[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Zarapowałem sobie to w głowie głosem i flow Eripe (oczywiście z przyspieszeniem na 6 wersie), i brzmi 1 do 1 jak coś co mógłby nagrać, więc props 
Ona te dissy nie złapią tyle wyświetleń co ten bukmacher podaje
14:20 pisze :
Kałboju jesteś z Bydgoszczy tam gdzie bydło szczy
Ja byłem bliżej ulicy , wyszedłbym na Hiszpana w twoje cycy
Kałboju jesteś z Bydgoszczy tam gdzie bydło szczy
Ja byłem bliżej ulicy , wyszedłbym na Hiszpana w twoje cycy
rip musisz to zarapowac a nie pisac na forum
Bedoes od czasu wydania dissu zdążył już 40 storek na insta wjebac, dał nawet donejt o kwocie 2115 Skopzzorowi za spropsowanie go na streamie xD
Nom, widziałem go właśnie pod mostem na rondzie mogilskim w Krakowie, siedział i żebrał z cyganami na tanie piwo
I nie zmienia się nic, dalej trzeba żyć!
I nie zmienia się nic!
I nie zmienia się nic dalej trzeba żyć!
Ja tak to właśnie widzę, może ty widzisz różnicę?
I nie zmienia się nic, dalej trzeba żyć!
I nie zmienia się nic, nic!
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- oKulTywowany
Eripe jedynie co może to zaśpiewać barkę na autotune
This page is no longer available.
Mama Bedoesa dumna wychodzi na scenę, że syn coś osiągnął, a mama Eripe pewnie się czerwona robi jak się ktoś spyta o twórczość syna.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Mama bedoesa dumna jak chwile po tym drze przy niej ryj że jak ktoś nie jest powiązany z sbm to ssie koledze pałę
Ale żeś filmik wybrał
Teraz oczywiście Grażyna 2115 pewnie dumna co pokazali w show netflixa (serio podpisali ja Grażyna 2115)
Dodano po 2 godzinach 12 minutach 10 sekundach:
Ale żeś filmik wybrał
Teraz oczywiście Grażyna 2115 pewnie dumna co pokazali w show netflixa (serio podpisali ja Grażyna 2115)
Dodano po 2 godzinach 12 minutach 10 sekundach:
– Zapamiętam każdego, kto kłamał na mój temat, udostępniał diss na mnie, ubliżał mi i moim przyjaciołom, i każdego, kto się odwrócił, jak tylko była okazja ze mną pojechać, bo wydawało się, że jestem na przegranej pozycji.
Zapamiętam również każdego, kto wspiera, kto twardo stoi, kto publicznie nie bał się trzymąć mojej strony. To wsparcie zawsze wróci z podwójną siłą – zadeklarował Bedoes.
Nigdy nie rozumiałem oburzenia sceny i komentatorów na ten tekst. Przecież jakby nawinął to pod bit to nikogo by to nie obeszło, ot zwykłe bragga a jak powiedział to acapella ze sceny w przerwie między numerami to wszyscy nagle zesrani
no bo wiadomo że raperzy w tekstach kłamią, a tutaj spontan akcja przypałowa znaczy się prawda
- oKulTywowany
Oburzili sie najwięksi prawilniacy pokroju bonusa rpk i denisa załęckiego do tego bilon któremu wprost nie przeszkadzało jak afro ktos tam go od pedałów wyzywał na forum ale wiadomo lepiej skakać do dzieciaka
This page is no longer available.
Swoją drogą nie uważacie że Bedoes nie odniosl się do imo jednej z celniejszych linijek Eripe?
No i załóżmy że serio coś poważnego by mu się stało (Bedoes sam spanikował i trzymał go za głowę we krwi leżąc jak sam nawinął) albo broń Boże by umarł. Takie rzeczy się zdarzają. Parę lat temu czytałem o gościu w Polsce który poślizgnął się na oblodzonym lodzie i zginął, którejś z poprzednich zim to było.
Przecież to jest serio narażenie przyjaciół na konsekwencje, Bedoes za taką akcję nie odpowiadałby sam ale marketingowo, społecznie całe 2115 by oberwało i dużo by straciło. Szczerze byłby to precedens bo takiej akcji w naszej rapgrze nie bylo i ciężko powiedzieć jak bardzo 2115 byłoby marketingowo spalone, ale uważam że bardzo.
Dla mnie brak odniesienia się do tego jest największym błędem w dissie Bedoesa + to że powołał się na honor (w który powątpiewam biorąc pod uwagę cała jego karierę). Reszta jego dissu jest bardzo dobra.
Załóżmy że po tym strzale żul Eripe zajebał ta głową o beton/krawężnik jeszcze mocniej niż zajebał, albo zrobił fikołka najebany i zajebał z pełnym impetem.Skoro tak dbasz o ziomków jak o rodzinę
To czemu przez głupotę ich tak, kurwa, naraziłeś?
No i załóżmy że serio coś poważnego by mu się stało (Bedoes sam spanikował i trzymał go za głowę we krwi leżąc jak sam nawinął) albo broń Boże by umarł. Takie rzeczy się zdarzają. Parę lat temu czytałem o gościu w Polsce który poślizgnął się na oblodzonym lodzie i zginął, którejś z poprzednich zim to było.
Przecież to jest serio narażenie przyjaciół na konsekwencje, Bedoes za taką akcję nie odpowiadałby sam ale marketingowo, społecznie całe 2115 by oberwało i dużo by straciło. Szczerze byłby to precedens bo takiej akcji w naszej rapgrze nie bylo i ciężko powiedzieć jak bardzo 2115 byłoby marketingowo spalone, ale uważam że bardzo.
Dla mnie brak odniesienia się do tego jest największym błędem w dissie Bedoesa + to że powołał się na honor (w który powątpiewam biorąc pod uwagę cała jego karierę). Reszta jego dissu jest bardzo dobra.
Dla mnie to brzmi jak wniosek typu wyplułeś gume na chodnik, ktoś się na niej wyjebał i zabił, więc Twoja rodzina będzie miała przejebane bo bedziesz miał złą opinie
tzw za daleki odlot
tzw za daleki odlot
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- gods bidness
Chłopie, uspokój się. Widać, że jesteś jakimś psychofanem tego e-pipe albo nim samym, ale to już przesada takie kocopoły wymyślać.Sivestro pisze: ↑06 sie 2025, 20:28 Swoją drogą nie uważacie że Bedoes nie odniosl się do imo jednej z celniejszych linijek Eripe?
Załóżmy że po tym strzale żul Eripe zajebał ta głową o beton/krawężnik jeszcze mocniej niż zajebał, albo zrobił fikołka najebany i zajebał z pełnym impetem.Skoro tak dbasz o ziomków jak o rodzinę
To czemu przez głupotę ich tak, kurwa, naraziłeś?
Właśnie chodzi o to że ja nie jestem fanem Eripe nawet, nie pamiętam kiedy ostatnio go słuchałem, w 2014?
Po prostu staram się nieco szerzej patrzyć i wnikać w wersy. Bedoes sam nawinął
"Bałem się, że nie żyjesz, nie, że stracę kontrakt"
Po prostu staram się nieco szerzej patrzyć i wnikać w wersy. Bedoes sam nawinął
"Bałem się, że nie żyjesz, nie, że stracę kontrakt"
- gods bidness
To może ten eripe powinien w kasku chodzić takim jak noszą dzieci na e-hulajnodze.
ogólnie jest to dobra #rozkminka ale to ich spotkanie było losowym przecięciem się, w losowym miejscu, adrenalinka strzeliła i bedo wypłacił sztukę. przecież on tam nie stał i nie rozrysowywał sobie schematu możliwych rozwinięć i drzewka decyzyjnego, tylko pod wpływem emocji sprzedał gościowi bombę(nie bez powodu), a rip linijka jakby bedoes z premedytacją i konsekwentnie robił coś zagrażającemu 'rodzinie'. to już chlanie i papieroski eripe można by bardziej pod to podciągnąć
Ostatnio zmieniony 06 sie 2025, 20:59 przez zuperhero, łącznie zmieniany 1 raz.