W sumie ma to pewną wartość socjologiczną, banda dzieci cieszy się z zombie, bo mówi "kurwa" czy jakieś inne pierdy. Jak dla mnie taki sam fenomen jak zjeb co cieszą ryj do instastorek Suji THS Klika, a pewnie zero rozkminy że była płyta Liryka Chodnika, ale to nieważne bo Sujbit powie "eloszka" czy coś....
Żenada
lygrys pisze: ↑27 lis 2023, 12:52
Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
hulaka pisze: ↑16 lip 2025, 19:17
Włączyłem to na chwilę...
W sumie ma to pewną wartość socjologiczną, banda dzieci cieszy się z 50+ typa, bo mówi "eloszka", "mordzia" czy jakieś inne pierdy. Jak dla mnie taki sam fenomen jak zjeb co cieszą ryj do Włatców Much, a pewnie zero rozkminy że była książka Władca Móch, ale to nieważne bo Cześio powie "kurwa" czy coś....
Żenada
ty kurwa ty nie chcesz to nie oglądaj i tylko tyle, salutens i eloszka
Nie jestem agentem po prostu raz obudziłem się na kacu i właśnie "włączyło" się to gówno, pewnie niechcący przez fejsa, i właśnie tak spojrzałem co ja patrzę?
Czy to na prawdę jest 80 stron na KIEDYŚ rapowym forum, o gościu co parówki z boczkiem nakurwia
I patrzcie jakich fanów ma do tego
Straight Jimi Hendrixin' I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
Niech Leo Messi poprowadzi nas do chwały, a jego genialna, boska bramka, niczym dotknięcie niebios, rozstrzygnie ten mecz i przyniesie wieczną radość całemu narodowi
jezu kryste już się przestraszyłem ze galaretka tak zwana galaretka płynna to tak naprawdę olej i będzie smażone na szczęście cosplay sałatki jarzynowej w wariancie gocławskim czyli na słodko wyszedl znakomicie zrob sobie taki mordziu