kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
KSYWA: Mam na Imię Aleksander
WIZERUNEK: kluczowa jest broda taka jak u Eripe i rondel
GŁOS: Zbigniew Buczkowski
FLOŁ: Małolat K2
TEKSTY: Żurom
PRZEKAZ: Bisz
DOBÓR BITÓW: Kaen
STYL WYPOWIEDZI: Eldoka
ZACHOWANIA: Ten Typ Mes
OBROTNOŚĆ: VNM
PRZY100: Bedoes 2115 (pełna ksywka)
UBIÓR: Wujek Samo Zło
SWAG/DRIP/AURA: Kobra
KSYWA: gucci mnich
WIZERUNEK: bosski roman firma
GŁOS: oyche doniz
FLOŁ: pikers/leh
TEKSTY: zyto/zero
PRZEKAZ: bosski roman firma
DOBÓR BITÓW: pikers
STYL WYPOWIEDZI: kuba o
ZACHOWANIA: kosi jwp
OBROTNOŚĆ: enzo ebk
PRZY100: pomidor firma
UBIÓR: tonfa
SWAG/DRIP/AURA: kazik klimat kartel
lygrys pisze: ↑27 lis 2023, 12:52
Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Nie chce mi się robić własnej analizy, ale poprosiłem o pomoc firmę Perplexity, więc podzielę się z wami tymi mądrościami
KSYWA: Quebonafide Wyjątkowa, międzynarodowa, kreatywna geneza i rozpoznawalność w mediach.
WIZERUNEK: Szpaku Unikalny styl, mroczny image konsekwentny od ubioru, przez okładki, po teksty.
GŁOS: Sokół Niski, wyrazisty, rozpoznawalny – jeden z najbardziej charakterystycznych głosów sceny.
FLOŁ: Quebonafide Największa wszechstronność, nietuzinkowe eksperymenty, balansuje między lekkością a dynamizmem.
TEKSTY: Łona Inteligentne, błyskotliwe, literackie teksty z humorem i głębią społeczną, niedościgniony warsztat.
PRZEKAZ: Sokół Porusza tematy pokoleniowe, społeczne, zajmuje stanowisko, trafia do słuchaczy różnych środowisk.
DOBÓR BITÓW: Żabson Pionier w wyłapywaniu trendów, zawsze poluje na nietypowe i świeże podkłady.
STYL WYPOWIEDZI: O.S.T.R. Swoboda, naturalność, precyzyjność i świetny kontakt z odbiorcą – uznawany za wzór mówienia na bicie.
ZACHOWANIA: Peja Autentyczny, konsekwentny, od lat symbol ulicznego życia i real talku.
OBROTNOŚĆ: Żabson Zarządza własnym labelem, aktywny przedsiębiorczo medialnie i biznesowo.
PRZY100: Quebonafide Jeden z najbardziej rozpoznawalnych i medialnych raperów, często uznawany za „przystojniaka z mainstreamu”, posiada silną rozpoznawalność wizerunkową, dużo się wizerunkowo zmienia, inwestuje w stylizacje i ubrania, jest ikoną mody w polskim rapie, co przełożyło się na opinie o jego urodzie i atrakcyjności fizycznej
UBIÓR: Szpaku Silny wizerunek modowy — dominuje czerń, skóra, akcenty metalowe i własne kolekcje ubrań.
SWAG/DRIP/AURA: Quebonafide Charyzma, obecność sceniczna i modowa, zdolność do ciągłych metamorfoz
KSYWA: PAN DUŻE PE
WIZERUNEK: stary oskar
GŁOS: ferguson
FLOŁ: obojętnie
TEKSTY: jak wyżej
PRZEKAZ: co kurwa
DOBÓR BITÓW: pikers
STYL WYPOWIEDZI: rogal ddl
ZACHOWANIA: ?
OBROTNOŚĆ: edzio
PRZY100: edzio
UBIÓR: nie ma
SWAG/DRIP/AURA: belmondziak
xfactor: smarki smark
Ksywa: Janusz Walczuk
Wizerunek: Janusz Walczuk
Głos: Janusz Walczuk
Flow: Janusz Walczuk
Tekst: Janusz Walczuk
Przekaz: Janusz Walczuk
Dobór bitów: Janusz Walczuk
Styl wypowiedzi:Janusz Walczuk
Zachowania: Janusz Walczuk
Obrtoność: Janusz Walczuk
Ubiór: Janusz Walczuk
Aura: Janusz Walczuk Spoiler
plus dodać Pikersa za wszechstronność (do flow pasuje), ale do wyjebania ubiór całkowicie z tych kategorii bo polscy raperzy nie potrafią w to na dłuższą metę i siara coś tam wpisać
sqlie pisze: ↑26 lip 2025, 0:36
plus dodać Pikersa za wszechstronność (do flow pasuje), ale do wyjebania ubiór całkowicie z tych kategorii bo polscy raperzy nie potrafią w to na dłuższą metę i siara coś tam wpisać