[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
jest wysoko
akurat na 3:30 budzik mam to sprawdzę z rana
Dodano po 4 minutach 2 sekundach:
Swoją drogą Sobota flooooooo komentował ten beef i zarzucał winiemu bycie hipokrytą jeżeli chodzi o rozjebywanie się więc może się zebrać potężna rada gitów i mam nadzieję, że nie pójdzie to w licytacje kto bardziej się rozjebał. A na Winiego mogą mocne brudy wyjść, tylko czy będzie to kogokolwiek dziwić?
MalinowyJogurt 2
- gods bidness
Mnie zdziwi, bo niby jakie brudy mają na niego wyjść. 
Tede to jest jednak hip-hop 
Myślicie że ile procentowo będzie wersów na Winiego a ile na Mesa?
Mes nie odpowiedział jeszcze więc może rzuci max 2-4 linijki a reszta raczej odpowiedź winiemu
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Ale chyba rozsądne byłoby na miejscu Tedego coś nowego wrzucic na Mesa tak żeby namieszac i to co obecnie nagrał Mes było choć w małej części do wyjebania
- Moltisanti
Na mesa nic nie bedzie bo po chuj. Za to czuje ze losowo oberwie sie jakiejś dziwnej postaci typu rilidefred
Tede vs "Hip Hop"
z mesa będzie pewnie beka toczona ze nie odpowiada tyle czasu
mialeś gamoniu iść z jackiem na wojne
a przebiles glupotą nawet pato rzucając w internet storke
mialeś gamoniu iść z jackiem na wojne
a przebiles glupotą nawet pato rzucając w internet storke
wtedy pato sie odpala na tedego, a że peja za nimi to tede cos tam pocisnie rychowi i będzie sie cała scena zaraz napierdalać, wierze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
VerminatorX
Trochę kibicowałem temu wackowi Mesowi bo było mi go żal, miał pozycję underdoga w tym beefie i miałem nadzieję, że trochę utrze nos Tedemu i wyda słuchalną płytę.
Ale nie kurwa. Przejebał beef który sam sprowokował przez bierność. To trzeba być kasztanem do potęgi, chuj z nim.
Ale nie kurwa. Przejebał beef który sam sprowokował przez bierność. To trzeba być kasztanem do potęgi, chuj z nim.
I ta koszulka
klasyk zagranie, props
chyba po prostu mes jest na ten moment jeszcze mniej hip hopem niż prezenter i dziennikarz.
Odkąd raz coś tam się w youtube ostatnio wspiało "Ten typ mes", to się wyświetalają takie perełki:
Wojewódzki do Piotra:
Wojewódzki do Piotra:
Odkąd traktujesz wątrąbę jak lunapark, mam wrażenie że jesteś romantykiem.
W ogóle to jesteś podobny do Bena Afflecka.
-
arystokrata91
Kuba poleciał tam sucharami, które każdy znał, bo affleckiem i Żakiem nazywał już się sam.
Parafraza z lepszych zbikow
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- gods bidness
Teraz to tym bardziej ten impotent artystyczny Mes powinien poczekać jeszcze z 2 tygodnie, a potem wyskoczyć jak Filip z konopi. Albo w ogóle dać się rywalowi wystrzelać z amunicji i zaatakować pod koniec walki, jak Muhammad Ali z Georgem Foremanem.
Ale jak wcześniej były podśmiechujki, tak teraz zaczynam faktycznie myśleć, że ten Mes doszedł do punktu, gdzie wykazuje ten sam poziom życiowego upośledzenia co jakiś Belmondo, przestał ogarniać i nic nie umie dopiąć do końca. Czasami w snach tak mam, że coś trzeba załatwić, ale nie mogę tego zrealizować, bo tu coś wyskakuje, tu coś zgubię po drodze, tu inna komplikacja i taka pętla side tasków, które uniemożliwiają realizację celu. Współczuję ludziom jak tak zaczynają mieć IRL.
Ale jak wcześniej były podśmiechujki, tak teraz zaczynam faktycznie myśleć, że ten Mes doszedł do punktu, gdzie wykazuje ten sam poziom życiowego upośledzenia co jakiś Belmondo, przestał ogarniać i nic nie umie dopiąć do końca. Czasami w snach tak mam, że coś trzeba załatwić, ale nie mogę tego zrealizować, bo tu coś wyskakuje, tu coś zgubię po drodze, tu inna komplikacja i taka pętla side tasków, które uniemożliwiają realizację celu. Współczuję ludziom jak tak zaczynają mieć IRL.
- scam_sakawa
Ten post przywołał w mojej głowie obraz, który na pewno się wydarzył i może ktoś będzie w stanie to udowodnić. Kojarzę taki moment na jakimś klipie - Wini (albo inny gruby raper) chciał się przelizać (lub tego dokonał) z jakąś kobietą, którego tego wyraźnie nie chciała i wyglądało to full creepy. Widziałem też gdzieś dyskusję odnośnie tego fragmentu.
Nie chodzi mi o Proceente z Wdową.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.