Słuchawki
Moderator: wrubel
- scam_sakawa
Re: Słuchawki
Kupię coś sensownego bezprzewodowego dokanałowego tak do 300-400zł? Widziałem tutaj polecajki na Soundcore Liberty 4 Pro i Jabra Elite Active 4, ale trochę mi szkoda 6 stówek na ten cel.
Miałem TWS JBL Wave 200, ale potrzebuję apgrejdu jakościowego.
Miałem TWS JBL Wave 200, ale potrzebuję apgrejdu jakościowego.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
Eh, jednak uległem i kupiłem Liberty 4 Pro, z pierwszych wrażeń to kozackie ANC
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- bloodyhell
widzowie a coś w podobnym budżecie ale kształtem przypominające bardziej airpodsy te pierwsze?
A napiszesz coś więcej? Warto wydać te 6 stuw?scam_sakawa pisze: ↑30 kwie 2025, 19:04 Eh, jednak uległem i kupiłem Liberty 4 Pro, z pierwszych wrażeń to kozackie ANC
- scam_sakawa
Podoba mi się bardzo "czystość"/"krystaliczność" dźwięku - słyszę dużo różnych dźwięków, których na żadnych wcześniejszych słuchawkach nie słyszałem. To jest nowe, świeże spojrzenie na piosenki, których słuchałem w innych warunkach.
Dobra bateria oraz ciekawe etui.
W porównaniu do Nothing Ear (a) (350zł na xkomie obecnie) - lepsze, ale to jest jednak 6 stówek. Serce mnie trochę zabolało, żeby płacić takie pieniądze. Z drugiej strony, to jak na moje potrzeby, jestem zachwycony dźwiękiem i wytłumieniem. Tylko ja nie mam żadnej wiedzy o muzyce, instrumentach, itd.
Finalnie nie żałuję, ale nie testowałem zbyt wielu modeli w życiu (max parę i tak do 200zł, niska półka cenowa tylko + te Nothingi powyższe). Jakby kosztowały 500zł to byłbym już bardzo zadowolony z ceny.
W porównaniu do Nothing Ear (a) (350zł na xkomie obecnie) - lepsze, ale to jest jednak 6 stówek. Serce mnie trochę zabolało, żeby płacić takie pieniądze. Z drugiej strony, to jak na moje potrzeby, jestem zachwycony dźwiękiem i wytłumieniem. Tylko ja nie mam żadnej wiedzy o muzyce, instrumentach, itd.
Finalnie nie żałuję, ale nie testowałem zbyt wielu modeli w życiu (max parę i tak do 200zł, niska półka cenowa tylko + te Nothingi powyższe). Jakby kosztowały 500zł to byłbym już bardzo zadowolony z ceny.
Można próbować polować na jakieś promo na te 4 pro, już raz były na amazon za jakoś 430-450pln. Jak będą gdzieś koło 5 stówek to je zawijam od razu.
jest kod i wychodza za €110.49 https://www.soundcore.com/eu/products/a ... 3343895939
raczej bierzcie te z matowa pokrywka bo te co sie blyszcza jak psu jajca lapia w huj odciski palcow
raczej bierzcie te z matowa pokrywka bo te co sie blyszcza jak psu jajca lapia w huj odciski palcow
a jakie bezprzewodowe słuchawy nauszne sprawdzą się do sportu? chodzi mi o coś, co nie będzie chłonąć potu
nic na potem
- scam_sakawa
Jakby ktoś się zastanawiał, to nie polecam Buds 3 Pro od Samsunga.
Jak ktoś docenia dobrej jakości wokal i wyższe tony, to jest zły sprzęt w tej kwestii.
Poza tym w podstawowych ustawieniach brzmi jakby odsłuch odbywał się w jakiejś studni.
Mam wrażenie, że dwójki radziły sobie w tym aspekcie lepiej.
Chociaż na co dzień używam K550, stąd mogę mieć spaczony obraz na rozlewający się bas i na resztę aspektów, patrząc na charakterystyczny dźwięk tych słuchawek.
Jak ktoś docenia dobrej jakości wokal i wyższe tony, to jest zły sprzęt w tej kwestii.
Poza tym w podstawowych ustawieniach brzmi jakby odsłuch odbywał się w jakiejś studni.
Mam wrażenie, że dwójki radziły sobie w tym aspekcie lepiej.
Chociaż na co dzień używam K550, stąd mogę mieć spaczony obraz na rozlewający się bas i na resztę aspektów, patrząc na charakterystyczny dźwięk tych słuchawek.
- scam_sakawa
jeszcze dodam, że można się pobawić w dedykowanej aplikacji i fajnie sobie spersonalizować doświadczenia, po czasie uznaję zakup za udany finalniescam_sakawa pisze: ↑10 maja 2025, 22:53 Podoba mi się bardzo "czystość"/"krystaliczność" dźwięku - słyszę dużo różnych dźwięków, których na żadnych wcześniejszych słuchawkach nie słyszałem. To jest nowe, świeże spojrzenie na piosenki, których słuchałem w innych warunkach.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Ja mam i nie narzekam a używam naprzemiennie z jakimiś kablowymi iem'ami ale jak widzę po allegro to stówka czy tam 120 różnicy to chyba wziąłbym nowszy model
Tak czy srak będzie git
Tak czy srak będzie git
Z racji tego, że bateria w soundpeats trueair 2 umiera, szukam czegoś podobnego. Białe, douszne, pod Androida tak do 500 zł max, ktoś coś poleci ?
EarFun Air Pro 4, Soundcore Liberty 5, Nothing Ear, Galaxy Buds3 Pro.
Dzięki za propozycje, ale szukam dousznych, a nie dokanałowych.
Fajna promka na beatsy na media expert, bo 250 zł taniej:
https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i ... arno-zloty
Ale nie wiem czy warto bo średnie oceny jakieś ma. https://www.rtings.com/headphones/revie ... e-wireless
https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i ... arno-zloty
Ale nie wiem czy warto bo średnie oceny jakieś ma. https://www.rtings.com/headphones/revie ... e-wireless
A wziąłem te Beatsy, zobaczymy.
Jak będą chujowe to zwrócę i dołożę do Soundcore Liberty 4 Pro.
Jak będą chujowe to zwrócę i dołożę do Soundcore Liberty 4 Pro.