kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- marmolad_k2
Jak można się tak płaszczyć przed jakimś streamerem, mentalna etiopia, elegancko go obszczał 
drap utopia drap utopia
drap utopia drap utopia
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Jeszcze chwila i było by nagranie Marta Minkiewicz ver 2.0 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Trzeba bylo wysłać Okiego, on by miał na sobie chaina i kolce to Speed dałby mu uznanie oczamj
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ja pierdole. Jak można samemu się prosić o oszczanie?
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Ale żałosny cwel z tego maty
ma farta że dali mu kariere rapera dzięki ojcu, bo z taką charyzmą i prezencją to bez budżetu na marketing zostałaby kasa w żabce
Brawo Polacy.
murzyn: istnieje
polski raper:
polski raper:
Slizgawka jak zwykle musi przedobrzyc z jakims zartem, chlop normalnie gadal cos tam o sobie, dal mu koszulke moze murzaj zalozy kiedys i bedzie promo dla jego klubiku, speed nie byl jakos mega zainteresowany ale normalnie zbil mu pione i tyle
Przepraszam z gory ze nie mam jadu w sobie, chcialbym moc napisac calkiem szczerze cos dosadnie tak zeby go wysmiac i sie wtopic w tlum, w sumie moglbym nawet dla beki napisac cos po turzynowemu nawet jezeli nie byloby to zgodne z moja mysla ale moze byloby ciekawe dla fabuly no ale coz, znow jestem panem maruda
Zreszta po poprzednich postach myslalem ze na tym filmiku bedzie serio jakas ciezka orka mlodego matczaka i ze tam serio murzaj sie na jego totalnie wyjebal ale no zawod co tu duzo mowic trzeba od dzisiaj brac poprawke na posty
Po fali hejtow... nie bedzie fali propsow ale pomarzyc mozna xD
Przepraszam z gory ze nie mam jadu w sobie, chcialbym moc napisac calkiem szczerze cos dosadnie tak zeby go wysmiac i sie wtopic w tlum, w sumie moglbym nawet dla beki napisac cos po turzynowemu nawet jezeli nie byloby to zgodne z moja mysla ale moze byloby ciekawe dla fabuly no ale coz, znow jestem panem maruda
Zreszta po poprzednich postach myslalem ze na tym filmiku bedzie serio jakas ciezka orka mlodego matczaka i ze tam serio murzaj sie na jego totalnie wyjebal ale no zawod co tu duzo mowic trzeba od dzisiaj brac poprawke na posty
Po fali hejtow... nie bedzie fali propsow ale pomarzyc mozna xD
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
podbijam up, sam fakt że on się tam znalazł i to takie wydarzenie w życiu wielu ludzi może nawet lekko zabawny
no, ale bez przesady w drugą strone
no, ale bez przesady w drugą strone
Bardziej chyba Puchacz się skompromitował udając wielkiego piłkarza
znaczy ja jak cos tez nie uwazam, ze tam byla orka albo jakies wielkie oszczanie, natomiast robrajajacy dla mnie jest głownie ten wajb spiętego uczniaka na prezentacji ktory sie wysila zeby dobrze wypasc co przynosi odwrotny efekt, w polaczeniu z faktem ze mowimy o poteznym panu raperze porywającym tłumy swoja tworczością, te rzeczy wydatnie uwypuklają to, w jak wielkim stopniu kariera tego typa wynikla z czynnikow od niego niezaleznych
No z tym wajbem to tak jak ze szklanka wody: jeden widzi ja w polowie pelna drugi w polowie pusta
Ale no kazdy moze miec jakie klapki na oczach chce, koniec koncow i tak w obu przypadkach mamy klapki na oczach bo jedyna prawda jest w ich glowach do ktorych nie mamy dostepu (to nie oficjalne otwarcie glow jak u peerzeta...), no i w sumie to nie ma zbytnio znaczenia dla jego kariery imo bo charyzma nie jest cecha uniwersalna tylko sytuacyjna i specyficzna, steven hawking tez nie ma tej samej aury wykladajac o fizyce jak gadajac o dupie maryny albo nwm grajac w pilke reczna
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
beka z tego ze sie chlop musial przypucowac zamiast po prostu z kolesiem pogadac, ale jakies super niezreczne to to tez nie jest
nawet najwiekszy turboluzak nie musi byc w kazdej sytuacji turboluzakiem, chociaz akurat mata to ma po prostu przejarany beret i mysle ze tak to u niego moze wygladac w trybie niemelanzowym
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Boję się że obecnie w ogóle może być u niego kiepsko z aurą
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nie no kurwa, jak to wygląda w ogóle... co wy chłopaki? Pierwsza piątka w powietrze poszła, potem jakieś portfolio wyłożone jak najcięższy arsenał przez jedenastoletniego spocucha w fortnajcie, żeby typo sie nie tyle zainteresował co chociaż spojrzał na chwilę jak Travis.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Zgadzam się trochę z użytkownikiem Bronek, pod tym względem, że bardziej spodziewałem się czegoś pokroju uznania oczami, a jak obejrzałem to się zawiodłem, bo liczyłem, że będzie śmieszniejsze. Ale zgadzam się też z innymi, że śmieszne, zwłaszcza jak mówili o narodowym. Może kompletny brak wiedzy na temat kontekstu mi zaślepia oczy.
No daleko temu do sytuacji z uznaniem oczami albo Dawidowiczem proszącym murzyna o koszulkę. Jak na takiego cwela jak mata, to umiarkowanie cwelowata akcja
cztery żubry i dwie kurwy
puchacz bardziej żenujący niż matołek
złap książkę, złap reset
free smly
free smly