Belmondo
Re: Belmondo
To działa imo nie tylko w rapie i nie tylko w Polsce.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- wilkstaryruchacz
Nie do podjebania koleś, już któryś raz oglądam ten urywek jak skrzeczy pod shook ones XDD
klamstwo, prosze uzyc lupki i znalezc temat ksiaze kapota
Nie ma co sie denerwowac burak, ludzie maja prawo do tego zeby tak myslec, zreszta mysle ze moga miec niezle powody do tego aby tak myslec jezeli przekonalo sie o tym tyle osob, trzeba to zaakceptowac i nie walczyc z jakas tam forma prawdy na sileBurak pisze: ↑21 lip 2025, 12:54Sam sobie odpowiadam, ale chyba doszedłem do tego czemu tak jest. Zapomniałem że przeciętny słuchacz polskiego rapu jest debilem i jak mu się nie sprzeda otoczki że coś jest faktycznie ciekawe i że ma się tym jarać, to sam na to nie wpadnie.Burak pisze: ↑21 lip 2025, 12:46Denerwuje mnie… Jak słuchacze polskiej muzyki, co polskiego rapu nie słuchają, a jak już to tylko Taconafide i Problem, myślą sobie o Quebonafide że to jest Bóg wie jaki artyzm, a jak ktoś inny zrobi naprawdę coś ciekawego to jest zaraz mówione że naćpany albo niespełna rozumu.
Na szczęście ślizgawka ostatni bastion tzw. świadomych słuchaczy i wielkie pozdro dla was.
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Masz rację niepotrzebnie się uniosłem przepraszam
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
A ja przypomnę klasyka
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- ConeyIsland
Typ jest nie do podjebania. Lepiej poleciał panią Twardowską niż swoje numery na scenie. Dzień dobrrrah
- marmolad_k2
A ludzie jeszcze mają jakieś wątpliwości, że to GOAT, jak gościu w pół minuty robi drugie najlepsze wydarzenie muzyczne tego roku (pierwsze to jego koncert chwilę wcześniej).
Ostatnio zmieniony 21 lip 2025, 23:40 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
kurwa, bardzo go szkoda będzie kiedy już jebnie w kalendarz, bo tak to się chyba skończy niestety, szkoda, że tam nie ma nikogo kto by go naprawdę ogarnął, bo expo z przydupasami nawet przy najlepszych intencjach cudów nie zdziałają
to będzie najbardziej zmarnowany przez okoliczności potencjał w polskiej kulturze od czasu brunona szulca
to będzie najbardziej zmarnowany przez okoliczności potencjał w polskiej kulturze od czasu brunona szulca
Występ dopiero po latach historia doceni, jako pierwszy prawdziwy polski mumble rap
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
Jak już lecimy klasykami:
"Zamknij tą mordę kurwa maszyno"

śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
a ropucha mówi "zamknij kurwo tą mordę"
Belmondo-streamer to w ogóle był piękny epizod, szkoda że skończył się tak szybko
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness