Problemy w działaniu forum
Moderator: Moderatorzy
Re: Problemy w działaniu forum
Używasz jakiegoś VPNa czy coś? Ze względu na to że 2cztery7 flexip było codziennie 1800 aktywnych gości nawet o 3 w nocy z jakichś krajów typu Brazylia, Gwatemala, Vietnam, Francja czy inny Ekwador został włączony firewall Cloudflare dla krajów spoza PL (oczywiście z pominięciem legitnych botów). Procent rozwiązania captchy dla tych krajów to 0.5% requestów, tak że nie wyglądało to na legitny ruch i ichniejszą polonię 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
taaa kurwa to samo mam i już mnie to wkurwia
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Powinno się rzadziej wyświetlać
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
ofc że vpn był, ale tyle razy się ten cloudware ladowal że przesada w 5 min z 5 razy xd
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Jak ci się IP często zmieniało to tak mogło być
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Przeleciałem po znalezionej liście najpopularniejszych systemów filtrujących dla korpo (FortiGuard, Symantec, Cisco, Trend Micro, Barracuda), nigdzie nie było gotowego przypisania, więc powysyłałem tickety z prośbą o przypisanie "forums" lub jeśli nie było "entertainment" - chociaż przy tym drugim trochę boję się, czy nie zaszkodzi komu innemu, bo jestem w stanie wyobrazić sobie sieci służbowe, w których zablokowane są wszystkie strony okołorozrywkowe i NIEbiznesowe i lepsza była żadna kategoria, niż taka.
Oczywiście to tylko wnioski, które muszą przejść jeszcze przez weryfikację, także efektów nie zobaczysz pewnie od razu, ewentualnie możesz obczaić czego używają u was, bo może tam akurat nie wysłałem
@mas
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Za 40 minut zaczynam 2 tygodniowy urlop wiec dam znac pod koniec sierpnia ale dziękuję pięknie za ogarniecie tematu, bedzie łatwiej wrocic, dam znac po powrocie
Mnie wczoraj wkurwiła ta weryfikacja, czy jestem człowiekiem, pisałem posta, dałem wyślij i wszystko się skasowało, a człowiekiem jestem.
Mnie z kolei ostatnio wkurwia przeglądanie forumka na tapatalk, nie tyle co wylogowuje mnie, co wyrzuca do poziomu wyboru forów. I co ciekawe, dzieje się tak zazwyczaj przy dojechaniu do tego samego posta w danym temacie. No i zdarza się to na okrętkę, tak od paeu dni
- zemsta1camzata
wystarczy vpn wyłączyć
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Mnie wkurwia Bolo
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ja nie mam włączonego i lece na firefox, win7 a i tak mnie ostatnio często sprawdza.
To normalne ze cloudflare wywala teraz czesto internal server errory jak odswiezam forumek po X czasu? Troche irytuje ze samo odswiezenie nie laduje ponownie strony tylko biala strone z errorem i musze wklepac znowu strone w tym polu na url zeby mi weszlo
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Mam wrazenie ze to nie cloudflare tylko proxy na serverze ale no pisze cloudflare na dole
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Mam wrazenie ze to nie cloudflare tylko proxy na serverze ale no pisze cloudflare na dole
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
poka screen jak to wygląda następnym razem
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Spoiler

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Wygląda mi to na błąd po stronie cloudflara, a nie forumka
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- zemsta1camzata
Przez ten cloudflare nie działa też tapatalk będąc zagranicą. Jak przełączę się na dane komórkowe polskiej karty SIM to normalnie się odświeża, przy WiFi zagranicznym już nie
jaki dresscode? w klubie w dresach
Potwierdzam, przy WiFi na innym kontynecie zagranivznym alho wypierdala albo ładuje niemiłosiernie często i długo (jakis error mi na czerwono o wskoczył ze sie czas urządzenia nie zgadza przez inną strefe czasowa czy cos takiego ale zamknąłem za szybko zanim screena zrobilem)