Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
o, ja na ten przyklad nie wiedziol, ze szklanki byly numerem sponsorowanym
no i tu troche racji mes ma (a troche go dupa boli), bo rzeczywiscie srednio logiczne, zeby jurorem oceniajacym i doradzajacym wannabe-raperom byl ktos, kto swoja kariere zbudowal na tym, ze ziomek ogarnal mu nagranie sponsorowanego numeru, ktory mial z gory zagwarantowana promocje
no i tu troche racji mes ma (a troche go dupa boli), bo rzeczywiscie srednio logiczne, zeby jurorem oceniajacym i doradzajacym wannabe-raperom byl ktos, kto swoja kariere zbudowal na tym, ze ziomek ogarnal mu nagranie sponsorowanego numeru, ktory mial z gory zagwarantowana promocje
- checollada
ja myślałem zawsze, że to się jakoś samo z siebie przyjęło, a zaraz się okaże, że cały sztab marketingowców stał za tym żeby ten kawałek stał się viralem, nieźle że takich zdolnych ludzi mamy w kraju i lekoadia i ci ludzie ktorzy to wymyslili tez
Rozczulający jest przy tym wini, krzyczący że bacardi miało nosa że postawiło na nieznana raperke nie wiedząc czy to odpali, no tak bo międzynarodowe korpa wlasnie tak robią marketing że spokojnie siedzą patrzą i czekają czy się uda czy nie xD no chyba ze baitował
-
Bisclavret
Czy ktoś dysponuje linkiem do rozmowy w Empiku o płycie która kurwa świeci w ciemnosci? Za nic nie mogę tego znaleźć na jutubku
to w tym wywiadzie chyba było
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
@Burak uprzedził, to jest od 25 minuty
- Oportunistycznyebaka
Abstarahując już od tej przewózki Mesowej i pudełka świecącego w ciemności, to znając już pewne fakty dotyczace wspólników zupełnie inaczej patrzy się na te kwestie związane z wysyłką itp.
-
nescafeklasyg
Ogólnie to jeden wart drugiego, to akcentowanie, przeciąganie i puszenie się wyczuwalne po obu stronach no ale jednak beka że edycja specjalna to jakieś jebane pudełko które świeci w ciemnej dupie ale polskie raperzyny już przyzwyczaiły dawno do dymania tych swoich nieszczęsnych odbiorców w zamian za jakieś namioty, peleryny czy motorynki
To chyba kryzys wieku średniego, chociaż on od zawsze był przeca taki alternatywny, ą ę... Jak miałem z 15 lat to mi się nawet to podobało, ale teraz nie wiem do kogo on mówi, dla kogo nagrywa 
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
- Oportunistycznyebaka
Głównym problemem były dwukrotne koszta wysyłki które musiał ponieść nabywca preorderu/edycji limitowanej oraz to że praktycznie znikała owa ekskluzywność zamawiających preorder, bo jak sam pytający powiedział, mogłeś mieć to samo do kurwa skarpetek.
Tak to tylko zostawie
https://www.instagram.com/reel/DMYXrWGI ... qcDZ6NTF6
https://www.instagram.com/reel/DMYXrWGI ... qcDZ6NTF6
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
nie odpalajcie, straciłem z 3 minuty życia
Mes propsuje Okiego i Bambi bo mają nawiązania do jego wersów, przy tym robi to ze swoja wkurwiającą manierą
Mes propsuje Okiego i Bambi bo mają nawiązania do jego wersów, przy tym robi to ze swoja wkurwiającą manierą
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
byłoby lepiej jakby dał szacunek oczami
Swoją drogą czemu mes gral koncert we Wrocławiu (gdzie notabene wyjebal sie na scenie)? Przeciez u winiego mowil, że nie gra koncertów podkreślając, że powodem jest to, że to on nie chce
Pewnie cos w stylu nie chcem ale muszem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Wyjebał bo był alkopoligamista poza kontrolą czy taki z niego gapcio ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Był w lepszej formie niż Belmondziak, niemniej wyjebka była bardzo efektowna, prawie się wyjebał na Więcka, uszkodził statyw, i gdyby nie performens Młodego G, to byłby to highlight festiwalu. Aż dziwne, że Glamrap nie ma tego nagranego