Nie zwróciłem uwagi, że to pokaz gier partnerskich, ale mi żyłem na jakieś fajne porty, a ta jakaś japońszczyzną.
[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
Re: [Konsola] Nintendo Switch
Nie zwróciłem uwagi, że to pokaz gier partnerskich, ale mi żyłem na jakieś fajne porty, a ta jakaś japońszczyzną.
- Rozpierdalator
Jak coś to wrócił
Przy okazji wczoraj właśnie skończyłem Bananzę no i pan Nintendo ciagle potrafi wykminić czym tu zaskoczyć
2 poziomy wyżej od Mario Odyssey. Nie jestem fanem Odyssey. Wszystko to co tam nie dowoziło (małe mapki, mała różnorodność, nudni i powtarzalni bossowie, średnio zrealizowana eksploracja) tutaj jest zrealizowane dużo lepiej
I nie dziwią wysokie oceny bo nawet takie głupoty, jak nie wiem menusy albo to że większość tego co mamy zniszczyć jest jakby ze szkła i wydaje w chuj satysfakcjonujące dźwięki i haptykę jak to rozpierdalamy
Głupota ze strony Nintendo że dali Mario Kart na premierę konsoli zamiast tego
Przy okazji wczoraj właśnie skończyłem Bananzę no i pan Nintendo ciagle potrafi wykminić czym tu zaskoczyć
2 poziomy wyżej od Mario Odyssey. Nie jestem fanem Odyssey. Wszystko to co tam nie dowoziło (małe mapki, mała różnorodność, nudni i powtarzalni bossowie, średnio zrealizowana eksploracja) tutaj jest zrealizowane dużo lepiej
I nie dziwią wysokie oceny bo nawet takie głupoty, jak nie wiem menusy albo to że większość tego co mamy zniszczyć jest jakby ze szkła i wydaje w chuj satysfakcjonujące dźwięki i haptykę jak to rozpierdalamy
Głupota ze strony Nintendo że dali Mario Kart na premierę konsoli zamiast tego
Nie głupota bo mario kart potrzebuje online zeby ta gra miała sens po kilku dniach wiec trzeba opłacić abonament. Do bananzy nie trzeba. Wiec sprawa była oczywista, kto miał kupić online do mario zeby nie rzucić w kąt to kupił na rok a po tym wjechała bananza cała na biało
F1 to królowa. Zawsze była.
- Rozpierdalator
A ok nie pomyślałem o tym i rozumiem argument
No i w mario kart ludzie napierdalają grubo, mnie nudzi, ale to jest najlepiej sprzedająca sie gra na 3 poprzednie konsole nintendo. A odliczając Wii Sports ktore bylo razem z Wii w zestawie to na 4 ostatnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
https://youtube.com/shorts/MKhB4kPnS0w? ... __jllufy4L
Pisarski twierdzi, że w tym roku Switch 2 dostanie polski interface i niedługo po tym pojawią się polskie tłumaczenia gier nintendo.
Pisarski twierdzi, że w tym roku Switch 2 dostanie polski interface i niedługo po tym pojawią się polskie tłumaczenia gier nintendo.
dalej kupowanie switcha nie ma zadnego sensu skoro istnieje steamdeck

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
nie ma obecnie zadnego sensu w kupowaniu ciezkiego steamdecka o gorszych parametrach niz leciutki switch 2 z supportem exkluziwow przez minimum nastepne 6 lat.
I tak, mam obydwa sprzety.
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
I tak, mam obydwa sprzety.
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
Oj Tak, zgadzam sie w 100%, Mario Odyssey bylo zajebiste. Ale porownujac do Donkey Konga teraz wydaje sie byc tech demem. :PRozpierdalator pisze: ↑04 sie 2025, 16:17 2 poziomy wyżej od Mario Odyssey. Nie jestem fanem Odyssey. Wszystko to co tam nie dowoziło (małe mapki, mała różnorodność, nudni i powtarzalni bossowie, średnio zrealizowana eksploracja) tutaj jest zrealizowane dużo lepiej
- bloodyhell
no niestety steam deck mimo swojej unikalności obecnie mocno odstaje od pozostałych handheldów - pctów, rog ally z1e w podobnej cenie (chodzi mi o rynek urządzeń używanych) jest dużo lepszym wyborem, nie wspominając o rog ally X
Powinien juz dawno być steamdeck 2
taktycznie pominięty najważniejszy argument, czyli dostępność gier, ich cena i warunek kupowania osobnej wersji konsolowej.
ale jutro idę do sklepu po tego switcha i będę napierdalać w rdr2 czy jakieś elden ringi, które kupilem pol roku temu na wyprzedaży

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
no "tanie" gry to jedyny argument na plus steamdecka.
i możliwość grania w większość gier, nawet najbardziej wymagających, a nie tylko w skakanie po grzybach

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Ja gram 99% w gry Nintendo, więc po co mam kupować steamdecka i bawić się w emulację?
Switch jednak też pozwala sobie pykać na tv, ja ostatnio sporo czasu faktycznie przeskakuje sobie między tv a handheldem w zależności od chęci - ze Steam deckiem to musiałbys se jeszcze plejke/xboxa kupić
Ale no jak nie interesują kogoś exclusivy to nie ma sensu switch
Ale no jak nie interesują kogoś exclusivy to nie ma sensu switch
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
do steam decka można kupić dock
No ale nintendo nie jest do grania w normalne gry, tylko do skakanka po grzybach
Wiec no jak komus zalezy zeby ograc assassin's creed 52 ukrain war albo fifa 45 yamal edition i nie musiec tego dokupowac na kompa no to faktycznie powinien kupic SD a nie switcha. A jak ktos chce pograc w zelde i mario cart to sobie switchuje
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Switch jest raczej dla fanboyów Nintendo, ja głównie dla Zeldy kupiłem switcha i głównie gra w Zeldę.
W inne gry tak przyokazji, jak fajne porty są.
RDR1 kupiłem i nie gram, bo mi się nie chce, może jak na wypłatę we wrześniu wkońcu kupię monitor lub telewizor 4K i wkońcu opalę tego Switch 2 to zagram w co innego niż Zeldę TOTK, chociaż ostatnio grałem w GTA SA, bo musiałem rozjechał samochodem kilku dilerów by zarobić kasę na wszystkie posiadłości na drugiej wyspie.
GTA III, GTA VC i GTA SA tak się wizualnie i pod względem gry zestarzały, że moglibyśmy zrobić remake HD.
W inne gry tak przyokazji, jak fajne porty są.
RDR1 kupiłem i nie gram, bo mi się nie chce, może jak na wypłatę we wrześniu wkońcu kupię monitor lub telewizor 4K i wkońcu opalę tego Switch 2 to zagram w co innego niż Zeldę TOTK, chociaż ostatnio grałem w GTA SA, bo musiałem rozjechał samochodem kilku dilerów by zarobić kasę na wszystkie posiadłości na drugiej wyspie.
GTA III, GTA VC i GTA SA tak się wizualnie i pod względem gry zestarzały, że moglibyśmy zrobić remake HD.
Ty glownie dla szpanu kupiles switcha bo w niego nawet nie grasz przeciez 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy