ale z czego beka i kto i co ma tam wyjasniac niby? oni od lebka mieszkaja w polsce i od lat szkolnych sie znaja z wirazkami osiedlowymi, pewnie niejedne najlepsze akcje robili razem to na huj ma ich ktos ganiac po miescie i to jeszcze za rap.TooMuchSmoke pisze: ↑01 sie 2025, 14:17 Mega mnie dziwi, że nikt ekipy ciapaków nie wyjaśnia w tej stolycy. Beka troszkę.
ENZO EBK - GHAIBOOBA (2025)
Re: ENZO EBK - GHAIBOOBA (2025)
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Jak w 2025 (gdzie ciapatych jest na razie tyle co nic i nie są jeszcze żadna siła) nikt tam z plemiennej sebiksiarni im grzecznie wytłumaczyć nie potrafi ze tu jest Polska a nie Francja i nawijanie allahu akbar do polskiego słuchacza jest niemile widziane to huj na te warszawe i niech się tam w świętym spokoju przepoczwarza w kolejne europejskie miasto geja i pedała. A z tych legionistów wywieszających refugees welcome to śmiać się trzeba i srac im na wycieraczki, pozdro
A ekipa ebk oczywiście props ze uwypukla stara prawdę ze legionowe femboje to pierdola puste frazesy i se nacjonalistycznymi hasłami tylko mordę wycierają. Warszawa to już przeszłość ema
A ekipa ebk oczywiście props ze uwypukla stara prawdę ze legionowe femboje to pierdola puste frazesy i se nacjonalistycznymi hasłami tylko mordę wycierają. Warszawa to już przeszłość ema
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Nafas i Enzo są bardziej hip-hopowo polscy niż jakieś sebiksy na emigracji na wyspach, dobrze się posługują językiem i się integrują, a że uprzedzona Polska niegotowa z góry ich ocenia po skórze no to nie ich wina
btw jakby ktoś miał do sprzedania vinyl tego albumu po ludzkiej cenie to proszę o kontakt na pw bo przegapiłem na stronie i pewnie będę musiał na allegro polować :/
btw jakby ktoś miał do sprzedania vinyl tego albumu po ludzkiej cenie to proszę o kontakt na pw bo przegapiłem na stronie i pewnie będę musiał na allegro polować :/
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
ta uprzedzona Polska to może była 15 lat temu. tera jakiś malik nawija że nawróci twoją babe na islam a polaczki tylko klaskają uszami.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- rany1odbytu
Ta okładka mi przypomina troche grafiki z jakichś składanek Thunderdome w dziewęćdziesiatych
- TooMuchSmoke
Hold up, chujowo to troche napisałem, nie jestem żadnym narodowcem jak coś i wiem, ze oni w Polsce sie wychowali itd. Po prostu niektóre teksty z tym kurwa islamsko-gangsterskim wydźwiękiem + kozaczenie w internecie mam na myśli. I dziwi mnie ze patusy nacjonaliści oraz inni pato raperzy z polskim rodowodem nie jadą po enzo.
nie maja powodu tak samo nikt nie latal za coprobo za wyznawanie allaha. skoro malikowi pozwala sie nagrywac klipy i wozic sie na gangsta rapie to czemu nie komus z mocniejszym rodowodem ulicznym. szczegolnie ze co do kozaczenia to przeciez tez ten rap to nie sa jakies kalachy w dywanach tylko bardziej "a co tam na ulicy / jak zwykle towar krazy w tajemnicy / ktos kogos opierdolil, ktos komus dopierdolil / i ktos kogos naliczyl" podane po prostu w bardziej hardkorowej formie.TooMuchSmoke pisze: ↑06 sie 2025, 20:40 Po prostu niektóre teksty z tym kurwa islamsko-gangsterskim wydźwiękiem + kozaczenie w internecie mam na myśli. I dziwi mnie ze patusy nacjonaliści oraz inni pato raperzy z polskim rodowodem nie jadą po enzo.
dodajac od siebie jeszcze - w huj bym chcial zeby zaczeli krecic klipy na zajawce na jakichs spotach jak kiedys 187
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
świeże bity ale tzw liryksy 
a rogalik nadal 10 lat przed kumatymi rapersami
a rogalik nadal 10 lat przed kumatymi rapersami
-
coldpu55lick
dobrze siedzirany1odbytu pisze: ↑06 sie 2025, 16:47 Ta okładka mi przypomina troche grafiki z jakichś składanek Thunderdome w dziewęćdziesiatych
okładka jest autorstwa Mateusza Kubiaka, który robił też jakieś rzeczy dla Pro8l3mu
https://www.instagram.com/mateusz__kubiak
- TooMuchSmoke
@Jaayu ty no nie wiem czy to taki „niewinny” raport z ulicy xd
-maczety i kosy wspominane z dumą w każdym kawałku
-odwołania do kolegów terrorystów z czasów siedzenia w tureckim pierdlu (jakieś free ahmedy wplecione w numery)
-snucie opowieści o porwaniach, wymuszeniach, braniu kredytów na czyjeś dane
-podkreślanie międzynarodowych powiązań przestępczych
chyba jakichś innych numerow słuchaliśmy
-maczety i kosy wspominane z dumą w każdym kawałku
-odwołania do kolegów terrorystów z czasów siedzenia w tureckim pierdlu (jakieś free ahmedy wplecione w numery)
-snucie opowieści o porwaniach, wymuszeniach, braniu kredytów na czyjeś dane
-podkreślanie międzynarodowych powiązań przestępczych
chyba jakichś innych numerow słuchaliśmy
@TooMuchSmoke oczywiście ma racje.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
I właśnie dlatego przeciez patusy nacjonaliści oraz inni pato raperzy z polskim rodowodem nie jadą po enzo - zwyczajnie boją się zadzierać z hersztem międzynarodowej grupy przestępczej
Albo moze sami sie jaraja ale boja sie przyznac bo zaraz bedzie ze sa multikulti i ze bedzie trzeba przyznac ze jednak te odrzutki z kraju pastuchow nas wzbogicily kulkturowo o kozacka muzyke a bylo im to potrzebne w zyciu
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
jalowa dyskusja, moze po prostu u mnie ten klimat prowincji polski B i bliskosc miasta kibicowskiego (czuje sie jak andrzejgolot jak to pisze) ale jakies historie ze podjechali na pare gablot z wyjasnieniem albo ze kogos gonili z maczetami to nie jest wedlug mnie ultra hardkor bo takie rzeczy sie slyszalo za lebka z drugiej reki zanim jeszcze sie rap poznalo i tyle a w ogole z ulica to mam wspolnego totalnie nic oprocz moze paru znajomych. nie wiem dla mnie przewozka to synonim bardziej rapu typu malik montana gazowka przewiercona dziury w kolanach niz nawijka o tym ze ktos porobil sie koksem polatal po kasynach i kogos w bramie zbutowal
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Chyba bede musial obadac snippety z tej plyty bo przez przypadek trafilem na beta wersje heroiny i buja wchuj:
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
wróciłem do płyty bo jeszcze w tym miesiącu nie słuchałem i nadal zajebiście wchodzi, mój kandydat do płyty roku w tym roku
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- Oportunistycznyebaka
No kurwa piękny comedy rap 
radzę zważać na słowa bo będziesz dojeżdżany normalnie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Burak juz jedzie rowerkiem do oportunistycznego.
Przy okazji ja tez moze odpale w biurze sb do klikania w kakuter, dzieki za przypominajke
Przy okazji ja tez moze odpale w biurze sb do klikania w kakuter, dzieki za przypominajke
Układając sobie w głowie Ślizgery 2025 zastanawiałem się czy ten album zasługuje na pierwsze miejsce w Topce albumów 2025, no i wróciłem sobie do niego, no i co mogę powiedzieć, zasługuje i to jak. Coś pięknego, życzę sobie i wam więcej takich albumów w 2026
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111