[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
beka jakby chłop wziął i umar co nie chłopaki xd
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Kurwa, nie jestem fanem patokalipsy ale dopiero co 3/4 forum propsowalo diss Eripe a teraz nagle każdy go hejtuje, no nie skleja się to
Mi się diss Bedoesa bardzo podoba i czekam na dalszy rozwój wydarzen
Mi się diss Bedoesa bardzo podoba i czekam na dalszy rozwój wydarzen
Beka jak blisko jest od jebniecia bomby i cwaniakowania w dissie do złamania życia i kariery przez debilna decyzję jaką było uderzenie człowieka na gołym betonie.
Czemu Bedoes zawdzięcza to że nie siedzi teraz w areszcie?
Odpowiadam: czystemu szczęściu.
kompromitacja alkoholika, czego on by tam nie nagrał to został rozjebany, jedynie uprowadzenie grubego g klasą nawijając freestyle pod kawałek lipps inc funkytown mogłoby zmyć tę plamę na honorze
- gods bidness
Mesa nie klasyfikowałem, bo nic na razie nie nagrał, ale jakbym miał, to przez czekanie chuj wie na co, wylądowałby nawet za Eripe, mimo że nie dostał wpierdol.koxefer pisze: ↑05 sie 2025, 16:07Tede > Mes > Eripegods bidness pisze: ↑05 sie 2025, 14:36 Podsumowując dissy z ostatniego miesiąca, dalej Wini najlepiej, Bedoes drugi, potem Tede i na końcu Eripe, który dodatkowo dostał wpierdol (odjęte punkty w klasyfikacji beefowej).
diss Eripe mi tam nawet podszedl, a mimo to nie pamietam tak jednostronnego beefu
Winiego diss najlepiej brzmi (chodzi mi o brzmienie w sensie bit, wokal/mix i mastering, bo to akurat u Bedoesa kuleje przykładowo).
Propsy jak już były, to chyba nie za sam diss, który jest mocno średni, ale za to, że w ogóle coś nagrał na niego, i że coś się dzieje, bo wiadomo bedopies, jebać go, więc każdy pocisk w jego kierunku od razu dostaje swojego rodzaju błogosławieństwo forumowe.
moze jakby bedoes nie rozpierdolil menela #kiszak to nikt by go jego disa nie propsowal co
Przypomniało mi się to
Nie no diss Eripe jest dobry. Patrząc na to jak wyglądały często dissy w polskim rapie, to ten Ripa ma swoje plusy.
Niestety jego punche w tym dissie bardziej by mu wygraly bitwę freestylowa, gdzie po linijkach o grubasie by zbierał ogromny hałas. Brakowało tam czegoś więcej, czego kompromitujacego o czym słuchacze by nie wiedzieli. A tu przyszedł ten grubas Bedoes i rozsmarował go real talkiem rapując że wielki wyjaśniacz wack MC mówił mu że nic personalnego, to tylko biznes.
Niestety jego punche w tym dissie bardziej by mu wygraly bitwę freestylowa, gdzie po linijkach o grubasie by zbierał ogromny hałas. Brakowało tam czegoś więcej, czego kompromitujacego o czym słuchacze by nie wiedzieli. A tu przyszedł ten grubas Bedoes i rozsmarował go real talkiem rapując że wielki wyjaśniacz wack MC mówił mu że nic personalnego, to tylko biznes.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ech ślizgawka zawsze przedobrzy w kręceniu prowo
A to że bedoes 2 minuty gada i 3 minuty rapuje to waszym zdaniem wada czy zaletą?
Tam kilka jakichś łosiów spropsowalo eripa z automatu bo tak się przyjęło, taka tradycja jak u tych grzbietów z komentarzy na yt, co poradzisz ze ludzie słuchają ksywek
No ale potem bedi wypuścił dissa i forum poczuło prawdziwy hip hop. Porównaj se te dwie fale propsow bo są w ogóle inne jakościowo
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Call the cops when you see BDS! Dobry diss, na pewno nie na bowdowny dla mnie ale jest spoko, Eripe pozamiatany jak narazie
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Biggie na Hit’ Em Up nie odpowiedział, a jednak wszyscy wiemy jak skończył 2Pac. Młody Borek powinien być w strachu.
Nigdy nie byłem fanem Eripe, odrzucał mnie swoim stylem bycia, wyglądem i piosenkami.
Bedoes mi zaimponował, że mocno odpowiedział na luzaku z dystansem do siebie.
Eripe będzie się musiał mocno napocić, by Bedoesa ugryść.
Bedoes mi zaimponował, że mocno odpowiedział na luzaku z dystansem do siebie.
Eripe będzie się musiał mocno napocić, by Bedoesa ugryść.
- yungXpaproch
oficjalny props lygrysa dla bediego (!!!!)