[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: jajca »

I beka z płaczu o ataku z zaskoczenia, to nie była sportowa rywalizacja w ringu tylko eliminacja ofiary przez drapieżnika, bedoes uderza z partyzanta bo może, jest gangsterem i chuj go obchodzi reszta, jak się komuś to nie podoba to mu też przykurwi z partyzanta, eripe jest niżej w ulicznym łańcuchu pokarmowym i musi się liczyć z takimi rzeczami, w więzieniu bedoes zrobiłby sobie z niego swojego cwela i też miałby wyjebane czy jeden z drugim uwaza to za pedalskie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Eripe rozgrzesza to, ze w wieku 35 lat postanowił się najebać jak żul i nie kontaktować co się dzieje wokol, co robił ostatnie 15 lat i nie był świadomy, że jak poobrazasz osoby ze środowiska, w którym się obracasz to ktoś w końcu będzie dążył do fizycznej konfrontacji z tobą
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
moxxi

Post autor: moxxi »

Aż se musiałem puścić diss Venoma na Jimsona który se goli jaja
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

jajca pisze: 01 sie 2025, 20:47 I beka z płaczu o ataku z zaskoczenia, to nie była sportowa rywalizacja w ringu tylko eliminacja ofiary przez drapieżnika, bedoes uderza z partyzanta bo może, jest gangsterem i chuj go obchodzi reszta, jak się komuś to nie podoba to mu też przykurwi z partyzanta, eripe jest niżej w ulicznym łańcuchu pokarmowym i musi się liczyć z takimi rzeczami, w więzieniu bedoes zrobiłby sobie z niego swojego cwela i też miałby wyjebane czy jeden z drugim uwaza to za pedalskie
Myślę, że trzeźwy Eripe jakby wiedział że Bedoes może chcieć mu jebnąć to by z nim wygrał solówe. W sensie tak we frikach jakby ich wystawić. Przecież Bedoes by się po chwili zmęczył + jest w chuj wolny.
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

ale ma jebnięcie jak widać. argument gabarytów nie taki łatwy do obejścia
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

chuj pisze: 01 sie 2025, 20:37 ale co ma go zaboleć? to bedoes nie wie, że jest gruby?
to swoją drogą, mialem na mysli linie o gnebieniu, chorobie psychicznej i traumie. jest prosto i chamsko, lubie takie dissy i mowie to wszystko jako hejter ripa. zeby nie przeslodzic to rip jak nie umial rapowac tak dalej nie umie
FUCK OFF MR LAHEY
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Bedi wrzucaj trak „ Jednostrzałowiec”, gdzie na pętli jest „jednostrzałowiec”. Bedoes bawi i uczy, nie walcie placka menelom jak się do was prują bo strzelisz damskiego, menel pójdzie do bozi a ty pójdziesz siedzieć jak za człowieka.
Awatar użytkownika
NEGRO

Post autor: NEGRO »

bronek pisze: 01 sie 2025, 18:02 No nie taki najgorszy ten diss ale niestety fakt ze rip lezal plackiem na chodniku az go karetka musiala zgarnac przycmi kazdy wers o byciu gruba pizda (bo to pizda ktora go 1 strzalem polozyla). Jak rip chcial nagrywac to mogl jakies kompromitujace rzeczy znalezc na bedoesa, bo tak to nawet jak pancze fajne i dobrze poskladane to jednak nie wystarczy zeby zamazac taka plame
Mam podobne zdanie na ten temat co ty.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Awatar użytkownika
Mietek

chuj pisze: 01 sie 2025, 20:53 ale ma jebnięcie jak widać. argument gabarytów nie taki łatwy do obejścia
No ale posiadanie jebnięcia się liczy tylko jak trafisz, myślę, że w ruchomy cel by nie trafił.

Z Bedoesem można zastosować taką taktykę jak z jakimś mamutem kurwa. Dla niego przemieszczanie się jest tak wykańczające dla organizmu, że wystarczy zmuszać go do ruchu przez kilka minut i sam padnie z wycieńczenia, potem dobić.
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

ludzie zmiłujcie się, bo bedoes naczyta się tego, pojedzie do tego krakowa i jeszcze poprawi
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

@Mietek myślę, że zależy od formy dnia.

I jeden i drugi pewnie się w życiu za wiele razy nie bił, doświadczenie w sztukach walki zerowe. Eripe 15 lat chlania co najmniej i to takiego ostrego, pewnie fajeczki też. Bedoes raczej nie pije od kilku lat, ale oglądałem z kilka lat temu jego lajwa na IG przypadkiem i podgrzewał na kolację jakiś makaron wcześniej przygotowany w pojemniku i wjebał go na patelnię z kilogram aż się wysypywało i mówił, ze potem jeszcze doje. Także fizycznie jeden i drugi pewnie wrak, z tym, że Bedoes rocznik 98 a Eripe 90-91 (?), plus ten argument jebnięcia to jakbym musiał postawić na kogoś to bym wybrał Bedoesa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Mietek

Niech walkę we frikach zrobią, to by wyjaśniło więcej niż beef.
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Ale na tyle lat chlania to Eripe widać dalej ma dość sprawny umysł i co najważniejsze głos o dziwo, dalej brzmi dobrze, nie ma chrypy jak Jaca Graniecki
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

chuj pisze: 01 sie 2025, 20:56 ludzie zmiłujcie się, bo bedoes naczyta się tego, pojedzie do tego krakowa i jeszcze poprawi
Poprawi mu przy następnym spotkaniu. Ludzie nie rozumieją, że Eripe to menel i tutaj gadają, że miałby szansę z grubym. Tak samo byłoby na trzeźwo, placek i transport na sor. 2pac Amaru Szakur chciał solówki z oponentami i my też kurwa będziemy chcieli jak się będą kurwy pruły.
Maisels

Post autor: Maisels »

Bedoes na ig wczoraj wrzucił zdjęcie z salki bokserskiej - wyglądało jakby po treningu .
Jestem świecie przekonany że gdyby sytuacja była odwrotna że Bedi byłby ofiarą to poziom wyśmiewania sięgałby zenitu a patokalipsa byłaby pierwsza do ciśnienia z BDSM.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Eripe 89 rocznik, sam sie kiedyś zdziwłem

Diss spoko, jest sporo linjek ala zapychacze, ale jednak też kilka dobrych, na start spoko

A Bedoesa raczej zaboli, jeżeli to prawda co nawija Eripe że się tam pruł o jakieś rzeczy sprzed prawie dekady, które go bolą do dziś. Ale pewnie i tak nie odpowie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Jaki on menel, piwko jest jak rosół.

Poza tym na linkedinie widać że Eripe to poważny ustatkowany człowiek.
https://pl.linkedin.com/in/sebastian-głowacz-832865218
Awatar użytkownika
Mietek

Jak Bedoes zacznie trenować sporty walki to przestanę go tak hejtować.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Eripe się wyłożył po cepie od "pizdy" i koniec dissu, może se teraz nawet kendricka lamara zaprosić a i tak gruby górą
Awatar użytkownika
ebowski

Post autor: ebowski »

jajca pisze: 01 sie 2025, 20:47 I beka z płaczu o ataku z zaskoczenia, to nie była sportowa rywalizacja w ringu tylko eliminacja ofiary przez drapieżnika, bedoes uderza z partyzanta bo może, jest gangsterem i chuj go obchodzi reszta, jak się komuś to nie podoba to mu też przykurwi z partyzanta, eripe jest niżej w ulicznym łańcuchu pokarmowym i musi się liczyć z takimi rzeczami, w więzieniu bedoes zrobiłby sobie z niego swojego cwela i też miałby wyjebane czy jeden z drugim uwaza to za pedalskie
:rotfl: :rotfl: :bowdown:

mam nadzieje że Borys odpowie. mam nadzieję że tym nagraniem rip się podstawia, bo jak na zaczepkę ok, ale szału ni mo xd
Rower pędzi sam zmienia przerzutkiiiiii
ODPOWIEDZ