Belmondo
Re: Belmondo
Niestety nawet skaczacy z rusztowania oki by tego wystepu nie uratowal 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
ten freestyle pod shook ones XDDD
- marmolad_k2
Zajebiste przecież, jakby tak zrobił Jakub Grabowski na festiwalu Ogórków w Jankowie, to by ludzie piali z zachywtu, a jak Tytus Szyluk, to od razu ćpun 
Ostatnio zmieniony 20 lip 2025, 14:04 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
To oczywiście prawda, tyle że Jakub Cwelowski nigdy by czegoś takiego nie zrobił, bo raz że brakuje mu dystansu do siebie, a dwa że brakuje mu wyobraźni do przełamywania konwencji w sposób który nie jest nadęty i koniobijczy
MJ i Elvis na swoich późniejszych koncertach też okazami zdrowia nie byli, IMO takie coś tylko pomaga w przyznaniu statusu GOATa, a nie szkodzi
Dodano po 6 sekundach:
Dzień dobry
Dodano po 6 sekundach:
Dzień dobry
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- yungXpaproch
no i jebać go
dziwią mnie tylko ludzie, którzy się dziwią
dziwią mnie tylko ludzie, którzy się dziwią
czemu
Za brak szacunku do fanów
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
no na tiktoku jest kilka nagrań, na których tytus po koncercie taguje pracę licencjacką typowi lub wspólnie z fanami recytuje panią twardowską, nie wyglądają na rozczarowanych ani on na specjalnie naćpanego, z koncertu też mamy trzy urywki, przy czym co do scib to nie rozumiem krytyki, przewinął trochę swojej zwroty, trochę posłuchał jak ludzie to skandują, a na zwrotce kaza zamilknął bo niby czemu miałby w tym uczestniczyć
poza tym to że on się pojawił to ja uważam za duży sukces a fanów za szczęściarzy XD to był festiwal a ten czerep potrafił własny koncert olać
poza tym to że on się pojawił to ja uważam za duży sukces a fanów za szczęściarzy XD to był festiwal a ten czerep potrafił własny koncert olać
on ma głos jak menel, czy każdy menel za młodu miał głos jak młody g?
Byłem tam, absolutnie fantastyczny performens
Quebonafide brandzlujący się do swoich urojonych problemów może się schować
@Czak większość tego koncertu tak wyglądała, Belmondziak zajmował się na scenie wszystkim tylko nie rapowaniem swoich zwrotek, a jak już coś próbował to gubił się w tekstach i oddawał resztę publice. Ale prawdą jest też, że dzieciaki zachwycone i raczej nikt tam nie był jakoś bardzo rozczarowany tym jak ten występ wyglądał. Podziwiam Kubę Więcka i Expo, nerwy ze stali, żeby go w takim stanie wpuścić na scenę. Mam tylko nadzieję, że Expo ma to pod kontrolą, bo to jest cienka granica
@Czak większość tego koncertu tak wyglądała, Belmondziak zajmował się na scenie wszystkim tylko nie rapowaniem swoich zwrotek, a jak już coś próbował to gubił się w tekstach i oddawał resztę publice. Ale prawdą jest też, że dzieciaki zachwycone i raczej nikt tam nie był jakoś bardzo rozczarowany tym jak ten występ wyglądał. Podziwiam Kubę Więcka i Expo, nerwy ze stali, żeby go w takim stanie wpuścić na scenę. Mam tylko nadzieję, że Expo ma to pod kontrolą, bo to jest cienka granica
Ostatnio zmieniony 20 lip 2025, 15:31 przez edenmar, łącznie zmieniany 2 razy.
Props Belmondo za performens zrobiony na wyjebaniu, bez scenariusza i wiszenia na haku, dla fanów
to jest hyp hap
to jest hyp hap
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Amy Winehouse też kiedyś zrobiła taki performęs. I Bezczel też. No ale to przecież wszystko pod kontrolo dla beki hehehe
- yungXpaproch
za bycie zepsutym ćpunem
tak jak gsp mówił ostatnio, belmondo jest karany przez świat za swoje czyny
wygrała prawdziwa droga wojownika
GSP to tez cpun, do tego jebnięty na łeb co mu się agresor odpala, a na dodatek nie umie rapować
co ty pierdoliszyungXpaproch pisze: ↑20 lip 2025, 18:03za bycie zepsutym ćpunem
tak jak gsp mówił ostatnio, belmondo jest karany przez świat za swoje czyny
wygrała prawdziwa droga wojownika
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji