[beef] Eripe - Bedoes
-
tomeczek2301
[beef] Eripe - Bedoes
1.
2.
3.
4.
5.
2.
3.
4.
5.
Re: [beef] Eripe - Bedoes
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 18:58 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomeczek2301
Re: Eripe
aaaaa kurwa haha ale timing
Dobry diss, ale najlepsze co by mógł zrobić Bedoes to odpowiedzieć w jakiejś randomowej goścince 2 wersami, że mu koło chuja lata pierdolenie jakiegoś menela.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
jak to mar kiedyś powiedział argument o nie dawaniu atencji nołnejmom jest nie do rozjebania. tyle bedzie z tego beefu
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
-
Kutasiany_Sluchacz
Cała Polska śpiewa z nami wypierdalać z Grubasami! Jebać Bedoesa piękny diss Ripa na tą grubą kurwę co go nawet elgiebete przegoniło
-
tomeczek2301
dla kogo eripe jest nolnejmem? chyba dla julek co kolejkuja koncerty maty
Dla większości z tych, którzy napychają kieszenie topce sceny xDtomeczek2301 pisze: ↑01 sie 2025, 17:31 dla kogo eripe jest nolnejmem? chyba dla julek co kolejkuja koncerty maty
Chyba cię jebło turbo jak myślisz, że jakieś Oskarek 16-18 letni co płyty kupuje, na koncert śmiga i na pętlę wrzuca kawałki White czy Malika będzie sprawdzał co żul spod budki z piwem dukał na bitach z eJaya 10 lat temu
Dla wielu słuchaczy ten diss to będzie pierwsze zetknięcie z muzyką Eripe.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
kiedy eripe wydal singla, ktory na youtbie mial wiecej niz 500k wyswietlen? 10 lat temu? jak większość słuchaczy pl rapu w inkubatorze wtedy byla.tomeczek2301 pisze: ↑01 sie 2025, 17:31 dla kogo eripe jest nolnejmem? chyba dla julek co kolejkuja koncerty maty
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.