Białas
- gods bidness
Re: Białas
chodziło o bonus z dywidendy
to jest w ogóle beka w chuj, że ten wsiur, którego kilka lat temu przerastało skorzystanie z biletomatu w pewnym momencie zaczął zgrywać wielkiego ulicznika xD
ZAKAZ
Kurwa no w połowie tego kawałka to już miałem to wyłączyć, ten bit to jakieś nieporozumienie, gdyby Białas nawinął to na jakimś podkładzie z pierdolnieciem i z agresją jak to zrobił Szpaku w tym red bullu, albo jak w street credit to byłoby cos. A tak dobre wersy pierdolone w ten sam sposób przez prawie 5 minut, bez zadnych zmian flow na zjebanym bicie. Tak właśnie brzmi dobry jak na polską historię rapu raper, ale na emeryturze. Ale to tak zawsze jest, jak KęKę i peja przestali pić robiki gorszy rap, tak Białas odkąd założył rodzinę jest wykastrowanym raperem
Na ostatniej Tedenoveli padla sugestia, ze Bialas pocisnal TDFa. Domyslam sie, ze chodzi o ten fragment od martwych ziomkow. Co myslicie?
Kawałek że szpakiem i tombem ogień, jak za dawnych lat 
- yungXpaproch
do beki z lokalnych
Wszystkie 3 numery z tej strony tak jak koledzy wyżej napisali
- TooMuchSmoke
kiedyś bym ci musiał ukraść zegarek, dzis kupuje fajny drogi zegarek, mój ulubiony kolega to marek
Ten bit to jakaś gotowy loop czy o co chodzi bo słyszałem go z milion razy. 
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
- oKulTywowany
- FruitOffTheWall
potrafił w ten rap białas
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti