Bedoes
Re: Bedoes
Wygląda jak post akopa szostaka albo innego instazjeba
weź już wypierdalaj ty jebany idioto
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
filozof jebany się kurwa znalazł. ja pierdolę no co się stało z tym człowiekiem, on zdaje sobie sprawę, że "nabrać pokory" nie jest równoznaczne z "stać się uduchowioną cipką"? Bedi się skończył i chciałbym, żeby zamknął mi japę nie kolejnym "Gustawem", ale całą płytą takich numerów, choć teraz pewnie już nie potrafi
FUCK OFF MR LAHEY
- nihil Novi
byłeś z tym u onkologa? trafna diagnoza.
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
Gustaw to jego opus magnum i nigdy nie zrobi niczego lepszego. Jeden dobry numer, a potencjał jak mało kto. 
Ja tam nigdy nie wiedziałem, czym się tu jarać... Serio, ten "Gutaw" to poprawny numer, ale nic wielkiego, a z wszystkiego, co od tego gościa słyszałem najlepszy był bit do "Biały i młody". Nie wspominając już, że poza robieniem chujowej muzyki jest po prostu zwykłym debilem.
Ta suka to Piotrek.
- przedszkolanek
miałem wrzucić w swój ostatni post w temacie płyty i zapomniałem
to wrzucę tu, zresztą chyba lepiej pasuje
Bedoes - HARDCORE PLEASURE TYLKO ŻE The Black Eyed Peas - Pump It
to wrzucę tu, zresztą chyba lepiej pasuje
Bedoes - HARDCORE PLEASURE TYLKO ŻE The Black Eyed Peas - Pump It
Spoiler
Zdecydowanie lepsze od tych discopolowych pseudośmiesznych przeróbek.
- nihil Novi
już to Autor: daveyo dał w temacie o lolu, zajebiście wyszło
ale on ma problemy z wypowiedzeniem się
- przedszkolanek
ajjj, borys weterynarz, ale pyszne
typ jest zaburzony psychicznie czy społecznie, jak każdy z nas, tylko może bardziej (jak powiedział kiedyś mój kolega z 5 podstawówki - każdy jest popierdolony na swój sposób), do tego kapitału kulturowego też nie ma jakiegoś dojebanego, bo to zwykły chłopak, a nie jakiś neobisz
dlatego tak gada jak gada i robi taką muzykę jaką robi
jedyny negatyw z tej rozmowy, to ostateczne potwierdzenie, że Bedi wszedł w tryb czarnego mesjasza
i to wszystko przez Kalego i Pawbeatsa, ehh
przecie wytłumaczył dlaczego tak, zresztą nie jest aż tak strasznie, zresztą te jego eufemizmy przy bagażniku i innych
typ jest zaburzony psychicznie czy społecznie, jak każdy z nas, tylko może bardziej (jak powiedział kiedyś mój kolega z 5 podstawówki - każdy jest popierdolony na swój sposób), do tego kapitału kulturowego też nie ma jakiegoś dojebanego, bo to zwykły chłopak, a nie jakiś neobisz
dlatego tak gada jak gada i robi taką muzykę jaką robi
jedyny negatyw z tej rozmowy, to ostateczne potwierdzenie, że Bedi wszedł w tryb czarnego mesjasza
i to wszystko przez Kalego i Pawbeatsa, ehh
- rakieta_rakieta
Marcin Prokop go wpierdolił niesamowicie. Widać różnicę pomiędzy inteligentnym człowiekiem a nie buraczkiem z przerostem ego.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Ja pierdolęJak tworzyłem te piosenki Biały i Młody, to w ogóle o tym nie wiedziałem. Pewnego razu gramy festiwal w Wolsztynie i tam był Pawbeats i Kali. Oni wzięli mnie i chłopaków do siebie do hotelu. Tam mieliśmy rozmowę, taką solidną. Na temat m.in. odpowiedzialności za swoje teksty. Kali starał mi się powiedzieć, „ty wiesz mówisz do tych wszystkich dzieciaków i oni ciebie słuchają i musisz być za to odpowiedzialny.” Wtedy przytakiwałem, mówiłem ” wiem, wiem„. Nie rozumiałem tego, dopiero po jakimś czasie uświadomiłem to sobie i stworzyłem Kwiat Polskiej Młodzieży – owoc tego.
Kali moralizator. Ganja Mafia gut gut (i wiele innych przykładów z jego twórczości), a Biały i Młody be
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
kali debilu niszczysz nam młodych raperów
Kali to największy głupek przecież. Jak można Kali słuchać.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

ogólnie z tą tfu odpowiedzialnością za słowa jest chyba tak, że jak ktoś mówi, że się poczuwa to wyjebane już co on tam pierdoli w tych tekstach tylko normalnie od razu jesteś z tych co mają dobry wpływ i chuj