Syn Tedego to kiedyś rozkminiał na grupce albo discordzie, bo ludzie zwracali mu na to uwagę i twierdził, że to najlepszy czas na premierę i mają to obcykane. No nie wiem.TrifeLife pisze: ↑28 lip 2025, 6:57 Co do wyświetleń Tedego - nie mam zielonego pojęcia jak działa algorytm YouTube, ale znam dobrze FB i X.
Tam ważny jest efekt pierwszego pierdolnięcia algorytmowego, czyli wypychanie na tajmlan rzeczy, które dobrze wystartowały.
Jak on to wrzuca o 24.00 w czwartek to moim zdaniem nigdy nie złapie tego efektu, bo oczywistym jest, że większość wtedy śpi.
Chociaż może YouTube działa inaczej, przyznaję uczciwie - nie znam tej platformy w ogóle.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
Okej, poniedziałek rano, 108h godzin od dissu Tede minęło, a Mes dalej nie odpowiedział. Dla mnie beef wygrywa Tede. Jeśli Mes coś wypuści, to nie zamierzam już tego słuchać, bo po prostu przegrał na zasadach sportowych. To jest beef a nie cukierkowe gówno dla pieniędzy.
Ja pierdole, co za zjebane przebodźcowane czasy, że jak ktoś odpowiedzi nie wrzuci po godzinie jak zakatarzony, bo nie ma lepszych rzeczy do roboty by cisnąć 50latkowi, to jebać i już go to nie interesuje XD
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Bez kitu poczekajcie chwilę, lepiej tryhardowac dłużej i celny diss nagrać, niż ślepakami strzelać od razu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Jeśli piszecie do mnie to proszę konkretnie po ksywach, a nie takie walenie po omacku. Tu nie chodzi o bodźcowanie, sranie, tylko po prostu o kulturę beefu w Polsce. W polskim beefie chodzi o to, żeby pokazać skill w nawijaniu, pisaniu i składaniu - jak najszybciej. W tydzień to każdy potrafi nagrać dobry kawałek, zrobić research, zastanowić się 20 razy nad niektórymi wersami. U nas tradycja jest taka, że lecimy na żywioł.
Bez kitu @Milahovic poczekaj chwilę, lepiej tryhardowac dłużej i celny diss nagrać, niż ślepakami strzelać od razu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Nie no Mes nie ma już co odpowiadać, bo hiphopowy autorytet i sędzia rapowego sądu najwyższego uznał beef za skończony po przekroczeniu wymyślonego przez siebie czasu na odpowiedź.
-
VerminatorX
Słowa "Kultura" i "beef" nigdy nie powinny występować koło siebie.
a kto wprowadził taką zasadę?
wiadomo, że w poprzednich beefach raperzy tak robili i zwyczajnie publika się do tego PRZYZWYCZAIŁA.
w obecnych czasach lepiej właśnie wysilić się trochę, napisać i nagrać jakiś konkret i tyle. dodatkowo wrzucić to w youtuba i streamingi tak żeby zmonetyzować słuchalność.
A kto wprowadził zasadę, że na wigilie jemy pierogi? Tradycje same się tworzą.
Zmonetyzować, zmonetyzować, zmonetyzować. No i właśnie dlatego ja się z tego pedalskiego beefu wypisuje. Eot.
Zmonetyzować, zmonetyzować, zmonetyzować. No i właśnie dlatego ja się z tego pedalskiego beefu wypisuje. Eot.
ja też bym wolał żeby tu kulturę i zajawę było czuć, bo też tak jak Ty (chyba) noszę rondel (mentalny czy realny nazwij to jak chcesz), ale niestety mamy czasy jakie mamy i bierzmy ten rap takim jakim jest. a następnie mówmy czy jest dobry czy nie, zamiast mówić raperom co powinien robić, a czego nie (szczególnie starym wyjadaczom)
Zwłaszcza, że można wywnioskować, że Mes miał opiekę nad dzieckiem w ten weekend, więc tym bardziej zrozumiałe
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- marmolad_k2
Tekst beefu ma już napisany, wystarczy zerknąć w odpowiedni temat na forumku 
- gods bidness
Obawiam się, że Mes może mieć syndrom Kanye Westa. Ma już napisane ze 3 różne kawałki, a teraz je "upiększa, udoskonala, dodaje smaczki", żeby na końcu wypuścić przekombinowane gówno, oby nie.

Tylko, że to Tede 3 miesiące odpowiadał na zaczepkę z God Bless i to on wrzucił kawałek 10 dni temu z premierą na 3 dni temu, bo "monetyzacja spotify", o czym sam mówił.Milahovic pisze: ↑28 lip 2025, 9:12 Okej, poniedziałek rano, 108h godzin od dissu Tede minęło, a Mes dalej nie odpowiedział. Dla mnie beef wygrywa Tede. Jeśli Mes coś wypuści, to nie zamierzam już tego słuchać, bo po prostu przegrał na zasadach sportowych. To jest beef a nie cukierkowe gówno dla pieniędzy.
Tede odpowiadał na zaczepki, nie było jeszcze beefu. Na zaczepki można odpowiadać nawet po roku. Beef i zobowiązanie zaczyna się od pierwszego kawałka. Doskonale rozumiem, że Mes mógł się zajmować synem, ale mógł też w tym czasie pisać tekst a w nocy to nagrać. Przecież to on dążył do tego starcia, więc powinien mieć priorytety.
Nie rozumiecie mojego punktu widzenia - osadzonego w kulturze, więc kończę dyskusję bo nie ma to sensu. Eot.
Nie rozumiecie mojego punktu widzenia - osadzonego w kulturze, więc kończę dyskusję bo nie ma to sensu. Eot.
Niech Tede w końcu puści tą odpowiedź na brak odpowiedzi.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
-
arystokrata91