Piwko Nie Można
Re: Piwko Nie Można
Kolejny singiel Kolejny hit
Ostatnio zmieniony 31 lip 2025, 0:33 przez xxxkawo, łącznie zmieniany 2 razy.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- rozklad_gaussa
tak, dzien dobry, tu playboi cantbeer
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Może nie ma Mesa ale jest on...
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
Ale to dudni 
- yungXpaproch
będzie słuchane w priusach 
ja pierdolę
playboi cantbeer poszedł w świat
i ten Belmondziak na początku 
Hahaha props za intro do kawalka zasmialem mocno
Ogolnie poza bitem to asluchalne dla mnie ale moze znajda sie amatorzy takiego rapu
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jest i klip
Światem kręcą pieniądze
Co jest, te ukrainki w ziomalskim klipie lepiej się ruszają, niż zawodowe polskie tancerki w mainstreamowych teledyskach z choreografią
Światem kręcą pieniądze
lygrys miał rację
Cantbeer powinien jebnąć koncept album, co track to nowy kurs i nowa klientela, w międzyczasie jakieś skity z granicy, wojennej Ukrainy czy inscenizowane rozmówki z Wołyniem w tle i scysjami z sebami ze stolicy, na płycie obowiązkowo kawałek pt. "Kurs na Lublin" w którym straszy jakiegoś starego dziada, który wyzywa go od banderowców którzy zajebali mu rodziców, że zakłuje go widłami które wozi w bagażniku, cały track w konwencji dialogu (tylko kto na ficie jako polski dziad).
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
I'll steal your honey like I stole your bike
- marmolad_k2
Pierwszego utworu słuchałem tak trochę ironicznie, ale ten nowy to już przypału słucham 
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
dr zjeb pisze: ↑01 sie 2025, 10:24 Cantbeer powinien jebnąć koncept album, co track to nowy kurs i nowa klientela, w międzyczasie jakieś skity z granicy, wojennej Ukrainy czy inscenizowane rozmówki z Wołyniem w tle i scysjami z sebami ze stolicy, na płycie obowiązkowo kawałek pt. "Kurs na Lublin" w którym straszy jakiegoś starego dziada, który wyzywa go od banderowców którzy zajebali mu rodziców, że zakłuje go widłami które wozi w bagażniku, cały track w konwencji dialogu (tylko kto na ficie jako polski dziad).
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Bez żadnej beki, to jest mega dobre
@xxxkawo racja, a beka jak nasze rodzime tancerki próbują twerkować w klipach i patrzysz z politowaniem jak zarzucają całymi plecami
@dr zjeb ale by się prawactwo zesrało, chłop by wystrzelił z popularnością w stratosferę i zamiast Octavią jeździłby w 4 lata Maybachem po Kijowie
@xxxkawo racja, a beka jak nasze rodzime tancerki próbują twerkować w klipach i patrzysz z politowaniem jak zarzucają całymi plecami
@dr zjeb ale by się prawactwo zesrało, chłop by wystrzelił z popularnością w stratosferę i zamiast Octavią jeździłby w 4 lata Maybachem po Kijowie
Tak, dzień dobry – tu Playboi Can’t beer 

5 gwiazdek za flow

5 za bit
5 za swag i drip

5 gwiazdek za flow
5 za bit
5 za swag i drip
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
I Sliwa
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia