za duza konkurencja i jak juz nie masz fejmu to ci ludzie nie beda pomagac bo maja zgraje podobnych do ciebie ziomkow z ktorymi juz nagrywaja. Jakby robil cos oryginalnego to moze by go ktos zboostowal ale tak to czarno to widze, chyba ze jakims cudem z Sebkiem sie skuma i razem porobia pare hitow przy akompaniamencie łelkom tu de krakhauzz
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Lepiej jakby zapowiedział nową płytę HiFi Bandy na bitach Czarnego, może coś by z tego było
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Mój ojciec :
Sławomir Skoczylas to osoba która przez całe życie biła moją matkę po buzi, głowie, ciele , ciągał ją za włosy po podłodze w domu, bił ją rurą od odkurzacza kazał wypierdalać z domu. To samo dotyczyło się mnie. Mam na to niezliczone dowody, mam tego wiele potwierdzeń w dokumentacji medycznej nawet takiej o której on nie wie. Znęcał się nad nami a jak ktoś tylko próbował się postawić to groził że wypierdoli nas z samochodu. Kiedy byłem w 3-4 klasie skatował mnie kablem po plecach do utraty przytomności i załamania nerwowego. Od tamtej pory wszystkie moje problemy życiowe sprowadzały się do płaczu, krzyku, agresji.
Informowałem o tym nauczycieli.
Moja matka Alina Skoczylas była tak zastraszona że bała się iść na policję i na obdukcję w związku z pobiciem własnego dziecka
Jeśli nikt nie pomoże mi w uzyskaniu równowagi psychicznej - powieszę się .
Mam dość życia w tym straumatyzowamym świecie przez domowego KATa.
Oto efekt mojej nienawiści do siebie zbudowanej przez niego latami przemocą fizyczna.
Wielokrotnie doznałem uszczerbku na zdrowiu oraz w furii nienawiści do siebie takie dokonywałem.
Pascal Berndsen HELP!!!!

https://www.facebook.com/share/p/1BEBqc ... tid=wwXIfr
Sławomir Skoczylas to osoba która przez całe życie biła moją matkę po buzi, głowie, ciele , ciągał ją za włosy po podłodze w domu, bił ją rurą od odkurzacza kazał wypierdalać z domu. To samo dotyczyło się mnie. Mam na to niezliczone dowody, mam tego wiele potwierdzeń w dokumentacji medycznej nawet takiej o której on nie wie. Znęcał się nad nami a jak ktoś tylko próbował się postawić to groził że wypierdoli nas z samochodu. Kiedy byłem w 3-4 klasie skatował mnie kablem po plecach do utraty przytomności i załamania nerwowego. Od tamtej pory wszystkie moje problemy życiowe sprowadzały się do płaczu, krzyku, agresji.
Informowałem o tym nauczycieli.
Moja matka Alina Skoczylas była tak zastraszona że bała się iść na policję i na obdukcję w związku z pobiciem własnego dziecka
Jeśli nikt nie pomoże mi w uzyskaniu równowagi psychicznej - powieszę się .
Mam dość życia w tym straumatyzowamym świecie przez domowego KATa.
Oto efekt mojej nienawiści do siebie zbudowanej przez niego latami przemocą fizyczna.
Wielokrotnie doznałem uszczerbku na zdrowiu oraz w furii nienawiści do siebie takie dokonywałem.
Pascal Berndsen HELP!!!!
https://www.facebook.com/share/p/1BEBqc ... tid=wwXIfr
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
co jest
co było na zdjęciu / facebooku bo już usunięte i kim jest Pascal Berndsen?
co było na zdjęciu / facebooku bo już usunięte i kim jest Pascal Berndsen?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
miał rozwalony łeb i strużkę krwi, brzmi bardziej dramatycznie niż wyglądało, jeśli można tak powiedzieć w takiej sytuacji, niemniej mam nadzieję, że otrzyma pomoc