[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
oKulTywowany

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes

Post autor: oKulTywowany »

Kolega mówił że Mes nagrał już diss i będzie KO dla Jacka
Kolega jest głuchy
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Mój ziomo pedofil insider mówił że dziś po północy ma wlecieć na streamingi
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

JANPALONY pisze: 01 sie 2025, 8:22
Mietek pisze: 01 sie 2025, 7:59 Dla mnie diss Winiego lepszy niż diss Tedego. Bo jak odpalam dissa to chce poczuć jakieś emocje i że to kąsa. Co z tego, że Tede płynniej nawinął, nie to jest dla mnie priorytetem w dissie.

Większa charyzma, większe repeat value. Kawałek Tedego mam wrażenie, równie dobrze mógłby nie być dissem.

co Ty dajesz Mietek, efekt świeżości na Tobie robi wrażenie. Tydzień temu jak Tede wypuścił swój kawałek to były emocje już na etapie zapowiedzi: czy to będzie diss, czy singiel i dwa wersy itd, a później jak wyszedł sam kawałek większość piała z zachwytu i od razu uznali wyższość Jacy. Stąd cała rozkmina o dynamice beefu. Kawałek Tedego się już osłuchał, wszedł na jego miejsce nowy. Zanim Mes wyda swój kawałek to już te oba nam się osłuchają. No nie tak to powinno wyglądać.
No zobaczę jeszcze po czasie, ale ja jak słucham rapera to lubię czuć, że jemu mocno chodzi o to o czym nawija i u Winiego mam to bardziej.

Tede to bardziej taki kawałek nagrał żeby sobie fajnie leciał w tle jak jajka na śniadanie robisz czy coś.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Zakładam, że Mes teledysk nagrywa i realizacja tegoż go opóźnia.

Zakładam też, że faktycznie może się zapętlił w narkomańsko-artystycznej niemocy i co by nie zrobił, to nie jest z tego zadowolony i tak kombinuje i kombinuje jak Kanye West w jaskini po ciemku.
gimb

Post autor: gimb »

ten typ mes twoje oczy mi mówiły tede nie chcemy tego bifu
what jerzy what jerzy kurde
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Wini elegancko, wielkie pięć dla tego kokainowego kurwiarza, jedziemy dalej
nic na potem
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

nie wiem, na ile te procesy są elastyczne, ale przyszła mi do głowy myśl, że mes teraz czeka na premierę swojej płyty - pierwotnie zapowiadana na 2024 r., natomiast w tym roku było info, że wyjdzie w okresie przedwakacyjnym, mamy połowę wakacji, płyty dalej nie ma
mes zaczepił tedego jakoś na początku kwietnia, może liczył, że jacek trochę szybciej odpowie i uda się zgrać beef z premierą, nie odpowiedział, to piotr odwiedził winiego żeby poddymić no i się udało
@Bolo
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Jak Mes faktycznie się zesrał tylko dlatego żeby wypromować swoją płytę którą każdy by inaczej miał w chuju jak wszystko po tbzd, to żałosny jest w chuj dwulicowy nara
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
gods bidness

"Wspomniane osoby" :eek:

Niezłą ekipę żeście zmontowali.

Obrazek
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

Burak pisze: 01 sie 2025, 10:52 Jak Mes faktycznie się zesrał tylko dlatego żeby wypromować swoją płytę którą każdy by inaczej miał w chuju jak wszystko po tbzd, to żałosny jest w chuj dwulicowy nara
brałeś jakiś inny scenariusz w ogóle pod uwagę? to wszystko jest promo płyty. Musi wrócić głośno po latach nieobecności, stąd na God Bless tyle osób powymieniał.

Płyta z tego co wiem jest przesunięta na jesień, tak więc jak będzie czekał z odpowiedzią do września czy października, to musiałby chyba rzucić jakąś bombę atomową żeby mu Dżejsa odpowiedział. Choć, co ja tam wiem.
Awatar użytkownika
gods bidness

Niech ktoś zmieni tytuł temat na Beef: Tede-Wini-Mes, bo główny bohater póki co jest niewymieniony w tytule.

TO O TOBIE TEDE!!!!

Obrazek
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Prawie mnie przekonaliście z tym Winim, ale drugi raz nie odpalam bo jeszcze czar pryśnie.
Co do Mesa, to ja gdzieś tam się łudzę jeszcze, że on nadal potrafi, że diss będzie dobry i usprawiedliwi czas oczekiwania, ale rozum podpowiada, że będzie na odwrót.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

JANPALONY pisze: 01 sie 2025, 11:09 brałeś jakiś inny scenariusz w ogóle pod uwagę? to wszystko jest promo płyty. Musi wrócić głośno po latach nieobecności, stąd na God Bless tyle osób powymieniał.
Szczerze to miałem nadzieję że zesral się bo według niego to nie jest hip hop, ale masz rację, naiwny jestem
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

^jak występowali razem u Kapoty, czy wzajemnie wspominali o sobie w swoich kawałkach - kilkukrotnie, to wtedy był hiphop :lol:

w sumie od kawałka z Kapotą do dziś Tede odjebał więcej typowo hiphopowych rzeczy niż w latach wcześniejszych :rotfl:

Mesowi ktoś policzył, że Tede odpowie i w to poszedł.
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

pierdolongo ostre tutaj uskuteczniacie

Mesowi nigdy nie zależało aż tak bardzo na liczbach i nigdy nie kalkulował tak jak to jest tutaj całkowicie z dupy sugerowane

wg mnie jemu chodzi o dziedzictwo swojej muzyki, a nie chwilowe zadowolenie internetowego gremium, dlatego pewnie siedzi i dłubie aby wydać kawałek, który w jego ocenie będzie po prostu dobrym dissem

za 10 lat nikogo nie będzie interesowało czy odpowiedź była po 5 minutach czy po 30 dniach - finalnie patrząc wstecz będzie liczyło się kto wygrał beef i kto nagrał lepsze dissy
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Może faktycznie zaplątał się trochę w jakimś ciągu i nie potrafi z niego wyjść.

+ to co powyżej.
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Dopiero przesłuchałem diss winiego i sumie 1.0 wini
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Mes go zje i wysra, mieć na tacy najsłabszego jacule od lat ( chlop przegrał beef z suja ths klika)

Największym plusem tego beefu jest to że slizgawka bardziej hiphopem żyje przez ten temat. Widze totalnie nowych użytnikow, którzy dyskutują kiedy będzie odpowiedź, tych którzy pisza dawaj piotrek albo ale diss jacula. Super to wygląda
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Żeby zjeść i wysrać, to by musiał nagrać wpierw odpowiedź
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

FruitOffTheWall pisze: 01 sie 2025, 12:01 Mes go zje i wysra, mieć na tacy najsłabszego jacule od lat

Największym plusem tego beefu jest to że slizgawka bardziej hiphopem żyje przez ten temat. Widze totalnie nowych użytnikow, którzy dyskutują kiedy będzie odpowiedź, tych którzy pisza dawaj piotrek albo ale diss jacula. Super to wygląda
Tak jest
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
ODPOWIEDZ