Football Manager

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

2do5

Re: Football Manager

Post autor: 2do5 »

pozniej to już city i liwerpurz wchodzą z ofertami po 150mln jak wyhodujesz jakiegoś dojebanego wonderkida, no ale kasztanami się nie interesują jak czasami araby
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

U mnie - 2035 jakoś rok - już rzadziej znaczniej widzę sprzedaż powyżej 100 mln. Barca i PSG natomiast co okno czy dwa składają mi oferty za graczy "zawodnik pierwszego zespołu". Zawodnicy ci są wyceniani u mnie z reguły na 50 - 100 mln tylko a po przejściu do takiej barcy jak stają się "ważnym zawodnikiem" wartość ich skacze nieraz i 3krotnie. O, jeszcze Lille i Atletico w sumie co jakiś czas sie odzywa do mnie. Z angielskich natomiast everton w sumie najczęściej niechcianych moich lubił podbierać
IlePlacisz

Post autor: IlePlacisz »

Orientuje się ktoś gdzie znajdę aktualizację lig na sezon 25/26, chodzi mi głównie o ekstraklasę i 1lige? Na sorttitoutsi w tym najnowszym update dalej są takie same drużyny.
Kalom

Post autor: Kalom »

https://fmpr0.com/

a zobacz to
IlePlacisz

Post autor: IlePlacisz »

niestety ale lipa, nigdzie nie ma takiego update :(
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Obrazek

najnormalniejszy sezon w Premier League (35/36)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

🔥🔥🔥 @@bolo
choć nie powiem, awansowałem kiedyś z 1. ligi do Esy z 7. miejsca
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

cholibka, znowu się wkręciłem :lol:

5 sezonów Cadiz za mną, w 4 wygrałem ligę europy, zaliczając dość fajny run, ale też prawda że pierwszy poważny przeciwnik dopiero w finale.
trochę beka, bo ta Chelsea dorzuciła sobie Gyokeresa i tym samym składem w w następnym sezonie opierdoliła 5-1 barcelonę w finale LM :lol: a ja totalnie pokpiłem sprawę i odpadłem z Napoli w 1/8 LM mając w pewnym momencie 3-0 w meczu :damn:
Spoiler
Obrazek
Teraz będę próbować atakować tytuł, ale no Real wykręca chore wyniki pod Xabim Alonso i też nie mogę ich ugryźć w bezposrednich meczach. O ile Barcelonę i Atletico tłukę żeby równo puchło, o tyle z Realem raz wjechal przepadkowy remis, a tak to mnie jebia mocno.

Ogólnie props, bo dawno nie grałem, raczej jakieś małe pojedyncze sejwy w ostatnich 5 edycjach, no i uważam że w tym ostatnim updejcie rynek transferowy jest oddany dosyć wiarygodnie z uwzglednieniem arabii saudysjkiej i dziwacznych ruchow.

Oczywiście, jak zwykle siedzę i dziubie taktykach mając 5 wariantów formacji/sposobu gry, ciągle coś zmieniając, mimo że mógłbym większość rywali napierdalać w 4-4-2 narrow i skipowac mecze. Nadal brakuje mi starych dobrych SUWACZKÓW, no ale bawię się świetnie.
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

👀
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

umiarkowany hajp, niech pokażą jakieś konkrety
trójkąt bermudzki wola mokotów
Kalom

niech już pokażą ten silnik to się człowiek przestanie łudzić
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

IlePlacisz pisze: 26 lip 2025, 13:43 Orientuje się ktoś gdzie znajdę aktualizację lig na sezon 25/26, chodzi mi głównie o ekstraklasę i 1lige? Na sorttitoutsi w tym najnowszym update dalej są takie same drużyny.
Na sortitoutsi.net nasza liga zaktualizowana. Transfery plus drużyny.
Spoiler
Obrazek
Kalom

xd
zuperhero

Post autor: zuperhero »

warto czekać dwa lata hehe
*chyba że znowu wyskoczy im error
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

Msc temu zacząłem se sejwa grajac rezerwami borussi gladbach

Jakie sa szanse na to że podciągną mnie do pierwszej drużyny, lub kluby z wyższych lig niemieckich zaproponują mi robotę? Działa to jakoś inaczej niż gdybym grał standardowym trzecio- i czwartoligowcem?
AND NOW IM IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

mamy to, można się wylogować do życia, przynajmniej do kiedy wyjdzie 26 :lol:
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
wygranie LM sporo dłużej mi zajęło niż oczekiwałem; po przegranym finale w karnych z PSG, zaliczyłem 3 wyjebki w półfinałach z późniejszymi zwycięzcami.

Ogólnie bez większego szału, bo w 12 sezonów:
3 x La Liga
3 x Copa Del Rey
3 x Superpuchar
1 x Liga mistrzów
1 x Liga europy

ale dawno nie grałem i na koniec quadruple, 103 pkt w lidze, sezon skończony 16 zwycięstwami z rzędu + skład z którym pewnie mógłbym dokładać pucharki skipujac mecze na automacie.

ave 442 narrow i jebać skrzydłowych lamusów
yer a wizard, Harry
2do5

Post autor: 2do5 »

gratki
gambler pisze: 05 wrz 2025, 19:06 ave 442 narrow i jebać skrzydłowych lamusów
mój ostatni, aktualnie trochę już zakurzony sejw Sheffield Wednesday przeżywał trudne chwile ze skrzydłowymi w tle; wszystko co dobre mnie tam spotkało tj. awans do pl, wygrana ligi europy, pucharu anglii, carabao - było zdobywane w różnych wariantach 352 i pod tę formację zawsze starałem się budować zespół, ale w pewnym momencie zaczęły mnie wkurzać nędzne statystyki dryblingów (niestety wahadłowi aż tak ich nie wywindują, f9 którą również grałem tym bardziej) więc stwierdziłem, że czas na zmiany, że finezyjny futbol, że szybki murzyn z lewo nóżko na prawej flance to jest przyszłość, także nakupowałem skrzydłowych, między innymi savio, kilku ciekawych newgenów, jako egzekutor shaqueel van persie, no i co - wyszła lipa krótko mówiąc. 2030+ rok a ja dalej bez mistrzostwa kraju, i cóż z tego, że wale na łeb średniaków, skoro w starciach z potężnym Tottenhamem czy innym Manchesterem moje orły mają obsrany output i hobbystycznie przyjmują śmiertelne huje w serce pod postacią straty trzech czy czterech bramek, tak o
ewidentnie nie potrafię w 433

edit: dobrze zapamiętałem te porażki :lol:
Spoiler
Obrazek
może coś jeszcze pogram, pokombinuję z taktyką, ale zajawka obecnie na bardzo niskim poziomie

edit2: jc zdjęcie powyżej to nie pierwszy sezon z nową wizją na drużynę, więc to nie tak, że znudziło mi się po dwóch wpierdolach xD
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 21:59 przez 2do5, łącznie zmieniany 2 razy.
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

U mnie pierwszy sezon i wygrana LKE. Finał z pepikami. :lol:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Kali