Gothic [seria]
Moderator: con shonery
Re: Gothic [seria]
Fakt żeby ta gra była już totalnie drewniana brakowało dretwego dubbingu i miałkiego korpopierdolenia z Baumanem jako hehe fansewisem, jestem coraz bardziej na nie z każdą zapowiedzia
To dubbing w starych gotikach był drętwy?
Właśnie nie, niestety zapowiedzi remake'u sprawiają że i mam obawy że i on zostanie upinokiowiony, bo póki co wszelkie zapowiedzi totalnie mnie nie przekonują, a ta podmniana Marca w zajawce dubbingu intro + mialkie pierdolenie a niesamowitości świata itd wyszła tragicznie
Są tu jakieś gothicowe świry od modowania 1?
Szukam jakiegoś moda, który będzie możliwie jak najbliżej oryginału, ale doda jakieś drobne urozmaicenia żeby playthrough było lekko odświeżone. Podobają mi się takie rzeczy typu ten obóz rozbójników co był w mrocznych tajemnicach, jakieś dodatkowe znajdźki, kilka innych nowych wątków może, ale tak żeby miało to ręce i nogi, a nie było wjebane do gry na zasadzie żeby było coś nowego. Jest kilka ciekawych modów, ale razem z nimi oczywiście idzie multum innych zmian i chujowych niepotrzebnych nikomu 2137 questów czy zmienianie systemów magii, handlu czy wyglądu ekwipunku na ten z dwójki albo jeszcze innych totalnie over the top zmian. Jak coś znacie to się dzielcie chętnie obczaję
Szukam jakiegoś moda, który będzie możliwie jak najbliżej oryginału, ale doda jakieś drobne urozmaicenia żeby playthrough było lekko odświeżone. Podobają mi się takie rzeczy typu ten obóz rozbójników co był w mrocznych tajemnicach, jakieś dodatkowe znajdźki, kilka innych nowych wątków może, ale tak żeby miało to ręce i nogi, a nie było wjebane do gry na zasadzie żeby było coś nowego. Jest kilka ciekawych modów, ale razem z nimi oczywiście idzie multum innych zmian i chujowych niepotrzebnych nikomu 2137 questów czy zmienianie systemów magii, handlu czy wyglądu ekwipunku na ten z dwójki albo jeszcze innych totalnie over the top zmian. Jak coś znacie to się dzielcie chętnie obczaję
-
genocidegeneral
mt z dubbingiem nie no nie wiem kurwa
edycja rozszerzona? XD
edycja rozszerzona? XD
Już jest demo.
Nie grałem, ale widziałem gameplaye. Fatalnie to wygląda, jak gra z 2011 roku 
-
genocidegeneral
No i jeśli oni to planują wydać w tym roku to 
-
genocidegeneral
pyknąłbym se w jakiegoś modzika, najlepiej do dwójki, co polecacie
tylko archolos ograłem
tylko archolos ograłem
Wjechał gothic iv w abonamencie na PS. Nigdy wcześniej nie grałem w tę grę i chyba mnie pięknie wciągnęła. Dajcie jakieś porady dla nooba
nic na potem
Chłop co Diablo z Gothickiem pomylił 
hahaah rzeczywiście, wielkie 5 dla mnie

na usprawiedliwienie dodam tylko, że nie grałem nigdy ani w Gothica, ani w Diablo a wciągnęło mnie to Diablo, także będę ciosał
na usprawiedliwienie dodam tylko, że nie grałem nigdy ani w Gothica, ani w Diablo a wciągnęło mnie to Diablo, także będę ciosał
Ostatnio zmieniony 18 lip 2025, 9:09 przez kr0pka, łącznie zmieniany 1 raz.
nic na potem
//żeby już nie spamować, to daj sobie spokój @kr0pka z tym Diablo i pograj w coś lepszego:)
natomiast jeśli nie dałem rady cię przekonać, to pooglądaj sobie na youtube ziomka o nicku Kondyss, dużo materiałów wrzuca dla początkujących w kontekście D4
-
genocidegeneral
ta pomyłka to tak naprawdę task failed successfully, gothic IV to chujnia, za to diablo IV to też chujnia