W.E.N.A. - Wyższe dobro (2007)
- MyEvenement
Re: W.E.N.A. - Wyższe dobro (2007)
Ale mam sentyment do tej produkcji, czasy technikum, ehh byłem sajko tego nielegala. Super zwrotka Blefa, piękne bity i wena dobrze dawal
Mam to samo. Mimo, że byłem do liceum parę lat po wydaniu tej płyty to na każdej imprezie musiało w końcu polecieć SALUTUJ
Poznałem ten album stosunkowo późno bo długo po latach jego świetności, ale bardzo się spodobał dla mnie i czasem wracam.
Coś innego od Weny warto sprawdzać bo szczerze mówiąc tylko ten album i Monochromy znam?
Coś innego od Weny warto sprawdzać bo szczerze mówiąc tylko ten album i Monochromy znam?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Ach ten sentymencik
Dodano po 58 sekundach:
Nie wiem czemu ale ten numer odpala we mnie jakies schowane pod kopula emocje ktorych inne kawalki nie potrafia wzbudzic
Dodano po 40 sekundach:
Dobra ok wiem chyba czemu to tzw nostalgia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
WesolyJozek
Pewnie dużo katowałeś swego czasu, też mam kilka takich numerów.Nie wiem czemu ale ten numer odpala we mnie jakies schowane pod kopula emocje ktorych inne kawalki nie potrafia wzbudzic
też uwielbiam ten numer i trafia do mnie inaczej niż większośc, zwłaszcza wers Bez sensu wkurwiam się znów szukając pretekstów
- marmolad_k2
Ja uwielbiam ten, mój faworyt z płyty.
Imo Monochromy EP. Dobry WENA, dobry quiz - imo lepsze niż wyższe dobro o półkę
Ja zaczalem tez nie tak wczesnie bo tak w 2011 jakos. Ale jestem sajko wiec ja bym radzil wszystko sprawdzic, no moze oprocz tej epki z voskovymi i sariusem ktorej nigdy nie lubilem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- qualite_de_schizoide
ten track to jest 10/10 klimat, tekst, bit, wszystko kurwa
chuj mnie boli co se napiszesz na forze