Jimson
Re: Jimson
Wiem, że temat o Jimsie, ale nie wierzę żeby Mazur nie rzucił jeszcze czymś kiedyś.
@2rzyn dawaj jakieś leaki, bo oficjalnych uploadów się chyba nie doczekamy
- FruitOffTheWall
kupiłem bilet i ten bilet miał byc w jedna strone....
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
uwielbiam Jimsona w takim wydaniu; na plus nawet Barthazz, bo koledzy Jimsona na featach to bywają mierni... na minus mix niestety, ale i tak 
EDIT ej dobra na innych słuchawkach jakoś nie muszę się aż tak skupiać, żeby wyraźnie słyszeć wokal, nie wiem
EDIT ej dobra na innych słuchawkach jakoś nie muszę się aż tak skupiać, żeby wyraźnie słyszeć wokal, nie wiem
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
Niesamowite że piosenki jimsona brzmią gorzej niż te sprzed 15 lat
nie wiem co się tam odpierdala, ale u Seza jego wokal brzmiał git.
Zresztą chyba moja ulubiona zwrotka po powrocie
Zresztą chyba moja ulubiona zwrotka po powrocie
Panie od Laika poznają więcej bangerów
Jak realne jest to, że polski rap zrobi jeszcze zwrot i numery Jimsona zostaną odgrzebane i bardziej docenione?
Na pierwszy rzut oka nie wydaje się to szczególnie realne, ale numery w przeciwieństwie do "McDonald's rap" dobrze się starzeją, a takie, które
miałyby być konkurencją raczej nie powstają. Nie wiem, czy rap to akurat sztuka, a jeśli tak to, czy na tyle ponadczasowa, ale przecież w sztuce to normalne, że artyście zostają docenienie często dopiero po długim czasie. W sumie czemu miałoby to oderwane od rzeczywistości, że Gorąca Ofiara wchodzi jako soundtrack do jakiegoś filmu w klimacie w kinach? Czy raczej nie ma szans?
Na pierwszy rzut oka nie wydaje się to szczególnie realne, ale numery w przeciwieństwie do "McDonald's rap" dobrze się starzeją, a takie, które
miałyby być konkurencją raczej nie powstają. Nie wiem, czy rap to akurat sztuka, a jeśli tak to, czy na tyle ponadczasowa, ale przecież w sztuce to normalne, że artyście zostają docenienie często dopiero po długim czasie. W sumie czemu miałoby to oderwane od rzeczywistości, że Gorąca Ofiara wchodzi jako soundtrack do jakiegoś filmu w klimacie w kinach? Czy raczej nie ma szans?
O dzieki za przypomnienie o tych 2 laskach z tiktoka ktore interpretuja sobie rozne niszowe rapy, wielkie 5 dla nich
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- scam_sakawa
Szanujmy się, kogo zainteresuje jakiś Jimson w 2025 roku lub później?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
e tam, mógłby mieć jakąś wąską bazę swoich słuchaczy jak Golin czy trochę więcej jak Bisz spokojnie. Jeszcze stare łby nie wymarły
no to wąską bazę ma, ale większej nigdy nie będzie, bo sam ma srogo wypierdolone na swoją twórczość, nie robi reedycji, nie wrzuca nic na streamy, nie chce wywiadów, nie dogrywa się nikomu, robi słabe kawałki z kolegami, jakby wykonał minimum ruchu, żeby zadbać o legacy, to pewnie częściej by się pojawiał w dyskusjach
Trochę szkoda tego wszystkiego, żeby odeszło w zapomnienie, no ale to jego wybór. Bardzo brakuje chociaż GWPI na Spotify, 17 lat a zestarzało się godnie, po tylu latach żadnego skipu (wspaniałe interludy) i uczucia żenady, a wręcz jestem zafascynowany jak to było dobrze napisane. Na przykład