[beef] Eripe - Bedoes
Re: Eripe
No nie taki najgorszy ten diss ale niestety fakt ze rip lezal plackiem na chodniku az go karetka musiala zgarnac przycmi kazdy wers o byciu gruba pizda (bo to pizda ktora go 1 strzalem polozyla). Jak rip chcial nagrywac to mogl jakies kompromitujace rzeczy znalezc na bedoesa, bo tak to nawet jak pancze fajne i dobrze poskladane to jednak nie wystarczy zeby zamazac taka plame
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Re: Eripe
Strzelać się trackami do skutku !
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Szczerze to byla posucha w chuj na tej scenie w ostatnich latach a teraz szansa na dwa beefy w tym samym czasie i kto wie moze jeszcze inni pozaczepiani w dissach mogą sie wlączyć jak wini
nie ma co narzekac na eripe ze pijok bo chociaz sie nie obsral i cos nagral, teraz pilka po stronie bedoesa
nie ma co narzekac na eripe ze pijok bo chociaz sie nie obsral i cos nagral, teraz pilka po stronie bedoesa
Ostatnio zmieniony 01 sie 2025, 18:05 przez tomek5lg, łącznie zmieniany 2 razy.
Pewnie nic tam nie odpowiedzą bo jako argument przewodni będzie hit w bańke (hiphopgang)
A diss wporzo
A diss wporzo
Rip fajnie wyjaśnił sytuacje z gongiem, co nie zmienia faktu że dalej jest po niej skompromitowany. Natomiast te późniejsze wersy o wadze to są tzw punch-holdery, zapychasz tym utwór ale w zasadzie o chuju są. Zmarnowana okazja i nie rozumiem po co coś takiego nagrywać. Bardziej to wytłumaczenie plus argumenty z obowiązku.
1:0 Eripe.
1:0 Eripe.
jesli bedoes nie napisze dissu to forum powinno to zrobic za niego
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
ale się dzieje obecnie w rapie, nowy album clipse, beef tede mes wini, beef eripe bedoes, rap wstaje z kolan
a ja kocham hip-hop i ten hip-hop nienawidzę
a ja kocham hip-hop i ten hip-hop nienawidzę
Ostatnio zmieniony 01 sie 2025, 18:09 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
jeszcze zapomniales wspomniec o szpaku x roxie wegiel
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- ConeyIsland
Do której Bedoes ma czas na odpowiedź żeby nie dostac pomocy z forum slizgawka w temacie "Pomóż Bedoesowi napisać diss"?
Ja bym sie bal nagrywac jeszcze mnie smutni panowiegęg odwiedzi i mnie 1 plaskunem posklada
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
ja mysle ze bedoesik odpowie mimo tych deali wszystkich, bo on pod ta otoczka ulanego komboja dalej jest skrzywdzonym dzieciakiem z bydgoszczy
kurwa trzeci niezły diss w tym tygodniu polski rap potrzebuje ćpania i przepychanek
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
to przez to że naczelny archiwista polskiego hip-hopu wziął sobie wolne, @Burak musisz częściej
- oKulTywowany
Kurwa w końcu
Chuj w te wasze z pizdy zasięgi bedoesiary
Chuj w te wasze z pizdy zasięgi bedoesiary
This page is no longer available.
@oyama dawaj konkrety 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
DBKJ?
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Kurcze Bedoes to taki przypadek człowieka, że w zasadzie on nie powinien móc wygrać prawie z nikim ponieważ już zachowanie go dyskwalifikuje
-
nescafeklasyg
Ok ja rozumiem wszystko ale no jechanie przez eripe od pizdy to jednak za wysoki lot mordo wyłożyłeś się po gongu (samemu wyskakując z łapami) więc co ty tu wrzucasz i chuja ma znaczenie że najebany.Możesz mu nie wiem, jechać po matce, cokolwiek ale pizdą to dla ciebie raczej nie jest.
Beka to by była jakby drugi raz się przecięli i znowu doszlo wypłacenia cepa przez grubego.
Beka to by była jakby drugi raz się przecięli i znowu doszlo wypłacenia cepa przez grubego.
- The Bitch Fucker
Wszystko fajnie i super, tylko dlaczego on od tylu lat brzmi jakby cały czas leciał na jednym i tym samym podkładzie w ten sam sposób?