Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
isak za jacksona, tadek musisz
a tak serio to pójdzie do arabii pewnie
a tak serio to pójdzie do arabii pewnie
liverpool ponoc szykuje juz oferte za Isaka, a Szwed nie widzi innego kierunku niz Anfield
dla mnie za tydzien bedzie atak Ekitike-Isak, Diaz'a przyklepie Bayern, a rownoczesnie sciagna Szweda, Liverpool jest w zbyt duzym sztosie i nie do ogarniecia w tym okienku oby wybral inny kierunek, nawet nie ma zadnej sensownej opcji oprocz The Reds, jedynie Real po pozbyciu sie Rodrygo
Newcastle sklada oferte za Sesko, w sumie jak dla nich dobry nastepca
dla mnie za tydzien bedzie atak Ekitike-Isak, Diaz'a przyklepie Bayern, a rownoczesnie sciagna Szweda, Liverpool jest w zbyt duzym sztosie i nie do ogarniecia w tym okienku oby wybral inny kierunek, nawet nie ma zadnej sensownej opcji oprocz The Reds, jedynie Real po pozbyciu sie Rodrygo
Newcastle sklada oferte za Sesko, w sumie jak dla nich dobry nastepca
Ostatnio zmieniony 24 lip 2025, 17:58 przez travis1, łącznie zmieniany 1 raz.
ja nie do końca jeszcze przetworzyłem to co wydarzyło się to tej pory (Wirtz, Ekitike) a wygląda na to że oni serio idą po tego Isaka i FSG daje zielone światło na transfer
zaraz się okaże że niepotrzebnie Salaha przedłużali bo chłop przestanie być pierwszym wyborem
przecież opchnięcie Diaza i kupno Isaka wygląda idiotycznie, wyłożenie 200 baniek na 2 graczy o podobnym profilu i wejście w sezon z 3 skrzydłowymi, z czego jeden ma 33 lata, a drugi jest fanatykiem szpitali
Old Trafford w City, to Ederson już chyba spokojnie może lecieć do Turcji
- ConeyIsland
raczej za ortegę a nie edersona
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
- rozklad_gaussa
9 bramek w lidze maks
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- ConeyIsland
Albo drugi haaland
albo drugi Darwin
Imo, 20+ goli
albo drugi Darwin
Imo, 20+ goli
Luźno 10+ jak Moratarozklad_gaussa pisze:9 bramek w lidze maks
Joao Felix w Al-Nassr za 52mlne.
Ciekawe, że Forest jeszcze grozi jakimś pozwem do federacji, bo Totki proceduralnie dały ciała na max.
Forest's bosses shut down lines of communication with Spurs, accusing them of an illegal approach for Gibbs-White and a breach of the confidentiality clause in his contract, which prevented any public release of the value of his buy-out clause.
Forest made it clear in letters to both Tottenham and Gibbs-White's agent that they reserved the right to pursue legal action in the future.
o kurde ale kwota, felix lacznie to z 250mln euro kosztowal XD i w wieku 26 lat do Arabii, przehajp totalny,
za to Bayern wytargowal 75mln euro za Luisa Diaza, juz oficjalnie, takze no teraz wszystko na Isaka
za to Bayern wytargowal 75mln euro za Luisa Diaza, juz oficjalnie, takze no teraz wszystko na Isaka
myślałem, że nic lepszego niż ojebanie mendego i kulibaliego do arabuw się nie wydarzy, a oni znów ratują
hah, nie tylko liwerpurz gra w tym sezonie w football managera
Rymekk pisze: ↑27 lip 2025, 12:40Ciekawe, że Forest jeszcze grozi jakimś pozwem do federacji, bo Totki proceduralnie dały ciała na max.
Forest's bosses shut down lines of communication with Spurs, accusing them of an illegal approach for Gibbs-White and a breach of the confidentiality clause in his contract, which prevented any public release of the value of his buy-out clause.
Forest made it clear in letters to both Tottenham and Gibbs-White's agent that they reserved the right to pursue legal action in the future.
To wideo też tak nie wygląda za fajnie, bardziej jakby mu Marinakis wcześniej pistolet przystawił do skroni
- ConeyIsland
Wtf??!