[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
MonsieurHibou
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
Kurator - ogólnie na Spoti wrzuca się z minimum tygodniowym wyprzedzeniem (a zwykle dłużej) i track dopiero czeka na premierę, by miał szansę być lepiej złapany przez algorytmy i mógł dostać się na playlisty spoti. To standardowy zabieg na tej platformie.
Po tych wyswietleniach mozna wnioskowac ze diss tedego zalapal sie tylko na algorytm slizgawki 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
w stosunku do jego aktualnych wyników to właśnie zajebisty wynik
TDF był uważany za banana jeszcze przed solowymi płytami, na jakimś backstageowym materiale była mowa że miał całą kolekcje sprowadzanych air maxów w czasach kiedy jego ziomki z WWA biegały w jednej parze butów losowej firmy, zresztą jego stary był szefem kancelarii już w 1994
300k pod niezapowiedzianym dissem który nie jest jednocześnie jakimś bangerem do fury jak Not like us Kendricka to spoko wynik
Jak nie zapowiedzianym jak zapowiedzianym? 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
To jebać może mam kulawą pamięć, ale wydawało mi sie że on nie zapowiadał tego w stylu o godzinie takiej i takiej wlatuje diss na Tego Typa Mesa albo odliczanie nastawionej premiery na youtube, tylko wiadomo było że jak nagra to puści. Zresztą chuj w to, props dla małolatów którzy jak sie dissują to wpierdalają kawałki na yt z obrazkiem w paincie jako cover i jazda z oponentem, wbite w jakieś planowanie kalendarza na spotify i pytanie menagera czy możesz puścić diss jutro, czy trzeba poczekać z premierą bo sie żyd obrazi 
@Hasan zapowiadał
https://www.youtube.com/watch?v=vD9KZOxhFOE
Nie wiadomo było wtedy jednak czy to będą 2 wersy czy cały diss.
https://www.youtube.com/watch?v=vD9KZOxhFOE
Nie wiadomo było wtedy jednak czy to będą 2 wersy czy cały diss.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ale to nie byla taka typowa zapowiedz pare dni wczesniej na socailach ze bedzie diss tylko taka zajawka pare godzin przed premiera i nikt nei wiedzial co to bedzie czy normalny kawalek z jakimis linijkami w kierunku mesa czy pelnoprawny diss
chłop dostarcza argumentów tedasowi, żeby beef trwał dalej 
- rozklad_gaussa
ma ktos moze zarchiwizowane te storki? bo spadlo ze strimabla
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Haha ale epicka glebakon rafal pisze: ↑27 lip 2025, 21:33 Haha piękne
https://youtube.com/shorts/RA2hSOcX0QY? ... XSfnnFGpNN
Wielkie 5 dla Was
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- rozklad_gaussa
dzieki, ale nie o to chodzi, tam byly filmiki
e: doszlo do akcji w stylu swallowed pardon
e: doszlo do akcji w stylu swallowed pardon
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- TooMuchSmoke
Obawiam się, ze Messerszmidt poleci w kierunku swoich dziwnych i nieco cringowych gier słownych, które od jakiegoś czasu sobie upodobał + makaronizmy i zawiłe, nieczytelne pancze. God Bless rozkminić bez geniusa nie idzie jak dla mnie xd no i oby tu nie było tak samo
kurwa oszczańcu, wytrzeźwiej albo nie i nagrywaj kawałek, ile można czekać
mes dopiero jazzowy bit klepie na tym swoim samplerze, calma
Co do wyświetleń Tedego - nie mam zielonego pojęcia jak działa algorytm YouTube, ale znam dobrze FB i X.
Tam ważny jest efekt pierwszego pierdolnięcia algorytmowego, czyli wypychanie na tajmlan rzeczy, które dobrze wystartowały.
Jak on to wrzuca o 24.00 w czwartek to moim zdaniem nigdy nie złapie tego efektu, bo oczywistym jest, że większość wtedy śpi.
Chociaż może YouTube działa inaczej, przyznaję uczciwie - nie znam tej platformy w ogóle.
Tam ważny jest efekt pierwszego pierdolnięcia algorytmowego, czyli wypychanie na tajmlan rzeczy, które dobrze wystartowały.
Jak on to wrzuca o 24.00 w czwartek to moim zdaniem nigdy nie złapie tego efektu, bo oczywistym jest, że większość wtedy śpi.
Chociaż może YouTube działa inaczej, przyznaję uczciwie - nie znam tej platformy w ogóle.
Mes pewnie wypusci diss podczas nastepnej Tedenovelive.
Przynajmniej tak powinien zrobic, zeby bardziej zabolalo.
Przynajmniej tak powinien zrobic, zeby bardziej zabolalo.
- qualite_de_schizoide
większość premier niemieckich rapowych tracków na youtube właśnie się odbywa z czwartku na piątek najczęściej, o której godzinie dokładnie to trudno mi powiedziećTrifeLife pisze: ↑28 lip 2025, 6:57 Co do wyświetleń Tedego - nie mam zielonego pojęcia jak działa algorytm YouTube, ale znam dobrze FB i X.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze