[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
Jeszcze niedawno ślizgawka raz, dwa dziennie przy kawie, dzisiaj sto. Wygrał hip hop.
Dawaj tego dissa Pjoter
Dawaj tego dissa Pjoter
- gods bidness
Każdy z nas żyje rapem, inspiruje dissami
Choć niektórzy na gapę w pogoni za postami
Choć niektórzy na gapę w pogoni za postami
Tede kurwa, od ciebie idzie się naprawdę dużo nauczyć
Ale ja nauczyłem się od ciebie jednej rzeczy - że pierwsza krecha musi być konkretna ESSA

Ale ja nauczyłem się od ciebie jednej rzeczy - że pierwsza krecha musi być konkretna ESSA
- FruitOffTheWall
Kto wygra beef oceni hype albo lil konon. My możemy tylko założyć full capa i powiedzieć ze i tak wygrał hiphop
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Jak zakończy rozlegną się syreny w całym kraju ogłaszając że Pjoter marnotrawny powrócił na hiphopu łono
Ostatnio zmieniony 01 sie 2025, 15:07 przez Megidox, łącznie zmieniany 1 raz.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Czyli o 17 dziś
dziś wjeżdża disior zobaczycie, specjalnie wyczekał do tego 1 sierpnia, będą wojenno-powstańcze metafory itp.
a Wini props. mimo tego, że chłop nie umie rymować, to jednak nagrał absolutnie uroczy diss, jest delivery, a w wersach bezceremonialność, chamówa i bezczelność, czyli dokładnie to czym trzeba w Tedego napierdalać. swoją drogą b fajny bit w tym numerze. no i dla całego beefu oczywiście lepiej, bo teraz Jacula pewnie rozkminia czy się odwinąć grubaskowi i go na szybko sponiewierać (jak Nowatora onegdaj), czy skorzystać z czasu i na spokoju pisać sobie jakiś rozbudowany diss, a potem tylko edytować, żeby poodbijać piłeczki z wyczekiwanego kawałka Mesa. podzieje się jeszcze, musi.
a Wini props. mimo tego, że chłop nie umie rymować, to jednak nagrał absolutnie uroczy diss, jest delivery, a w wersach bezceremonialność, chamówa i bezczelność, czyli dokładnie to czym trzeba w Tedego napierdalać. swoją drogą b fajny bit w tym numerze. no i dla całego beefu oczywiście lepiej, bo teraz Jacula pewnie rozkminia czy się odwinąć grubaskowi i go na szybko sponiewierać (jak Nowatora onegdaj), czy skorzystać z czasu i na spokoju pisać sobie jakiś rozbudowany diss, a potem tylko edytować, żeby poodbijać piłeczki z wyczekiwanego kawałka Mesa. podzieje się jeszcze, musi.
-
VerminatorX
Chciałbym, żeby Piter nie zawiódł i dojechał Tedego porządnie, bo Tede od kilku lat jest asłuchalny, obrósł w piórka i przydałby mu się liść na odmułkę #eldo
tez mi to chodzi po glowie, ale nie wiem, bardziej do mnie jednak przemawia ze Mes zamula i sie poci za bardzo nad tym dissem wymyslajac kwieciste metafory i punche ktore tylko jego rozbawia
-
VerminatorX
Jeśli Mes chce ekstra dopiec Tedemu, to powinien eksponować swoje mocne strony czyli czysta dykcja i swoboda w przyspieszeniach - dwie rzeczy, których Tede nie ma.
diss się pojawi kiedy Mes je odchowa i pośle na studia, nie ma co pędzić, jakość dissu najważniejsza
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
40 minut easy do dissu
piszcie do bejbimamy zeby brala kaszojada do siebie, bo stary ma powazne sprawy do zalatwienia
Wierzę, że nie tylko diss wyjdzie dzisiaj o 17, wierzę również, że będzie dobry.
A co jeśli mes chciał oprzeć diss na głównym argumencie czyli hipokryzji tedego o ćpaniu, a Wini ukradł mu ten patent i zwiększa sie obsuwa?