[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY
ŚMIERĆ ŚMIERĆ ŚMIERĆ
ŚMIERĆ ŚMIERĆ ŚMIERĆ
Ostatnio zmieniony 26 lip 2025, 17:02 przez wujot, łącznie zmieniany 1 raz.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
musiał się przejęzyczyć chłop, raczej chciał powiedzieć slava kokainie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Mógłby Mes wypuścić ten diss, bo już w dziwnym kierunku temat idzie.
Przyznam, że kawałek Tedego podoba mi się bardziej niż się na początku spodziewałem. Nie uważam żeby to było coś wybitnego, ale przyjemnie mi się go słucha i już parę razy do niego wracałem od pierwszego odsłuchu. Nigdy nie słuchałem Tedego, także nie mam porównania, może wcześniej jego dykcja była krystalicznie czysta, w każdym razie nie odczułem tutaj jakichś problemów z tym.
No ale zgadzam się, że to dupy nie urywa, liczę, że to celowo najlepsze zostawione na potem. Przy czym bliżej mi do twórczości Mesa, także kibicuję też jemu aby nagrał dobry kawałek, bo to kto wygra mi nie robi różnicy.
Przyznam, że kawałek Tedego podoba mi się bardziej niż się na początku spodziewałem. Nie uważam żeby to było coś wybitnego, ale przyjemnie mi się go słucha i już parę razy do niego wracałem od pierwszego odsłuchu. Nigdy nie słuchałem Tedego, także nie mam porównania, może wcześniej jego dykcja była krystalicznie czysta, w każdym razie nie odczułem tutaj jakichś problemów z tym.
No ale zgadzam się, że to dupy nie urywa, liczę, że to celowo najlepsze zostawione na potem. Przy czym bliżej mi do twórczości Mesa, także kibicuję też jemu aby nagrał dobry kawałek, bo to kto wygra mi nie robi różnicy.
- oKulTywowany
Chciałabym poczytać
Ten typ Mes pisze diss na Tedego
Ten typ Mes pisze diss na Tedego
This page is no longer available.
Ten Typ Mes pisze diss [relacja live tekstowa]
In loving memory of forumeg
In loving memory of forumeg
17:35
Są już pierwsze dwa wersy.
Witam cię jacku tu ten typ mes
pękniesz jak dziury moich ex
17:40
skreślił i zaczyna od nowa.
Są już pierwsze dwa wersy.
Witam cię jacku tu ten typ mes
pękniesz jak dziury moich ex
17:40
skreślił i zaczyna od nowa.
17:50
Dzwoni do stasiaka po historie nieznane powszechnie
17:51
Otrzymuje sms : oddzwonię
Dzwoni do stasiaka po historie nieznane powszechnie
17:51
Otrzymuje sms : oddzwonię
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
17:58
Szuka zwijki w garderobie przebierając między kapeluszami, ale nie może jej znaleźć.
18:13
Udaje się do kuchni po makaron.
Szuka zwijki w garderobie przebierając między kapeluszami, ale nie może jej znaleźć.
18:13
Udaje się do kuchni po makaron.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Bandera to też u nich nie jest "ogólnokrajowy bohater", tylko na zachodniej ukrainie, która z polską miała beef po tym jak ich zdradzilismy w wojnie z bolszewikamiTrifeLife pisze: ↑26 lip 2025, 14:18 O tej Kanadzie nie wiedziałem, dzięki za info, dlatego podkreśliłem "chyba".
Ale to też nie są bohaterowie narodowi, tylko piąta woda po kisielu.
Z tymi zaproszeniami to czy ja wiem?
Przecież sami Ukraińcy teraz masowo protestują, to co? Są "prorosyjscy"?
Nie dajmy się zwariować.
Czym innym jest krytyka patologicznych obszarów tego kraju, a czym innym wspieranie czy usprawiedliwianie działalności rosyjskiej.
No nie tylko, choć rzeczywiście masz rację z tym zachodem - tu jest szczególne natężenie.
Im dalej na wschód tym rzeczywiście rośnie niechęć, ale flagi banderowskie są obecne podczas uroczystości w całej Ukrainie, z resztą nawet Błaszczak i Niedzielski mają zdjęcia na ich tyle.
Na ten moment wygląda, że rdzeń dissu Mesa będzie oparty na tym, że Tede się rozjebał, już widać, że pod to szyje.
Szczerze? Ambiwalentnie to wygląda, gdy rasowy lewar o aparycji dwurury się zabiera do tego, bo Tede to nie Wilku czy TPS, co całą karierę oparli na jebaniu policji.
Może jakby RS77 był na wolności i Mes jakieś wspólne nagranie z przekazem od "dobrych ludzi" na temat nakręcił, to by było to śmieszne, a tak - no zobaczymy, jak to wyjdzie.
Im dalej na wschód tym rzeczywiście rośnie niechęć, ale flagi banderowskie są obecne podczas uroczystości w całej Ukrainie, z resztą nawet Błaszczak i Niedzielski mają zdjęcia na ich tyle.
Na ten moment wygląda, że rdzeń dissu Mesa będzie oparty na tym, że Tede się rozjebał, już widać, że pod to szyje.
Szczerze? Ambiwalentnie to wygląda, gdy rasowy lewar o aparycji dwurury się zabiera do tego, bo Tede to nie Wilku czy TPS, co całą karierę oparli na jebaniu policji.
Może jakby RS77 był na wolności i Mes jakieś wspólne nagranie z przekazem od "dobrych ludzi" na temat nakręcił, to by było to śmieszne, a tak - no zobaczymy, jak to wyjdzie.
- scam_sakawa
Z każdym kolejnym odsłuchem mi siada bardziej ten diss Tedzika. Szkoda, że głos już bez podjazdu do czasów N2E.
Mam przeczucie, że Tede nagra jeszcze coś lepszego i to była jedynie rozgrzewka z jego strony.
Mam przeczucie, że Tede nagra jeszcze coś lepszego i to była jedynie rozgrzewka z jego strony.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, Mes powinien znacznie szybciej odpowiadać, tego samego wymaga od Tede z powodu braku rodziny. Pierwszy diss Tede jest okej jako rozpoczęcie beefu. Panczy średnio, obszczane spodnie, ćpanie, no nic odkrywczego, ale wersy generalnie zaskakująco dobrze poskładane. Jeśli dorzuci jakieś info od obozu anty-Mes w drugim dissie i w takim stylu, to może być naprawdę ciekawy beef.
Mes powinien teraz nagrać diss który bardziej skupia się na melodyczności i repeat value niż argumentach, ale jednocześnie zrobić tak żeby Tede odpowiedział. Moim zdaniem również jest w stanie ładnie posklejać wersy. Póki co 1:0 Tede.
Mes powinien teraz nagrać diss który bardziej skupia się na melodyczności i repeat value niż argumentach, ale jednocześnie zrobić tak żeby Tede odpowiedział. Moim zdaniem również jest w stanie ładnie posklejać wersy. Póki co 1:0 Tede.
-
arystokrata91
Oby mes nie poszedł w tę prawilnosc i jebanie policji…
Jak może być Tede 1:0 jak Mes jeszcze nic nie nagrał?
No to jak Mes odpowie to będzie mogło się zmienić na 1:0 dla Mesa. Póki co Tede nagrał i wygrywa.
Normalnie. Jak komuś zajebiesz i ten drugi poczuje to jest 1:0 dla ciebie i może być 1:1 jak druga strona odpowie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Uważam też, że Ten Typ Mes wygrał los na loterii tym beefem, jeśli odpowie super dobrze i pokona Tede, to drzwi do świata patocelebrytów otwarte. No i pieniądze.
Może być wygrana nokautem jak coś grubego wejdzie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ