[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
Jak słyszysz wini i myślisz sobie raper no to spoko, ale ja niekoniecznie
wyjebane mam co sobie myślisz napisałem jakie są fakty
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
z faktami się nie dyskutuje
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
This, przecież widząc sam tytuł + dopisek, że to diss, nie można było się spodziewać niczego innego.
+ props za wyprzedzenie Mesa, co w sumie nie było trudne, ale jednak się zdecydował wtrącić
- gods bidness
Tede sygnalista konfitura rozjebany koncertowo stylem treścią i charyzmą. Bit też zajebisty.
Winni jest hiphopem ale stawianie jako rapera w tej samej linii co Mes Tede czy nawet Numery to jest zart
Ostatnio zmieniony 31 lip 2025, 13:26 przez Megidox, łącznie zmieniany 1 raz.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Numera trzeba stawiać jeszcze niżej akurat.
“I’m Weezy F and the F is for flame
Eat these rappers chef of the game.”
Eat these rappers chef of the game.”
Spoiler

Rozumiem, że 10 lat minęło, ale to już dobrze nie wygląda.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ale to musi capić
@WeezyBaby co Ty mówisz eKolego
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
nikt go tak nie nazywa ale freak fighterem już tak, masz jakiś problem z dedukcją kamil xD
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- gods bidness
przecież tedunio to normalny chłopak z dobrego domu nie żaden ogr klatkowy zią, wyjebane ma w jakiś półświatek, on chciał tylko przypudrować sobie nosek ej, nie obchodzi go ulica ej, sześćdziesiona się rozpruła ale jego nie interesują kryminalne koneksje zią, jaki łańcuch dostaw, jakie grube ilości, tedunio chciał tylko przypudrować sobie nosek
Spoiler
zią
Taka prawda. I nie ma co z tym dyskutować. Każdy przygłup nazywający kogoś 60/kapuś/snitchHubson99 pisze: ↑31 lip 2025, 13:06 Czy ja dobrze rozumiem, że jakiś diler się rozjebal na tedego, że kupowal od niego towar hurtowo, a jakieś niedojeby się prują, że powiedział, że tak ale nie hurtowo XD was pseudo prawilniacy się powinno jebac i nie patrzyć czy zwieracz krwawi. Po co jaca miałby się dawac skazać za jakichś prawilniaków?
Normalni ludzie w dupie maja wymyślone zasady wśród bandy złodziei i degeneratów. Jeśli są tak skłonni do przestrzegania zasad, to niech przestrzegają zasad kodeksu karnego i nie będą mieć problemów.
Im większy prawilniak tym większy debil.
- gods bidness
Jak Tede nie odpowie, to przegrał, a jak odpowie, to jak zwykle nie dotrzyma słowa. Co za śliska żmija, co kochani? 
Ale z tym wąchaniem koksu po kiblach, dajcie spokój, kto to widział.
Dodano po 25 minutach 26 sekundach:
Haha dopiero się skapnąłem, że do tego jest teledysk, jeszcze lepsze.
Jak ktoś mówi, że Wini wypada z bitu, to jest upośledzony jakiś. Ze dwa razy rymu nie dał (albo dał nie tam gdzie trzeba), ale bitu się trzyma elegancko.
Ale z tym wąchaniem koksu po kiblach, dajcie spokój, kto to widział.
Dodano po 25 minutach 26 sekundach:
Haha dopiero się skapnąłem, że do tego jest teledysk, jeszcze lepsze.
Jak ktoś mówi, że Wini wypada z bitu, to jest upośledzony jakiś. Ze dwa razy rymu nie dał (albo dał nie tam gdzie trzeba), ale bitu się trzyma elegancko.
wini bedzie sie napierdalał, mes siedzi w sztabie. taki był plan od początkuBeefy - w to się nie bawię, ziom
Młodzi muszą się wprawiać - ja siedzę w sztabie, mów mi "Amber Gold"
xD
Kawałek wyjdzie jutro o 17:00 z tytułem "powstanie Warszawskie" gdzie głównym wątkiem będzie jak cała wwa jedzie z Jacula