[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Mes serio nazwał syna Rychu? 
Co za uśmiech losu, teraz za każdym razem jak będzie patrzył na syna podświadomie będzie sobie przypominał o przejebanym beefie z dupy wyjętym który sam zaczął
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Dobrze, że nie córkę #pdk

Spoiler

-
nescafeklasyg
[/quote]
Momentami mu tam zajebiście zadrżał głos co w kawałku będącym dissem jest kiepskim zabiegiem
Bandzior
Już minęło ponad 24 godzin i żadnego statmentu od Pato, zaczynam się martwić

Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
@LWD myslisz, ze teraz bedoes powinien w odwecie przestac obserwować na insta tych, którzy polajkowali post z dissem eripe (czyli m.in. Włodiego, Peję i Słonia)? Moim zdaniem tak, nie powinien tego puścić płazem
dejum eripe po strzale składającym nagrał chujowy diss rapuj kurwo w odpowiedzi dostał rap 100% zjedzenie i wysranie
ciężko to wygląda dla spoczywającego w pokoju xD
tylko to intro outro pierdolenie bedoesa do wywalenia
ciężko to wygląda dla spoczywającego w pokoju xD
tylko to intro outro pierdolenie bedoesa do wywalenia
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- Moltisanti
Patokalipsa znowu musi napisać RAPUJ KURWO zeby Eripe poszedl do studia
11:00
eripe ma zespół odstawienny i nie może utrzymać długopisu w dłoni, penx leci po setkę
11:30
erpie wypija setkę, czym uspokaja swój układ nerwowy
12:00
eripe zaczyna pisać tekst
12:30
gorące wersy płoną, padają pierwsze strzały - bedoes pedale, wyjebałeś mi doprawdy, ale jesteś wciąż zbyt słaby by wyjebać mnie z tej rap gry
12:45
eripe musi przekminić jak doprawdy połączyć z dążeniem do prawdy i jeszcze, że grubas jest jebany od bałtyku po tatry, niech lepiej przysiądzie do matmy bo 6x6...zw
eripe ma zespół odstawienny i nie może utrzymać długopisu w dłoni, penx leci po setkę
11:30
erpie wypija setkę, czym uspokaja swój układ nerwowy
12:00
eripe zaczyna pisać tekst
12:30
gorące wersy płoną, padają pierwsze strzały - bedoes pedale, wyjebałeś mi doprawdy, ale jesteś wciąż zbyt słaby by wyjebać mnie z tej rap gry
12:45
eripe musi przekminić jak doprawdy połączyć z dążeniem do prawdy i jeszcze, że grubas jest jebany od bałtyku po tatry, niech lepiej przysiądzie do matmy bo 6x6...zw
13:00
Reszta Pato włącza na youtubie Eripe Necro Instrumentals z nadzieją, że wróci do formy
13:02
Eripe wymyślił, że Borys lubi grubymi nićmi Szyc i gdzieś tu można jeszcze wpleść punchline o kresce
Reszta Pato włącza na youtubie Eripe Necro Instrumentals z nadzieją, że wróci do formy
13:02
Eripe wymyślił, że Borys lubi grubymi nićmi Szyc i gdzieś tu można jeszcze wpleść punchline o kresce
to kurwa forum rap, nie wizaż
13:10
Penx kmini żeby pobrać z piratbeja stare mixtapy rugged mana, może zainspirują eripa do napisania jakichś barsów
13:30
Eripe kmini jak tu napisać panczlajn, żeby zrymować bedoes z przyjmowaniem P do ass
13:34
Delekta wpada z czteropakiem harnasia i paluszkami lajkonik
13:40
Delekta patrzy w kartkę eripa i się pyta o co chodzi z tym "P do ass", Eripe mu tłumaczy, że to P jak penis. Delekta mówi mu żeby to skreślił bo chujowe.
Penx kmini żeby pobrać z piratbeja stare mixtapy rugged mana, może zainspirują eripa do napisania jakichś barsów
13:30
Eripe kmini jak tu napisać panczlajn, żeby zrymować bedoes z przyjmowaniem P do ass
Delekta wpada z czteropakiem harnasia i paluszkami lajkonik
13:40
Delekta patrzy w kartkę eripa i się pyta o co chodzi z tym "P do ass", Eripe mu tłumaczy, że to P jak penis. Delekta mówi mu żeby to skreślił bo chujowe.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Piszecie tak jakby nad dissem Bedoesa cała piątka 2115 minimum nie siedziała 
Spoiler

Wraz z pojawieniem się Delekty, gdzieś kilkaset kilometrów dalej, White 2115 robi sobie na obiad steka, takiego samego jak robił u Warszawskiego Koksa.
Wraz z pojawieniem się Delekty, gdzieś kilkaset kilometrów dalej, White 2115 robi sobie na obiad steka, takiego samego jak robił u Warszawskiego Koksa.
to kurwa forum rap, nie wizaż
14:18
Blacha 2115 nadal nie wie kto jest prezydentem (ma prawo bo się zmienił) ale z palca umie strzelić
Blacha 2115 nadal nie wie kto jest prezydentem (ma prawo bo się zmienił) ale z palca umie strzelić
14:31 - ekipa wspólnie złożyła pierwsze 8 wersów
i pękło pierwsze 8 tatr edycja limitowana Mistrz w swoim fachu
Spoiler
bedoes pedale, wyjebałeś mi doprawdy
ale jesteś wciąż zbyt słaby by wyjebać mnie z tej rap gry
znowu kłamiesz, zmyślasz i przeinaczasz fakty
a mój rap to nieustanne dążenie do prawdy
lepiej odłóż mikrofon i przysiądź do matmy
kutangens odległości bycia jebanym od bałtyku po tatry
grubymi nićmi szyty jest ten kundel Bedoes
w WWA na imprezach przyjmowałeś grube P do ass
Ostatnio zmieniony 06 sie 2025, 14:35 przez 99mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora